Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Αυτή η ειδικότητα σημενει αυτόματα και νησί οπότε θα την αποφύγω κιας χάσω τα μόρια προιπηρεσιας ευχαριστώ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
Παιδιά ας ευχηθούμε να βγεί μέχρι τις 31δεκεμβριου γτ εμείς 93-94 την κάτσαμε!
Αν χασεις και τα μορια προυπηρεσιας και θες αλλη μαχιμη ειδικοτητα μη πας να κανεις τα χαρτια σου που λεει ο λογος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Εγώ αναρωτιέμαι πως και τι θα δηλώσω περισσότερο. Ειδικές Δυνάμεις, ειδικότητα Χειριστής Σκαφών να μετρήσει η θητεία και το δίπλωμα Χ. Ε. Λ; Ομολογώ ότι περισσότερο μ' ενδιαφέρουν ειδικότητες όπλων και ανορθοδόξου πολέμου, λόγω αντίστοιχων ασχολιών μου όλα τα προηγούμενα έτη.
Από την άλλη, υπάρχει και η πλάγια οδός του Πεζικού, καθώς 40-50 ετών είναι επικίνδυνες ηλικίες, πες πως είσαι στις Ειδικές Δυνάμεις ακόμα, χτύπα ξύλο παθαίνεις κάποια ζημιά, εύκολο ς'αυτές τις ηλικίες, μετά τι; Αποστράτευση;
Όσο να ναι, είναι καλό να έχει μια εναλλακτική, δίχως τον κίνδυνο αποστρατείας, ακόμα και για εκείνο το χρονικό διάστημα που ενδεχομένως πας για οικογένεια,40 ετών περίπου κλπ. Και θες μια εναλλακτική, καλύτερη από άποψη μεταθέσεων. Π. Χ. Η 71 ΤΑΞ, πολύ ποιο σταθερά τα πράγματα εκεί.
Προσωπικά είναι το μόνο για το οποίο δεν βιάζομαι καν, ούτε το χω σαν στόχο αλλά ''ποτέ δεν ξέρεις'' ζωή είναι αυτή και μερικές φορές είναι περίεργη...
Θέλει καθαρή σκέψη και όχι βιαστικές αποφάσεις στις επιλογές ειδικοτήτων και όπλων/ σωμάτων.
Να σημειώσω επίσης, για όσους ψάχνονται για Ειδ. Δυναμ. Το νησί δεν το γλιτώνεις. Είναι κανόνας. Εκεί υπάρχουν και οι ελλείψεις εξάλλου.
Από την άλλη, υπάρχει και η πλάγια οδός του Πεζικού, καθώς 40-50 ετών είναι επικίνδυνες ηλικίες, πες πως είσαι στις Ειδικές Δυνάμεις ακόμα, χτύπα ξύλο παθαίνεις κάποια ζημιά, εύκολο ς'αυτές τις ηλικίες, μετά τι; Αποστράτευση;
Όσο να ναι, είναι καλό να έχει μια εναλλακτική, δίχως τον κίνδυνο αποστρατείας, ακόμα και για εκείνο το χρονικό διάστημα που ενδεχομένως πας για οικογένεια,40 ετών περίπου κλπ. Και θες μια εναλλακτική, καλύτερη από άποψη μεταθέσεων. Π. Χ. Η 71 ΤΑΞ, πολύ ποιο σταθερά τα πράγματα εκεί.
Προσωπικά είναι το μόνο για το οποίο δεν βιάζομαι καν, ούτε το χω σαν στόχο αλλά ''ποτέ δεν ξέρεις'' ζωή είναι αυτή και μερικές φορές είναι περίεργη...
Θέλει καθαρή σκέψη και όχι βιαστικές αποφάσεις στις επιλογές ειδικοτήτων και όπλων/ σωμάτων.
Να σημειώσω επίσης, για όσους ψάχνονται για Ειδ. Δυναμ. Το νησί δεν το γλιτώνεις. Είναι κανόνας. Εκεί υπάρχουν και οι ελλείψεις εξάλλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thyreyths την Σάβ Δεκ 12, 2020 10:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
να δηλωσεις σε οσα περισσοτερα μπορεις με τα προσοντα που εχεις και να δηλωσεις και αλλα σωματα για εναλακτικηThyreyths έγραψε:Εγώ αναρωτιέμαι πως και τι θα δηλώσω περισσότερο. Ειδικές Δυνάμεις, ειδικότητα Χειριστής Σκαφών να μετρήσει η θητεία και το δίπλωμα Χ. Ε. Λ; Ομολογώ ότι περισσότερο μ' ενδιαφέρουν ειδικότητες όπλων και ανορθοδόξου πολέμου, λόγω αντίστοιχων ασχολιών μου όλα τα προηγούμενα έτη.
-
- Συνταγματάρχης
μακαρι να γινει το θαυμα αλλα κραταω μικρο καλαθι. Κατι τετοιο θα το ξεραμε ηδηOriginal21 έγραψε:Παιδιά ας ευχηθούμε να βγεί μέχρι τις 31δεκεμβριου γτ εμείς 93-94 την κάτσαμε!
Παιδιά αν πρόκειται να ανέβει το όριο ηλικίας πιστεύω θα ανέβει για όλους γιατί ζητάνε να τροποποιηθεί το άρθρο του νόμου που έχει ως περιορισμό το 28ο έτος ηλικίας και το άρθρο αυτό αφορά όλους όσους συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
-
- Συνταγματάρχης
θα ηταν αντι συνταγματικο αν ηταν διαφορετικο η θα ειναι 28 για ολους η μεχρι 32 τελοςB.G.L έγραψε:Παιδιά αν πρόκειται να ανέβει το όριο ηλικίας πιστεύω θα ανέβει για όλους γιατί ζητάνε να τροποποιηθεί το άρθρο του νόμου που έχει ως περιορισμό το 28ο έτος ηλικίας και το άρθρο αυτό αφορά όλους όσους συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Εγώ από την άλλη δεν πιστεύω να ανέβει, βαση δηλαδή τα λεγόμενα του Παναγιωτοπουλου. Με αυτό το σκεπτικό και στους ειδικούς φρουρούς θα ήθελαν να ανέβει το όριο ηλικίας, αλλά δεν είχε ανέβει το 2019 που βγήκε η προκήρυξη. Τώρα ο καθένας έχει την άποψη του. Ας ελπίσουμε να βγει σύντομα η προκήρυξη, τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Ναι και εγώ έτσι πιστεύω άσχετα με το τι με συμφέρει και το τι είναι σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω εγώ. Νομίζω πάντως πως θα είναι για όλους το ίδιο.
-
- Συνταγματάρχης
Μαρκ αυτο απο το στομα σου και στου Θεου τ αφτι φιλε! Αλλιως μονο φημες θα αναπαραγουμε κακα τα ψεμματα.Mark26 έγραψε:Εγώ από την άλλη δεν πιστεύω να ανέβει, βαση δηλαδή τα λεγόμενα του Παναγιωτοπουλου. Με αυτό το σκεπτικό και στους ειδικούς φρουρούς θα ήθελαν να ανέβει το όριο ηλικίας, αλλά δεν είχε ανέβει το 2019 που βγήκε η προκήρυξη. Τώρα ο καθένας έχει την άποψη του. Ας ελπίσουμε να βγει σύντομα η προκήρυξη, τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Εύχομαι σε όσους είναι πάνω από 28 πραγματικά να τους δοθεί η δυνατότητα να δηλώσουν...
Με την προκήρυξη των Ε. Φ. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος να ανέβει ενώ στο στρατό είναι πιο ισχυρή η παρέμβαση λόγω των οβα. Και το έχουν ζητήσει επανειλημμένα.
Χαιρετώ όλη την ομάδα και συγνώμη για την ενόχληση μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και να μου απαντήσει αν κάποιος ξέρεις. Υπηρέτησα την θητεία μου στο πεζικό με ειδικότητα οδηγός διαβιβαστής, αν γνωρίζεται ποια ειδικότητα δίνει τα μόρια προϋπηρεσίας στην προκήρυξη για τον στρατό ξηράς και για την αεροπορία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
B.G.L έγραψε:Με την προκήρυξη των Ε. Φ. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος να ανέβει ενώ στο στρατό είναι πιο ισχυρή η παρέμβαση λόγω των οβα. Και το έχουν ζητήσει επανειλημμένα.
καλα υπηρχε λογος. Αλλα τεσπα απλα δν κινητοποιηθηκε κανενας αρμοδιος. Ενω τωρα εχει γινει χαμος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης