Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Dark_Lord έγραψε:Η λογική λέει μετά τον εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού.

Δεν εχει καποια σχεση αυτο.

2 σειρες ΟΒΑ μπηκαν το 2020 διχως εμβολιασμο και τιποτα.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

KΑι επισης με τον κορονοιο να ''βραζει'' μπηκε μια τεραστια εσσο τωρα ενω αν οντως τους πηγαινε πισω η πανδημια θα ανεβαλλαν την καταταξη οπως επραξαν τον Μαιο.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Μάγκες υπομονή, μέχρι Μάρτιο θα έχει βγει.Μην αγχώνεστε, εσείς απλά μαζέψτε όσα περισσότερα μόρια μπορείτε είτε μέσω προϋπηρεσίας είτε μέσω κάποιου διπλώματος.

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

10 με 15 Ιανουαρίου να ξέρετε μόλις το έμαθα
Άβαταρ μέλους
konna
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από konna »

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:10 με 15 Ιανουαρίου να ξέρετε μόλις το έμαθα
Ποια ειναι η πηγη σου;

Άβαταρ μέλους
Gerg192000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Gerg192000 »

Καλησπερα ομαδα ΚΑλη χρονια εχω τελειωσει Πολεμικη αεροπορια Πυροβολητης Ι1 ξερει κανεις να μου πει σιγουρα αν θα μπορω να μπω εποπ Στρατο ξηρας γιατι θελω μετα να παω ειδικες δυναμεις
Άβαταρ μέλους
Gerg192000
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gerg192000 »

Καλησπερα ομαδα υπηρετησα αεροπορια Ι1 πυροβολητης και θελω να φτιαξω τα χαρτια για εποπ ειδικες δυναμεις θα μπορω να δηλωσω Πεζικο να μπω ειδικες δυναμεις η ειναι απιθανο;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Gerg192000 έγραψε:Καλησπερα ομαδα υπηρετησα αεροπορια Ι1 πυροβολητης και θελω να φτιαξω τα χαρτια για εποπ ειδικες δυναμεις θα μπορω να δηλωσω Πεζικο να μπω ειδικες δυναμεις η ειναι απιθανο;
εποπ μπορείς να δηλώσεις σε όλα τα σώματα όπου και αν έκανες θητεία. Επίσης δηλώνεις σε όποια ειδικότητα θες δεν είναι δεσμευτικό... Εφόσον πλήρεις βέβαια τα υπόλοιπα. Μόρια, ι1, κλπ.
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chrusa »

Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση. Όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη κάνουμε τα χαρτιά μας και δηλώνουμε κατευθείαν ειδικότητα; Ή πρώτα βγαίνει μια κατάταξη με τους επιτυχόντες και τα μόρια και ύστερα δηλώνουν τις ειδικότητες που θέλουν; Επίσης όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δίνουν όλοι τα αθλήματα ανεξαιρέτως τα μόρια ή μόνο όσοι έχουν περάσει βαση μορίων;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

chrusa έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση. Όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη κάνουμε τα χαρτιά μας και δηλώνουμε κατευθείαν ειδικότητα; Ή πρώτα βγαίνει μια κατάταξη με τους επιτυχόντες και τα μόρια και ύστερα δηλώνουν τις ειδικότητες που θέλουν; Επίσης όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δίνουν όλοι τα αθλήματα ανεξαιρέτως τα μόρια ή μόνο όσοι έχουν περάσει βαση μορίων;
Ειδικοτητα δηλωνεις κατευθειαν τωρα λογικα στον στρατο ξηρας θα μπορεις να δηλωσεις μια. Για τα αγωνισματα δεν γνωριζω

Pes148
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pes148 »

Καλησπέρα guys... Δυο απορίες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ νοσηλευτικής... Αλλά η ειδικότητα ζητάει πτυχιο ΙΕΚ. Υπάρχει πρόβλημα στο να καταθέσω το πτυχίο του ΤΕΙ ή δεν θα μου το κάνουν δεκτό; Επίσης τελειώνω τώρα την θητεία μου ως Β/ΝΟΣ Στο Π. Ν. Αλλά θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για Σ. Ξ. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικάα μ αυτό και να μην μ αναγνωρίσουν την αντίστοιχη προυπηρεσία;Σας ευχαριστω για το χρόνο σας!

Pes148
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pes148 »

Καλησπέρα guys... Δυο απορίες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ νοσηλευτικής... Αλλά η ειδικότητα ζητάει πτυχιο ΙΕΚ. Υπάρχει πρόβλημα στο να καταθέσω το πτυχίο του ΤΕΙ ή δεν θα μου το κάνουν δεκτό; Επίσης τελειώνω τώρα την θητεία μου ως Β/ΝΟΣ Στο Π. Ν. Αλλά θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για Σ. Ξ. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά μ αυτό και να μην μ αναγνωρίσουν την αντίστοιχη προυπηρεσία;Σας ευχαριστω για το χρόνο σας

babis_r21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από babis_r21 »

chrusa έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση. Όταν με το καλό βγεί η προκήρυξη κάνουμε τα χαρτιά μας και δηλώνουμε κατευθείαν ειδικότητα; Ή πρώτα βγαίνει μια κατάταξη με τους επιτυχόντες και τα μόρια και ύστερα δηλώνουν τις ειδικότητες που θέλουν; Επίσης όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δίνουν όλοι τα αθλήματα ανεξαιρέτως τα μόρια ή μόνο όσοι έχουν περάσει βαση μορίων;

Όσοι κάνετε αίτηση θα δώσετε και αθλήματα κανονικά ανεξαιρέτως τα μόρια.

Ramb0 No8
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Ramb0 No8 »

Ο φίλος ο DYK χθές έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση... Έβαλε μια λίστα με ειδικότητες που δεν υπήρχε ενδιαφέρον το 2009 ... Αν θέλετε να συγκρατήσετε την λίστα αυτή... Μπορεί να σας - μας αλλάξει το μέλλον!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες