Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NeosEPOP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από NeosEPOP »

Αυτή η ειδικότητα σημενει αυτόματα και νησί οπότε θα την αποφύγω κιας χάσω τα μόρια προιπηρεσιας ευχαριστώ
Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Original21 »

Παιδιά ας ευχηθούμε να βγεί μέχρι τις 31δεκεμβριου γτ εμείς 93-94 την κάτσαμε!
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Αν χασεις και τα μορια προυπηρεσιας και θες αλλη μαχιμη ειδικοτητα μη πας να κανεις τα χαρτια σου που λεει ο λογος
Thyreyths
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Thyreyths »

Εγώ αναρωτιέμαι πως και τι θα δηλώσω περισσότερο. Ειδικές Δυνάμεις, ειδικότητα Χειριστής Σκαφών να μετρήσει η θητεία και το δίπλωμα Χ. Ε. Λ; Ομολογώ ότι περισσότερο μ' ενδιαφέρουν ειδικότητες όπλων και ανορθοδόξου πολέμου, λόγω αντίστοιχων ασχολιών μου όλα τα προηγούμενα έτη.

Από την άλλη, υπάρχει και η πλάγια οδός του Πεζικού, καθώς 40-50 ετών είναι επικίνδυνες ηλικίες, πες πως είσαι στις Ειδικές Δυνάμεις ακόμα, χτύπα ξύλο παθαίνεις κάποια ζημιά, εύκολο ς'αυτές τις ηλικίες, μετά τι; Αποστράτευση;

Όσο να ναι, είναι καλό να έχει μια εναλλακτική, δίχως τον κίνδυνο αποστρατείας, ακόμα και για εκείνο το χρονικό διάστημα που ενδεχομένως πας για οικογένεια,40 ετών περίπου κλπ. Και θες μια εναλλακτική, καλύτερη από άποψη μεταθέσεων. Π. Χ. Η 71 ΤΑΞ, πολύ ποιο σταθερά τα πράγματα εκεί.

Προσωπικά είναι το μόνο για το οποίο δεν βιάζομαι καν, ούτε το χω σαν στόχο αλλά ''ποτέ δεν ξέρεις'' ζωή είναι αυτή και μερικές φορές είναι περίεργη...

Θέλει καθαρή σκέψη και όχι βιαστικές αποφάσεις στις επιλογές ειδικοτήτων και όπλων/ σωμάτων.

Να σημειώσω επίσης, για όσους ψάχνονται για Ειδ. Δυναμ. Το νησί δεν το γλιτώνεις. Είναι κανόνας. Εκεί υπάρχουν και οι ελλείψεις εξάλλου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thyreyths την Σάβ Δεκ 12, 2020 10:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Thyreyths έγραψε:Εγώ αναρωτιέμαι πως και τι θα δηλώσω περισσότερο. Ειδικές Δυνάμεις, ειδικότητα Χειριστής Σκαφών να μετρήσει η θητεία και το δίπλωμα Χ. Ε. Λ; Ομολογώ ότι περισσότερο μ' ενδιαφέρουν ειδικότητες όπλων και ανορθοδόξου πολέμου, λόγω αντίστοιχων ασχολιών μου όλα τα προηγούμενα έτη.

Από την άλλη, υπάρχει και η πλάγια οδός του Πεζικού, καθώς 40-50 ετών είναι επικίνδυνες ηλικίες, πες πως είσαι στις Ειδικές Δυνάμεις ακόμα, χτύπα ξύλο παθαίνεις κάποια ζημιά, εύκολο ς'αυτές τις ηλικίες, μετά τι; Αποστράτευση;

Όσο να ναι, είναι καλό να έχει μια εναλλακτική, δίχως τον κίνδυνο αποστρατείας, ακόμα και για εκείνο το χρονικό διάστημα που ενδεχομένως πας για οικογένεια,40 ετών περίπου κλπ. Και θες μια εναλλακτική, καλύτερη από άποψη μεταθέσεων. Π. Χ. Η 71 ΤΑΞ, πολύ ποιο σταθερά τα πράγματα εκεί.

Προσωπικά είναι το μόνο για το οποίο δεν βιάζομαι καν, ούτε το χω σαν στόχο αλλά ''ποτέ δεν ξέρεις'' ζωή είναι αυτή και μερικές φορές είναι περίεργη...

Θέλει καθαρή σκέψη και όχι βιαστικές αποφάσεις στις επιλογές ειδικοτήτων και όπλων/ σωμάτων.

να δηλωσεις σε οσα περισσοτερα μπορεις με τα προσοντα που εχεις και να δηλωσεις και αλλα σωματα για εναλακτικη
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Original21 έγραψε:Παιδιά ας ευχηθούμε να βγεί μέχρι τις 31δεκεμβριου γτ εμείς 93-94 την κάτσαμε!
μακαρι να γινει το θαυμα αλλα κραταω μικρο καλαθι. Κατι τετοιο θα το ξεραμε ηδη
B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από B. G. L »

Παιδιά αν πρόκειται να ανέβει το όριο ηλικίας πιστεύω θα ανέβει για όλους γιατί ζητάνε να τροποποιηθεί το άρθρο του νόμου που έχει ως περιορισμό το 28ο έτος ηλικίας και το άρθρο αυτό αφορά όλους όσους συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

B.G.L έγραψε:Παιδιά αν πρόκειται να ανέβει το όριο ηλικίας πιστεύω θα ανέβει για όλους γιατί ζητάνε να τροποποιηθεί το άρθρο του νόμου που έχει ως περιορισμό το 28ο έτος ηλικίας και το άρθρο αυτό αφορά όλους όσους συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
θα ηταν αντι συνταγματικο αν ηταν διαφορετικο η θα ειναι 28 για ολους η μεχρι 32 τελος
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Εγώ από την άλλη δεν πιστεύω να ανέβει, βαση δηλαδή τα λεγόμενα του Παναγιωτοπουλου. Με αυτό το σκεπτικό και στους ειδικούς φρουρούς θα ήθελαν να ανέβει το όριο ηλικίας, αλλά δεν είχε ανέβει το 2019 που βγήκε η προκήρυξη. Τώρα ο καθένας έχει την άποψη του. Ας ελπίσουμε να βγει σύντομα η προκήρυξη, τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.
B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από B. G. L »

Ναι και εγώ έτσι πιστεύω άσχετα με το τι με συμφέρει και το τι είναι σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω εγώ. Νομίζω πάντως πως θα είναι για όλους το ίδιο.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Εγώ από την άλλη δεν πιστεύω να ανέβει, βαση δηλαδή τα λεγόμενα του Παναγιωτοπουλου. Με αυτό το σκεπτικό και στους ειδικούς φρουρούς θα ήθελαν να ανέβει το όριο ηλικίας, αλλά δεν είχε ανέβει το 2019 που βγήκε η προκήρυξη. Τώρα ο καθένας έχει την άποψη του. Ας ελπίσουμε να βγει σύντομα η προκήρυξη, τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Μαρκ αυτο απο το στομα σου και στου Θεου τ αφτι φιλε! Αλλιως μονο φημες θα αναπαραγουμε κακα τα ψεμματα.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Εύχομαι σε όσους είναι πάνω από 28 πραγματικά να τους δοθεί η δυνατότητα να δηλώσουν...
B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από B. G. L »

Με την προκήρυξη των Ε. Φ. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος να ανέβει ενώ στο στρατό είναι πιο ισχυρή η παρέμβαση λόγω των οβα. Και το έχουν ζητήσει επανειλημμένα.
358ε
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από 358ε »

Χαιρετώ όλη την ομάδα και συγνώμη για την ενόχληση μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και να μου απαντήσει αν κάποιος ξέρεις. Υπηρέτησα την θητεία μου στο πεζικό με ειδικότητα οδηγός διαβιβαστής, αν γνωρίζεται ποια ειδικότητα δίνει τα μόρια προϋπηρεσίας στην προκήρυξη για τον στρατό ξηράς και για την αεροπορία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

B.G.L έγραψε:Με την προκήρυξη των Ε. Φ. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος να ανέβει ενώ στο στρατό είναι πιο ισχυρή η παρέμβαση λόγω των οβα. Και το έχουν ζητήσει επανειλημμένα.

καλα υπηρχε λογος. Αλλα τεσπα απλα δν κινητοποιηθηκε κανενας αρμοδιος. Ενω τωρα εχει γινει χαμος
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες