Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

XristosMP έγραψε:Σε μερικους μηνες παλι θα ψαχνουν ΟΒΑ και αυτο θα γινεται ενας κυκλος.
Μαλλον ετσι το εχουν σκεφτει για να κανουν τον θεσμο των ΟΒΑ ελκυστικο. Για μενα ειναι ενας πολυ κακος θεσμος αυτος των ΟΒΑ αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Charlie Harper 13 έγραψε: https://www.armyvoice.gr/2020/12/π ροκήρυξη-εποπ-μόρια-οβα/amp/ Θα παιρνουν απο 100 μεχρι 250 μορια ανεφερει το αρθο αναλογα με τα χρονια υπηρεσιας.

100 του πρώτου ετους και 250 της πενταετίας 350 σύνολο. Δεν λέει μέχρι 250. Απλα έφερε παράδειγμα

Gazkgk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Gazkgk »

Διασωστης31 έγραψε:Ποτέ.Βγαίνουν μόνο διαταγές για Γεωγραφικό και σώμα φροντιστων, αν δεν κάνω λάθος.

Διασωστη επειδη τα εχω κανει σκατα στο μυαλο μου με τα μορια και δε μπορω να τα μετρησω σωστα

Εγω εχω πτυχιο επας αρα 17.6×12 211.2 μορια. Εχω μετα μορια απο θητεια,lower και ecdl; Επισης προυπηρεσια στο δημοσιο πανω στον τομεα του πτυχιου μοριοδοτειται η οχι;

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Οι ΟΒΑ του 17 που συμπληρωσαν τριετρια παιρνουν 200 μορια συν προυπηρεσια αν δηλωσουν ιδια ειδκοτητα. Σε ειδοτητες ειδικων δυμαεων οι βασεις θα ανεβουν πολλυ.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Και την κυβερνση δεν τη συμφερει να παρει πολλους οβα σε εποπ γιατι για καθε ατομο που γινεται αυτο η δυναμη του ελληνικου στρατου παραμενει η ιδια. Δηλαδη θα χασει εναν οβα και θα παρει εναν εποπ ενω αν προσλαβει πολιτη θα εχει ηδη εναν οβα απο παλια και θα αποκτησει εναν εποπ αρα θα κερδισει ατομα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αν και εφοσον γινουν τα πραγματα για τους ΟΒΑ, οπως αναφερει το ArmyVoice, τοτε παντου οι βασεις θα πανε στον θεο.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Τελειωσε το παραμυθακι παιδες. Μεταταξη οβα σε εποπ μυριζει η υποθεση στις μαχιμες ειδικοτητες (ειδικες δυναμεις δεν το συζηταω δεν αξιζει καν να κανεις τα χαρτια σου)
nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikollaoos »

Να αρχισουμε και εμεις τι επιστολες αν ειναι...
Gazkgk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Gazkgk »

Gazkgk έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Ποτέ.Βγαίνουν μόνο διαταγές για Γεωγραφικό και σώμα φροντιστων, αν δεν κάνω λάθος.

Διασωστη επειδη τα εχω κανει σκατα στο μυαλο μου με τα μορια και δε μπορω να τα μετρησω σωστα

Εγω εχω πτυχιο επας αρα 17.6×12 211.2 μορια. Εχω μετα μορια απο θητεια,lower και ecdl; Επισης προυπηρεσια στο δημοσιο πανω στον τομεα του πτυχιου μοριοδοτειται η οχι;

Για τη θεση του φροντιστη Γεωγραφικου μιλαω για να γινω συγκεκριμένος

Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Eidikon apostolon »

Λογικό ρε παιδιά και λίγα τους δίνει για 3 χρόνια στις ειδικές δυνάμεις ως οβα... Πιον θα μοριοδοτησουν τον άλλον που έκανε θητεία 9 μήνες καψιμιτζης και λελεδονια το ίδιο με έναν οβα μη τρελαθούμε τελείως!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Είναι αντισυνταγματικη η μοριοδότηση. Αυτα τα μόρια όσοι ήταν πάνω από 3 χρόνια απολυμένοι, που δεν είχαν συγκεκριμένη ειδικότητα, ΔΕΑ και γυναίκες, δεν μπορούν να τα μαζέψουν.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Τι να πω και γω με αυτά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Είναι τέρμα αντισυνταγματικη όπως λέει ο διασωστης και θα υπάρχουν φουλ αντιδράσεις και θα το πάνε πολλλοι/ες δικαστικώς. Όχι μόνο για την μοριοδοτηση αλλά και για την ηλικία ειδικα. Δεν νομίζω να θέλει η κυβέρνηση να γίνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Διασωστης31 έγραψε:Είναι αντισυνταγματικη η μοριοδότηση.Αυτα τα μόρια όσοι ήταν πάνω από 3 χρόνια απολυμένοι, που δεν είχαν συγκεκριμένη ειδικότητα, ΔΕΑ και γυναίκες, δεν μπορούν να τα μαζέψουν.

Με αυτο τον τροπο σκεψης πως γινεται τα 100 μορια των τελευταιων προκυρηξεων να ειναι νομιμα;

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Άρα και τα μόρια της ξένης γλώσσας για παράδειγμα είναι αντισυνταγματικά. Δεν είχε την δυνατότητα κάποιος ΟΒΑ να πληρώσει την εξέταση. Μη λένε ο, τι θέλουμε
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Γιατί με τα 100 μόρια δεν ασχολιόταν κανένας. Τότε οι θέσεις για εποπ μένανε κενές.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora και 2 επισκέπτες