Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

ΕΛΔΥΚ εξαιτιας σου παραλιγο να βρεξω το λαπτοπ. ΑΧΑΧΑΧΑ φοβερος φιλε !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

chrusa έγραψε:

Έχει πέσει το επίπεδο εδω μέσα. Μπαίναμε για να ανταλλάξουμε πληροφορίες και τώρα μπαίνεις και βλέπεις ειρωνίες γελάκια και γενικότερα μια προσπάθεια να μειώσετε κάποιον.

Δίκιο έχεις.

Αν με ρωτάς, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Τέτοιο χάλι, ούτε το 2009.

Ήδη 2-3 ετοιμάζονται να πάρουν πόδι (τους το κρατάω για έκπληξη), ενώ το νήμα οδεύει προς κλείδωμα για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Η διορία που τους δίνω είναι μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα.

Μετά φιλάκια ρουφηχτά.

Davarick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: (Κοινωνικές/Φιλοσοφικές)Συζήτησες
Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Davarick »

Για μια στιγμή απελπιστικά αλλά είδα μετά αυτά που είπε ο Λευτέρης αλλά και πάλι προσγειώθηκα. Από ότι φαίνεται δεν έχω ακόμη πολλά μόρια για ΕΠΟΠ γιατί μόνο το απολυτήριο Λυκείου έχω (δεν έχω δίπλωμα και από αγγλικά έχω Β1 που δεν βοηθάει) και δεν έχω πάει και στρατό. Δεν ξέρω για το Πανεπιστήμιο αν θα μετρήσει (56/60 περασμένα) αλλά είναι ανθρωπιστικών σπουδών. Τέλος Πάντων καλή επιτυχία στους άλλουςΕικόναΕικόναΕικόνα
«ομοιούσθαι Θεώ κατά το δυνατόν ανθρώπω»Πλάτων
«Έχω διαταχθεί να γίνω Θεός» Επιτάφιος Μ. Βασίλειος
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Επειδη σεβομαι τον ΔΥΚ και τα παιδια που θελουν να βρουν πληροφοριες, εγω προσωπικα σταματαω καθε διαμαχη και αποχωρω προσωρινα απτο φορουμ και τα ξαναλεμε οταν βγει η προκηρυξη του Σ. Ξ.

Οσο για σενα Σεφη, αλλαξε μυαλα διοτι εχεις τρομερη κακια μεσα σου και δεν με νοιαζει αν το κανεις εσκεμμενα ή σου βγαινει καταλαθος, το αποτελεσμα ειναι ενα και αυτο ειναι αρνητικο και δεν στο λεω μονο εγω, στο λενε αλλα 5+ προφιλ αν ανατρεξεις σε παλαιες σελιδες.

Με τις υγειες σου λοιπον και καλη τυχη μπεις δεν μπεις, κακια δεν κραταμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Ιαν 26, 2021 4:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Ειρωνείες, γελάκια, προσβολές προς άτομα, προσβολές προς επαεγγέλματα... Για τι επίπεδο να μιλήσουμε;

Κάποιοι κουράσατε... Βγαίνει προκήρυξη μετά από 10+ χρόνια, το να την συγκρίνεις με του 2009 όπου έβγαζε ανα 1-2 χρόνια δεν έχει λογική.

Το μεγάλο στόμα που το είδες;

Κάποιος με ένα μέτριο απολυτήριο, με προφ, και την ειδικότητα του μαζεύει άνετα 650-700 μόρια.

Στις προκηρύξεις για ΕΦ για να έμπαινες χωρίς να ήσουν ΕΔ ή δόκιμος έπρεπε να έχεις απολυτήριο 18.

Νομίζετε θα μπείτε με 400 κ 450 μόρια... Ελάχιστες πιθανότητες!

Τα χρόνια αλλάξανε... Καμία σχέση το 2009 με το 2021!

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Επειδη σεβομαι τον ΔΥΚ και τα παιδια που θελουν να βρουν πληροφοριες, εγω προσωπικα σταματαω καθε διαμαχη και αποχωρω προσωρινα απτο φορουμ και τα ξαναλεμε οταν βγει η προκηρυξη του Σ. Ξ.

Οσο για σενα Σεφη, αλλαξε μυαλα διοτι εχεις τρομερη κακια μεσα σου και δεν στο λεω μονο εγω, στο λενε αλλα 5+ προφιλ αν ανατρεξεις σε παλαιες σελιδες.

Με τις υγειες σου λοιπον και καλη τυχη μπεις δεν μπεις, κακια δεν κραταμε.

Την κακία ρε αγόρι μου που την είδες;

Μόνος σου βλέπεις φαντάσματα... Εσύ και οι αλλοι 2-3 οι οποιοι προσβάλουνε επαγγέλματα, οικογένειες... Και καλα καλα δεν ξερουνε να γραφουνε σωστά ελληνικά! Τα φιλιά μου

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ένα συγνώμη και από εμένα στο φόρουμ σου δυκ αλλά το παν στην νέα γενιά είναι να δίνεις ελπίδες και όχι να τόυς μαυρίσεις τα όνειρα όπως έκανε κάποιος χωρίς να ξέρει αποχωρώ και εγώ σεβόμενος μόνο εσένα δυκ... Έχει απογοητεύσει μέσα του και το καταλαβενω θα ξανά γράψω εάν υπάρχουν νεότερα για την προκήρυξη όπου μπορώ να βοηθήσω τόυς υπόλοιπους

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εχεις λυσσαξει ρε φιλε, πραγματικα δεν ξερω ποιος ειναι ο σκοπος σου.Βλεπεις οτι λογω ηλικιας δυστηχως δεν μπορεις να συμμετεχεις και συνεχιζεις να μπαινεις και να αραδιαζεις κοτσανες και σεναρια. Τι προσπαθεις να κανεις; Ειπες τη γνωμη σου μια φορα για τις βασεις για τις ημερομηνιες, παει τελειωσε. Γιατι συνεχιζεις καθημερινα να σκορπας απαισιοδοξια στα μελη που διαβαζουν εδω; Εχεις καλο σκοπο; Εγω το αντιθετο πιστευω.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Εγώ απαιτώ από τον ΔΥΚ, να δει τις ειρωνείες και τις προσβολές σε οικογένειες και επαγγέλματα και να ρίξει τα απαραίτητα μπανς... Αν είμαι κ εγω ένας από αυτούς που προσβάλουνε ή δεν ξέρω κ εγώ τι ας φάω το μπαν μου! Καλο απόγευμα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ποιος εισαι εσυ που απαιτεις ρε μαστορα; Για χαλαρωσε λιγο και μαθε να σεβεσαι ατομα που λυνουν αποριες-βοηθανε αφιλοκερδως ... Ακου εκει απαιτεις κιολας. Γελαει ο κοσμος ρε, ξυπνα.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nikos521 »

Βλεπω να γινεται χειροτερα και απο το νημα των ΕΦ του 19 εδω μεσα. θυμηθειτε αυτο, οταν με το καλο βγει η προκηρυξη καποιοι θα γραφουν καθε μερα απο

αξιοπιστη πληροφορια σημερα πχ 1000 αιτησεις και λιγοι ειχαν καλα μορια. Στη συνεχεια,

απο ¨αξιοπιστες¨ πληροφοριες καποιοι θα ξερουν και τη βαση σε καθε ειδικοτητα με αποτελεσμα να μπαινουν καθε μερα εδω μεσα και να τρολαρουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τρί Ιαν 26, 2021 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

ΚΎΡΙΕ YANDR αν βλέπετε αυτό το μυνημα είναι κρίμα να κλειδωθεί το φόρουμ όπου είναι τόσο σημαντικό εργαλείο ανταλλαγής πληροφορίων. Ας βγουν κάποια προφίλ αναφερόμενα. Ευχαριστώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Sefis έγραψε:

Εγώ απαιτώ από τον ΔΥΚ

Δεν είσαι σε θέση να απαιτήσεις τίποτα και πολύ δε περισσότερο από εμένα.

Σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο φόρουμ, αλλά πλέον δεν έχεις να μας προσφέρεις κάτι παραπάνω.

Στο καλό, καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στη ζωή σου.

ΥΓ: Στο θέμα μας παρακαλώ πολύ διότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Η ανοχή τελειώσε.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Αυτό το νημα όπως και όλο το φόρουμ είναι συμφέρον όλων να είναι ανοιχτό για πολύτιμες πληροφορίες ας είμαστε ετούτες τις δύσκολες στιγμές όλοι με το άγχος ενωμένοι. Και όχι να κλείσουμε ένα νημα που βοηθαει άπαντες
Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

Παρακολουθώ το forum καθε μερα. Ας φύγει πια αυτός ο σεφης το μονο που κάνει ειναι να τρομοκρατεί. Έχει γράψει τα μόρια του ίσα με 5 φορές.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες