KΑι επισης με τον κορονοιο να ''βραζει'' μπηκε μια τεραστια εσσο τωρα ενω αν οντως τους πηγαινε πισω η πανδημια θα ανεβαλλαν την καταταξη οπως επραξαν τον Μαιο.
Μάγκες υπομονή, μέχρι Μάρτιο θα έχει βγει.Μην αγχώνεστε, εσείς απλά μαζέψτε όσα περισσότερα μόρια μπορείτε είτε μέσω προϋπηρεσίας είτε μέσω κάποιου διπλώματος.
Καλησπερα ομαδα υπηρετησα αεροπορια Ι1 πυροβολητης και θελω να φτιαξω τα χαρτια για εποπ ειδικες δυναμεις θα μπορω να δηλωσω Πεζικο να μπω ειδικες δυναμεις η ειναι απιθανο;
Gerg192000 έγραψε:Καλησπερα ομαδα υπηρετησα αεροπορια Ι1 πυροβολητης και θελω να φτιαξω τα χαρτια για εποπ ειδικες δυναμεις θα μπορω να δηλωσω Πεζικο να μπω ειδικες δυναμεις η ειναι απιθανο;
εποπ μπορείς να δηλώσεις σε όλα τα σώματα όπου και αν έκανες θητεία. Επίσης δηλώνεις σε όποια ειδικότητα θες δεν είναι δεσμευτικό... Εφόσον πλήρεις βέβαια τα υπόλοιπα. Μόρια, ι1, κλπ.
Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση. Όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη κάνουμε τα χαρτιά μας και δηλώνουμε κατευθείαν ειδικότητα; Ή πρώτα βγαίνει μια κατάταξη με τους επιτυχόντες και τα μόρια και ύστερα δηλώνουν τις ειδικότητες που θέλουν; Επίσης όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δίνουν όλοι τα αθλήματα ανεξαιρέτως τα μόρια ή μόνο όσοι έχουν περάσει βαση μορίων;
chrusa έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση. Όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη κάνουμε τα χαρτιά μας και δηλώνουμε κατευθείαν ειδικότητα; Ή πρώτα βγαίνει μια κατάταξη με τους επιτυχόντες και τα μόρια και ύστερα δηλώνουν τις ειδικότητες που θέλουν; Επίσης όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δίνουν όλοι τα αθλήματα ανεξαιρέτως τα μόρια ή μόνο όσοι έχουν περάσει βαση μορίων;
Ειδικοτητα δηλωνεις κατευθειαν τωρα λογικα στον στρατο ξηρας θα μπορεις να δηλωσεις μια. Για τα αγωνισματα δεν γνωριζω
Καλησπέρα guys... Δυο απορίες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ νοσηλευτικής... Αλλά η ειδικότητα ζητάει πτυχιο ΙΕΚ. Υπάρχει πρόβλημα στο να καταθέσω το πτυχίο του ΤΕΙ ή δεν θα μου το κάνουν δεκτό; Επίσης τελειώνω τώρα την θητεία μου ως Β/ΝΟΣ Στο Π. Ν. Αλλά θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για Σ. Ξ. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικάα μ αυτό και να μην μ αναγνωρίσουν την αντίστοιχη προυπηρεσία;Σας ευχαριστω για το χρόνο σας!
Καλησπέρα guys... Δυο απορίες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ νοσηλευτικής... Αλλά η ειδικότητα ζητάει πτυχιο ΙΕΚ. Υπάρχει πρόβλημα στο να καταθέσω το πτυχίο του ΤΕΙ ή δεν θα μου το κάνουν δεκτό; Επίσης τελειώνω τώρα την θητεία μου ως Β/ΝΟΣ Στο Π. Ν. Αλλά θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για Σ. Ξ. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά μ αυτό και να μην μ αναγνωρίσουν την αντίστοιχη προυπηρεσία;Σας ευχαριστω για το χρόνο σας
chrusa έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση. Όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη κάνουμε τα χαρτιά μας και δηλώνουμε κατευθείαν ειδικότητα; Ή πρώτα βγαίνει μια κατάταξη με τους επιτυχόντες και τα μόρια και ύστερα δηλώνουν τις ειδικότητες που θέλουν; Επίσης όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δίνουν όλοι τα αθλήματα ανεξαιρέτως τα μόρια ή μόνο όσοι έχουν περάσει βαση μορίων;
Όσοι κάνετε αίτηση θα δώσετε και αθλήματα κανονικά ανεξαιρέτως τα μόρια.
Ο φίλος ο DYK χθές έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση... Έβαλε μια λίστα με ειδικότητες που δεν υπήρχε ενδιαφέρον το 2009 ... Αν θέλετε να συγκρατήσετε την λίστα αυτή... Μπορεί να σας - μας αλλάξει το μέλλον!