Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
ΕΛΔΥΚ εξαιτιας σου παραλιγο να βρεξω το λαπτοπ. ΑΧΑΧΑΧΑ φοβερος φιλε !
chrusa έγραψε:
Έχει πέσει το επίπεδο εδω μέσα. Μπαίναμε για να ανταλλάξουμε πληροφορίες και τώρα μπαίνεις και βλέπεις ειρωνίες γελάκια και γενικότερα μια προσπάθεια να μειώσετε κάποιον.
Δίκιο έχεις.
Αν με ρωτάς, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Τέτοιο χάλι, ούτε το 2009.
Ήδη 2-3 ετοιμάζονται να πάρουν πόδι (τους το κρατάω για έκπληξη), ενώ το νήμα οδεύει προς κλείδωμα για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Η διορία που τους δίνω είναι μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα.
Μετά φιλάκια ρουφηχτά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
- Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
- Επικοινωνία:
Για μια στιγμή απελπιστικά αλλά είδα μετά αυτά που είπε ο Λευτέρης αλλά και πάλι προσγειώθηκα. Από ότι φαίνεται δεν έχω ακόμη πολλά μόρια για ΕΠΟΠ γιατί μόνο το απολυτήριο Λυκείου έχω (δεν έχω δίπλωμα και από αγγλικά έχω Β1 που δεν βοηθάει) και δεν έχω πάει και στρατό. Δεν ξέρω για το Πανεπιστήμιο αν θα μετρήσει (56/60 περασμένα) αλλά είναι ανθρωπιστικών σπουδών. Τέλος Πάντων καλή επιτυχία στους άλλους

«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Επειδη σεβομαι τον ΔΥΚ και τα παιδια που θελουν να βρουν πληροφοριες, εγω προσωπικα σταματαω καθε διαμαχη και αποχωρω προσωρινα απτο φορουμ και τα ξαναλεμε οταν βγει η προκηρυξη του Σ. Ξ.
Οσο για σενα Σεφη, αλλαξε μυαλα διοτι εχεις τρομερη κακια μεσα σου και δεν με νοιαζει αν το κανεις εσκεμμενα ή σου βγαινει καταλαθος, το αποτελεσμα ειναι ενα και αυτο ειναι αρνητικο και δεν στο λεω μονο εγω, στο λενε αλλα 5+ προφιλ αν ανατρεξεις σε παλαιες σελιδες.
Με τις υγειες σου λοιπον και καλη τυχη μπεις δεν μπεις, κακια δεν κραταμε.
Οσο για σενα Σεφη, αλλαξε μυαλα διοτι εχεις τρομερη κακια μεσα σου και δεν με νοιαζει αν το κανεις εσκεμμενα ή σου βγαινει καταλαθος, το αποτελεσμα ειναι ενα και αυτο ειναι αρνητικο και δεν στο λεω μονο εγω, στο λενε αλλα 5+ προφιλ αν ανατρεξεις σε παλαιες σελιδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Ιαν 26, 2021 4:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειρωνείες, γελάκια, προσβολές προς άτομα, προσβολές προς επαεγγέλματα... Για τι επίπεδο να μιλήσουμε;
Κάποιοι κουράσατε... Βγαίνει προκήρυξη μετά από 10+ χρόνια, το να την συγκρίνεις με του 2009 όπου έβγαζε ανα 1-2 χρόνια δεν έχει λογική.
Το μεγάλο στόμα που το είδες;
Κάποιος με ένα μέτριο απολυτήριο, με προφ, και την ειδικότητα του μαζεύει άνετα 650-700 μόρια.
Στις προκηρύξεις για ΕΦ για να έμπαινες χωρίς να ήσουν ΕΔ ή δόκιμος έπρεπε να έχεις απολυτήριο 18.
Νομίζετε θα μπείτε με 400 κ 450 μόρια... Ελάχιστες πιθανότητες!
Τα χρόνια αλλάξανε... Καμία σχέση το 2009 με το 2021!
Κάποιοι κουράσατε... Βγαίνει προκήρυξη μετά από 10+ χρόνια, το να την συγκρίνεις με του 2009 όπου έβγαζε ανα 1-2 χρόνια δεν έχει λογική.
Το μεγάλο στόμα που το είδες;
Κάποιος με ένα μέτριο απολυτήριο, με προφ, και την ειδικότητα του μαζεύει άνετα 650-700 μόρια.
Στις προκηρύξεις για ΕΦ για να έμπαινες χωρίς να ήσουν ΕΔ ή δόκιμος έπρεπε να έχεις απολυτήριο 18.
Νομίζετε θα μπείτε με 400 κ 450 μόρια... Ελάχιστες πιθανότητες!
Τα χρόνια αλλάξανε... Καμία σχέση το 2009 με το 2021!
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Επειδη σεβομαι τον ΔΥΚ και τα παιδια που θελουν να βρουν πληροφοριες, εγω προσωπικα σταματαω καθε διαμαχη και αποχωρω προσωρινα απτο φορουμ και τα ξαναλεμε οταν βγει η προκηρυξη του Σ. Ξ.
Οσο για σενα Σεφη, αλλαξε μυαλα διοτι εχεις τρομερη κακια μεσα σου και δεν στο λεω μονο εγω, στο λενε αλλα 5+ προφιλ αν ανατρεξεις σε παλαιες σελιδες.
Την κακία ρε αγόρι μου που την είδες;
Μόνος σου βλέπεις φαντάσματα... Εσύ και οι αλλοι 2-3 οι οποιοι προσβάλουνε επαγγέλματα, οικογένειες... Και καλα καλα δεν ξερουνε να γραφουνε σωστά ελληνικά! Τα φιλιά μου
Ένα συγνώμη και από εμένα στο φόρουμ σου δυκ αλλά το παν στην νέα γενιά είναι να δίνεις ελπίδες και όχι να τόυς μαυρίσεις τα όνειρα όπως έκανε κάποιος χωρίς να ξέρει αποχωρώ και εγώ σεβόμενος μόνο εσένα δυκ... Έχει απογοητεύσει μέσα του και το καταλαβενω θα ξανά γράψω εάν υπάρχουν νεότερα για την προκήρυξη όπου μπορώ να βοηθήσω τόυς υπόλοιπους
Εχεις λυσσαξει ρε φιλε, πραγματικα δεν ξερω ποιος ειναι ο σκοπος σου.Βλεπεις οτι λογω ηλικιας δυστηχως δεν μπορεις να συμμετεχεις και συνεχιζεις να μπαινεις και να αραδιαζεις κοτσανες και σεναρια. Τι προσπαθεις να κανεις; Ειπες τη γνωμη σου μια φορα για τις βασεις για τις ημερομηνιες, παει τελειωσε. Γιατι συνεχιζεις καθημερινα να σκορπας απαισιοδοξια στα μελη που διαβαζουν εδω; Εχεις καλο σκοπο; Εγω το αντιθετο πιστευω.
Εγώ απαιτώ από τον ΔΥΚ, να δει τις ειρωνείες και τις προσβολές σε οικογένειες και επαγγέλματα και να ρίξει τα απαραίτητα μπανς... Αν είμαι κ εγω ένας από αυτούς που προσβάλουνε ή δεν ξέρω κ εγώ τι ας φάω το μπαν μου! Καλο απόγευμα
Ποιος εισαι εσυ που απαιτεις ρε μαστορα; Για χαλαρωσε λιγο και μαθε να σεβεσαι ατομα που λυνουν αποριες-βοηθανε αφιλοκερδως ... Ακου εκει απαιτεις κιολας. Γελαει ο κοσμος ρε, ξυπνα.
Βλεπω να γινεται χειροτερα και απο το νημα των ΕΦ του 19 εδω μεσα. θυμηθειτε αυτο, οταν με το καλο βγει η προκηρυξη καποιοι θα γραφουν καθε μερα απο
αξιοπιστη πληροφορια σημερα πχ 1000 αιτησεις και λιγοι ειχαν καλα μορια. Στη συνεχεια,
απο ¨αξιοπιστες¨ πληροφοριες καποιοι θα ξερουν και τη βαση σε καθε ειδικοτητα με αποτελεσμα να μπαινουν καθε μερα εδω μεσα και να τρολαρουν.
αξιοπιστη πληροφορια σημερα πχ 1000 αιτησεις και λιγοι ειχαν καλα μορια. Στη συνεχεια,
απο ¨αξιοπιστες¨ πληροφοριες καποιοι θα ξερουν και τη βαση σε καθε ειδικοτητα με αποτελεσμα να μπαινουν καθε μερα εδω μεσα και να τρολαρουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τρί Ιαν 26, 2021 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
ΚΎΡΙΕ YANDR αν βλέπετε αυτό το μυνημα είναι κρίμα να κλειδωθεί το φόρουμ όπου είναι τόσο σημαντικό εργαλείο ανταλλαγής πληροφορίων. Ας βγουν κάποια προφίλ αναφερόμενα. Ευχαριστώ
Sefis έγραψε:
Εγώ απαιτώ από τον ΔΥΚ
Δεν είσαι σε θέση να απαιτήσεις τίποτα και πολύ δε περισσότερο από εμένα.
Σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο φόρουμ, αλλά πλέον δεν έχεις να μας προσφέρεις κάτι παραπάνω.
Στο καλό, καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στη ζωή σου.
ΥΓ: Στο θέμα μας παρακαλώ πολύ διότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Η ανοχή τελειώσε.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Αυτό το νημα όπως και όλο το φόρουμ είναι συμφέρον όλων να είναι ανοιχτό για πολύτιμες πληροφορίες ας είμαστε ετούτες τις δύσκολες στιγμές όλοι με το άγχος ενωμένοι. Και όχι να κλείσουμε ένα νημα που βοηθαει άπαντες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Παρακολουθώ το forum καθε μερα. Ας φύγει πια αυτός ο σεφης το μονο που κάνει ειναι να τρομοκρατεί. Έχει γράψει τα μόρια του ίσα με 5 φορές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες