Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Raftis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Raftis »

re pate kala re έγραψε:
M.A.R.C.H. έγραψε:
Raftis έγραψε:Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;

Ναι κανονικά

Άκυρο μην λέτε ότι σας συμφέρει να πιστεύτε

σύμφωνα με την προκήρυξη του 09

Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότη-

τα, εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου

κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων

τι εννοεί ίδιου η αλλού κλάδου;
AnestisLoxias
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από AnestisLoxias »

Raftis έγραψε:
re pate kala re έγραψε:
M.A.R.C.H. έγραψε:
Raftis έγραψε:Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;

Ναι κανονικά

Άκυρο μην λέτε ότι σας συμφέρει να πιστεύτε

σύμφωνα με την προκήρυξη του 09

Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότη-

τα, εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου

κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων

τι εννοεί ίδιου η αλλού κλάδου;

Και εγώ αυτό θέλω να δω γιατί πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή να μην πάρεις τα 100μορια από ΕΔ αν δηλώσεις ΠΖ η ΠΒ; Θέλει μόνο ΕΔ δηλαδή;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Mark26 έγραψε:Α ρε φίλοι βαράω το κεφάλι μου. Λογικά δεν μοριοδοτουνται τα πτυχία όπως το 2009 αφού θέλει απολυτήριο λυκείου.

Και μόλις βλέπω ότι στις θέσεις στο υγειονομικό, ζητάει πτυχίο κοινωνικού λειτουργου ή κοινωνιολογου ή αντίστοιχου πτυχίου.

Και το πτυχίο μου είναι κοινωνιολογος, αλλά δεν με κόβω καν να δηλώσω με το πτυχίο, έχω μόνο πτυχίο και lower και παίζει να πάρει 2-3ατομα μονο. Την τύχη μου😆

από την στιγμή που μπορείς να κάνεις χαρτιά γτ όχι με πτυχίο θες να μου πεις θα τρέξουν ολοι οι κοινωνιολόγοι να κάνουν εποπ, και ετσι από απορία ρε αδερφέ γτ δεν έκανες για αξκους που πήρε πρόσφατα

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εννοει οτι για μια ειδικοτητα με πτυχιο θα παρουν 10 ατομα περιπου ενω για μια αλλη με απολυτηριο θα παρουν 100+
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Mark26 έγραψε:Α ρε φίλοι βαράω το κεφάλι μου. Λογικά δεν μοριοδοτουνται τα πτυχία όπως το 2009 αφού θέλει απολυτήριο λυκείου.

Και μόλις βλέπω ότι στις θέσεις στο υγειονομικό, ζητάει πτυχίο κοινωνικού λειτουργου ή κοινωνιολογου ή αντίστοιχου πτυχίου.

Και το πτυχίο μου είναι κοινωνιολογος, αλλά δεν με κόβω καν να δηλώσω με το πτυχίο, έχω μόνο πτυχίο και lower και παίζει να πάρει 2-3ατομα μονο. Την τύχη μου😆

Δυστυχως, μεχρι στιγμης ετσι φαινεται να ειναι, πτυχια για θεσεις με πτυχια και οι υπολοιπες με απολ. Λυκειου.

Αυτο βεβαια δεν παει να πει πως δεν θα κανεις τα χαρτια σου φιλτατε Μαρκ.
Μη ξεχνας του 09 προκηρυξη κατι ωραια νουμερακια 50 μοριων 100 μοριων κτλπ.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Φίλε για το λιμενικό λες;
Raftis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Raftis »

Ρε παιδιά υσχιει ότι η οβα μπενουν αυτόματα επ οπ λόγο προιπηρεσια;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Λευτερακο ναι το κατάλαβα αυτό, απλά με 239 θα είμαι πχ για ελαφρύ οπλισμο. Σε θέση κοινωνιολογου μαζεύω 510, δηλαδή πτυχίο και.Lower, αφού proficiency δεν πρόλαβα να δώσω. Και βαράω το κεφάλι μου τωρα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Mark26 έγραψε:Λευτερακο ναι το κατάλαβα αυτό, απλά με 239 θα είμαι πχ για ελαφρύ οπλισμο. Σε θέση κοινωνιολογου μαζεύω 510, δηλαδή πτυχίο και.Lower, αφού proficiency δεν πρόλαβα να δώσω. Και βαράω το κεφάλι μου τωρα

Ελα ρε συ, καλα ειναι τα μορια σου. Τι νομιζεις πως ολοι οι κοινωνιολογοι θα κανουν εκει τα χαρτια;
Ολη η Ελλαδα θα τα κανει σε ΠΖ. Αυτοι με τα πτυχια εχουν περισσοτερες πιθανοτητες στις θεσεις που ζηταει.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

KΑι εγω αυτο το προβλημα εχω στην ειδικοτητα του πτυχιου μου εχω 800 μορια αλλα παιρνουν λιγα ατομα και σε μια απλη ειδικοτητα που παιρνουν πολλα εχω 500.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Mark26 έγραψε:Φίλε για το λιμενικό λες;

Υπηρχε μια προκηρυξη που ετρεξε απτον Οκτωβρη και ακομα τρεχει. Γραφειαδες Στη Στρατονομια και δινουν γραπτες εξετασεις (πολυυυυυυυυυ διαβασμα) στην Ευελπιδων.
Εκαναν 200 ατομα αιτησεις και εμειναν 80 (κοπηκαν σε αθληματα) και τωρα μετα το λοκνταουν δινουν γραπτα και θα παρουν 4 ατομα μονο. Οι επιτυχοντες θα πιασουν δουλεια σε γραφεια Στρατονομιας με βαθμο Υπολοχαγου απευθειας.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Λευτέρη λες για την προκήρυξη στρατιωτικων δικαστικών γραμματεων λογικά. Το είχα δει τελευταία στιγμή και σκέφτηκα μέχρι και σε φροντιστήριο να σκάσω λεφτα (παίζει να ήταν κάνα 2χιλιαρο) αλλα δεν είχα αντοχές για διάβασμα.

Κοινωνιολογοι ή κοινωνικοι λειτουργοι και άλλα παρόμοια πτυχία, είναι συνήθως γυναίκες. Τώρα να δηλώσουν πολλοί δεν ξέρω. Αλλά δεν πιστεύω θα περνούσα απλά με πτυχιο και Lower γιατί σίγουρα 2-3ατομα θα παρουν, γ αυτό έλεγα ελαφρύ οπλισμου Που οκ ο τελευταίος τότε είχε 130μορια νομίζω και εγώ θα έχω 239 για εκεί.

Αλλά σίγουρα ειδικότητα σχετική με το πτυχίο μου θα ήταν κάτι τέλειο για μένα.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Φίλε anonymous αν δεν έχεις εσύ πιθανότητες με 800μορια που λες είναι λίγες θέσεις, τι να πω εγώ με 510 που αντε να είναι 2-3θεσεις😆
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Για καποιον με καλη φυσικη κατασταση πιστευω εχει περισσοτερες ελπιδες αν δηλωσει στα οπλα και οχι στα σωματα γιατι εκει θα εχει λιγο πιο σκληρα αγωνισματα και αν ειναι ιδια με το 2009 και εχει μονοζυγο θα κοπουν πολλοι
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Φίλε anonymous αν δεν έχεις εσύ πιθανότητες με 800μορια που λες είναι λίγες θέσεις, τι να πω εγώ με 510 που αντε να είναι 2-3θεσεις😆
Αναλογα την ειδικοτητα εγω το λεω γιατι ο τελευταιος στη δικια μου ειχε 780 μορια το 2009...

Εσενα ποσα ειχε;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες