Μαλλον ετσι το εχουν σκεφτει για να κανουν τον θεσμο των ΟΒΑ ελκυστικο. Για μενα ειναι ενας πολυ κακος θεσμος αυτος των ΟΒΑ αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα.XristosMP έγραψε:Σε μερικους μηνες παλι θα ψαχνουν ΟΒΑ και αυτο θα γινεται ενας κυκλος.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
100 του πρώτου ετους και 250 της πενταετίας 350 σύνολο. Δεν λέει μέχρι 250. Απλα έφερε παράδειγμαCharlie Harper 13 έγραψε: https://www.armyvoice.gr/2020/12/π ροκήρυξη-εποπ-μόρια-οβα/amp/ Θα παιρνουν απο 100 μεχρι 250 μορια ανεφερει το αρθο αναλογα με τα χρονια υπηρεσιας.
Διασωστης31 έγραψε:Ποτέ.Βγαίνουν μόνο διαταγές για Γεωγραφικό και σώμα φροντιστων, αν δεν κάνω λάθος.
Διασωστη επειδη τα εχω κανει σκατα στο μυαλο μου με τα μορια και δε μπορω να τα μετρησω σωστα
Εγω εχω πτυχιο επας αρα 17.6×12 211.2 μορια. Εχω μετα μορια απο θητεια,lower και ecdl; Επισης προυπηρεσια στο δημοσιο πανω στον τομεα του πτυχιου μοριοδοτειται η οχι;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Οι ΟΒΑ του 17 που συμπληρωσαν τριετρια παιρνουν 200 μορια συν προυπηρεσια αν δηλωσουν ιδια ειδκοτητα. Σε ειδοτητες ειδικων δυμαεων οι βασεις θα ανεβουν πολλυ.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Και την κυβερνση δεν τη συμφερει να παρει πολλους οβα σε εποπ γιατι για καθε ατομο που γινεται αυτο η δυναμη του ελληνικου στρατου παραμενει η ιδια. Δηλαδη θα χασει εναν οβα και θα παρει εναν εποπ ενω αν προσλαβει πολιτη θα εχει ηδη εναν οβα απο παλια και θα αποκτησει εναν εποπ αρα θα κερδισει ατομα
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Αν και εφοσον γινουν τα πραγματα για τους ΟΒΑ, οπως αναφερει το ArmyVoice, τοτε παντου οι βασεις θα πανε στον θεο.
Τελειωσε το παραμυθακι παιδες. Μεταταξη οβα σε εποπ μυριζει η υποθεση στις μαχιμες ειδικοτητες (ειδικες δυναμεις δεν το συζηταω δεν αξιζει καν να κανεις τα χαρτια σου)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
Να αρχισουμε και εμεις τι επιστολες αν ειναι...
Για τη θεση του φροντιστη Γεωγραφικου μιλαω για να γινω συγκεκριμένοςGazkgk έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Ποτέ.Βγαίνουν μόνο διαταγές για Γεωγραφικό και σώμα φροντιστων, αν δεν κάνω λάθος.
Διασωστη επειδη τα εχω κανει σκατα στο μυαλο μου με τα μορια και δε μπορω να τα μετρησω σωστα
Εγω εχω πτυχιο επας αρα 17.6×12 211.2 μορια. Εχω μετα μορια απο θητεια,lower και ecdl; Επισης προυπηρεσια στο δημοσιο πανω στον τομεα του πτυχιου μοριοδοτειται η οχι;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Λογικό ρε παιδιά και λίγα τους δίνει για 3 χρόνια στις ειδικές δυνάμεις ως οβα... Πιον θα μοριοδοτησουν τον άλλον που έκανε θητεία 9 μήνες καψιμιτζης και λελεδονια το ίδιο με έναν οβα μη τρελαθούμε τελείως!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Είναι αντισυνταγματικη η μοριοδότηση. Αυτα τα μόρια όσοι ήταν πάνω από 3 χρόνια απολυμένοι, που δεν είχαν συγκεκριμένη ειδικότητα, ΔΕΑ και γυναίκες, δεν μπορούν να τα μαζέψουν.
Τι να πω και γω με αυτά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Είναι τέρμα αντισυνταγματικη όπως λέει ο διασωστης και θα υπάρχουν φουλ αντιδράσεις και θα το πάνε πολλλοι/ες δικαστικώς. Όχι μόνο για την μοριοδοτηση αλλά και για την ηλικία ειδικα. Δεν νομίζω να θέλει η κυβέρνηση να γίνει κάτι τέτοιο.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Με αυτο τον τροπο σκεψης πως γινεται τα 100 μορια των τελευταιων προκυρηξεων να ειναι νομιμα;Διασωστης31 έγραψε:Είναι αντισυνταγματικη η μοριοδότηση.Αυτα τα μόρια όσοι ήταν πάνω από 3 χρόνια απολυμένοι, που δεν είχαν συγκεκριμένη ειδικότητα, ΔΕΑ και γυναίκες, δεν μπορούν να τα μαζέψουν.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Άρα και τα μόρια της ξένης γλώσσας για παράδειγμα είναι αντισυνταγματικά. Δεν είχε την δυνατότητα κάποιος ΟΒΑ να πληρώσει την εξέταση. Μη λένε ο, τι θέλουμε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Γιατί με τα 100 μόρια δεν ασχολιόταν κανένας. Τότε οι θέσεις για εποπ μένανε κενές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης