τι εννοεί ίδιου η αλλού κλάδου;re pate kala re έγραψε:M.A.R.C.H. έγραψε:Raftis έγραψε:Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;
Ναι κανονικά
Άκυρο μην λέτε ότι σας συμφέρει να πιστεύτε
σύμφωνα με την προκήρυξη του 09
Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότη-
τα, εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου
κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Raftis έγραψε:τι εννοεί ίδιου η αλλού κλάδου;re pate kala re έγραψε:M.A.R.C.H. έγραψε:Raftis έγραψε:Ερώτηση σος τα μόρια από ΕΔ τις θητείας τα περνεις σε όποιο σωμα κιαν δηλώσεις έχτρα; Εγώ πχ ενδιαφέρομαι για τιν ειδηκοτητα ραφτης θα τα πάρω;
Ναι κανονικά
Άκυρο μην λέτε ότι σας συμφέρει να πιστεύτε
σύμφωνα με την προκήρυξη του 09
Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότη-
τα, εφόσον οι υποψήφιοι πρόκειται να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου
κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων
Και εγώ αυτό θέλω να δω γιατί πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή να μην πάρεις τα 100μορια από ΕΔ αν δηλώσεις ΠΖ η ΠΒ; Θέλει μόνο ΕΔ δηλαδή;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Mark26 έγραψε:Α ρε φίλοι βαράω το κεφάλι μου. Λογικά δεν μοριοδοτουνται τα πτυχία όπως το 2009 αφού θέλει απολυτήριο λυκείου.
Και μόλις βλέπω ότι στις θέσεις στο υγειονομικό, ζητάει πτυχίο κοινωνικού λειτουργου ή κοινωνιολογου ή αντίστοιχου πτυχίου.
Και το πτυχίο μου είναι κοινωνιολογος, αλλά δεν με κόβω καν να δηλώσω με το πτυχίο, έχω μόνο πτυχίο και lower και παίζει να πάρει 2-3ατομα μονο. Την τύχη μου😆
από την στιγμή που μπορείς να κάνεις χαρτιά γτ όχι με πτυχίο θες να μου πεις θα τρέξουν ολοι οι κοινωνιολόγοι να κάνουν εποπ, και ετσι από απορία ρε αδερφέ γτ δεν έκανες για αξκους που πήρε πρόσφατα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Εννοει οτι για μια ειδικοτητα με πτυχιο θα παρουν 10 ατομα περιπου ενω για μια αλλη με απολυτηριο θα παρουν 100+
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Mark26 έγραψε:Α ρε φίλοι βαράω το κεφάλι μου. Λογικά δεν μοριοδοτουνται τα πτυχία όπως το 2009 αφού θέλει απολυτήριο λυκείου.
Και μόλις βλέπω ότι στις θέσεις στο υγειονομικό, ζητάει πτυχίο κοινωνικού λειτουργου ή κοινωνιολογου ή αντίστοιχου πτυχίου.
Και το πτυχίο μου είναι κοινωνιολογος, αλλά δεν με κόβω καν να δηλώσω με το πτυχίο, έχω μόνο πτυχίο και lower και παίζει να πάρει 2-3ατομα μονο. Την τύχη μου😆
Δυστυχως, μεχρι στιγμης ετσι φαινεται να ειναι, πτυχια για θεσεις με πτυχια και οι υπολοιπες με απολ. Λυκειου.
Αυτο βεβαια δεν παει να πει πως δεν θα κανεις τα χαρτια σου φιλτατε Μαρκ.
Μη ξεχνας του 09 προκηρυξη κατι ωραια νουμερακια 50 μοριων 100 μοριων κτλπ.
Φίλε για το λιμενικό λες;
Ρε παιδιά υσχιει ότι η οβα μπενουν αυτόματα επ οπ λόγο προιπηρεσια;
Λευτερακο ναι το κατάλαβα αυτό, απλά με 239 θα είμαι πχ για ελαφρύ οπλισμο. Σε θέση κοινωνιολογου μαζεύω 510, δηλαδή πτυχίο και.Lower, αφού proficiency δεν πρόλαβα να δώσω. Και βαράω το κεφάλι μου τωρα
-
- Αντιστράτηγος
Mark26 έγραψε:Λευτερακο ναι το κατάλαβα αυτό, απλά με 239 θα είμαι πχ για ελαφρύ οπλισμο. Σε θέση κοινωνιολογου μαζεύω 510, δηλαδή πτυχίο και.Lower, αφού proficiency δεν πρόλαβα να δώσω. Και βαράω το κεφάλι μου τωρα
Ελα ρε συ, καλα ειναι τα μορια σου. Τι νομιζεις πως ολοι οι κοινωνιολογοι θα κανουν εκει τα χαρτια;
Ολη η Ελλαδα θα τα κανει σε ΠΖ. Αυτοι με τα πτυχια εχουν περισσοτερες πιθανοτητες στις θεσεις που ζηταει.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
KΑι εγω αυτο το προβλημα εχω στην ειδικοτητα του πτυχιου μου εχω 800 μορια αλλα παιρνουν λιγα ατομα και σε μια απλη ειδικοτητα που παιρνουν πολλα εχω 500.
-
- Αντιστράτηγος
Mark26 έγραψε:Φίλε για το λιμενικό λες;
Υπηρχε μια προκηρυξη που ετρεξε απτον Οκτωβρη και ακομα τρεχει. Γραφειαδες Στη Στρατονομια και δινουν γραπτες εξετασεις (πολυυυυυυυυυ διαβασμα) στην Ευελπιδων.
Εκαναν 200 ατομα αιτησεις και εμειναν 80 (κοπηκαν σε αθληματα) και τωρα μετα το λοκνταουν δινουν γραπτα και θα παρουν 4 ατομα μονο. Οι επιτυχοντες θα πιασουν δουλεια σε γραφεια Στρατονομιας με βαθμο Υπολοχαγου απευθειας.
Λευτέρη λες για την προκήρυξη στρατιωτικων δικαστικών γραμματεων λογικά. Το είχα δει τελευταία στιγμή και σκέφτηκα μέχρι και σε φροντιστήριο να σκάσω λεφτα (παίζει να ήταν κάνα 2χιλιαρο) αλλα δεν είχα αντοχές για διάβασμα.
Κοινωνιολογοι ή κοινωνικοι λειτουργοι και άλλα παρόμοια πτυχία, είναι συνήθως γυναίκες. Τώρα να δηλώσουν πολλοί δεν ξέρω. Αλλά δεν πιστεύω θα περνούσα απλά με πτυχιο και Lower γιατί σίγουρα 2-3ατομα θα παρουν, γ αυτό έλεγα ελαφρύ οπλισμου Που οκ ο τελευταίος τότε είχε 130μορια νομίζω και εγώ θα έχω 239 για εκεί.
Αλλά σίγουρα ειδικότητα σχετική με το πτυχίο μου θα ήταν κάτι τέλειο για μένα.
Κοινωνιολογοι ή κοινωνικοι λειτουργοι και άλλα παρόμοια πτυχία, είναι συνήθως γυναίκες. Τώρα να δηλώσουν πολλοί δεν ξέρω. Αλλά δεν πιστεύω θα περνούσα απλά με πτυχιο και Lower γιατί σίγουρα 2-3ατομα θα παρουν, γ αυτό έλεγα ελαφρύ οπλισμου Που οκ ο τελευταίος τότε είχε 130μορια νομίζω και εγώ θα έχω 239 για εκεί.
Αλλά σίγουρα ειδικότητα σχετική με το πτυχίο μου θα ήταν κάτι τέλειο για μένα.
Φίλε anonymous αν δεν έχεις εσύ πιθανότητες με 800μορια που λες είναι λίγες θέσεις, τι να πω εγώ με 510 που αντε να είναι 2-3θεσεις😆
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Για καποιον με καλη φυσικη κατασταση πιστευω εχει περισσοτερες ελπιδες αν δηλωσει στα οπλα και οχι στα σωματα γιατι εκει θα εχει λιγο πιο σκληρα αγωνισματα και αν ειναι ιδια με το 2009 και εχει μονοζυγο θα κοπουν πολλοι
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Αναλογα την ειδικοτητα εγω το λεω γιατι ο τελευταιος στη δικια μου ειχε 780 μορια το 2009...Mark26 έγραψε:Φίλε anonymous αν δεν έχεις εσύ πιθανότητες με 800μορια που λες είναι λίγες θέσεις, τι να πω εγώ με 510 που αντε να είναι 2-3θεσεις😆
Εσενα ποσα ειχε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες