Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Maria94 έγραψε:Εδώ στην σελίδα το λένε αλλά πέρα από δω είναι ένα γεγονός ότι συμβαίνει αυτό ...

Μην ακούς πράγματα που δεν ισχύουν... Ισχύει οτι γράφει το επίσημο ΦΕΚ που δεν εχει ακόμα εκδοθεί.

Και άλλα λέγονται εδώ και εκεί μη επίσημα κ δεν πρόκειται να ισχύσουν.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Ναι δεν αναφέρονται μονο στα μόρια τους, αναφέρονται και στους σπουδαστές ενω στις ειδικοτητες δεν αναφέρει πουθενα για σπουδαστές τίποτα και ποσο μάλλον ειδικές δυναμεις. Ειδικές δυναμεις οι οβα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα
Maria94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Maria94 »

Αχα... Οκκ λοιπό θα περιμενουμε το ΦΕΚ... Και κάτι τελευταίο... Επειδή βλέπω πολύ μπροστά εγώ πες ότι μπαίνω είμαι 1,64 λέτε να με κόψουν για ένα πόντο η υπάρχει ελπίδα; 🤦🤦
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Maria94 έγραψε:Αχα... Οκκ λοιπό θα περιμενουμε το ΦΕΚ... Και κάτι τελευταίο... Επειδή βλέπω πολύ μπροστά εγώ πες ότι μπαίνω είμαι 1,64 λέτε να με κόψουν για ένα πόντο η υπάρχει ελπίδα; 🤦🤦
Με ενα βυσμα ολα γινονται για εναν ποντο, αλλα φοβάμαι θα φας κόψιμο γιατί θα κάνουν αρκετοι τα χαρτιά τους και θα θελουν να κοψουν κοσμο για τους δικούς τους

GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

George_Trls έγραψε: Ναι δεν αναφέρονται μονο στα μόρια τους, αναφέρονται και στους σπουδαστές ενω στις ειδικοτητες δεν αναφέρει πουθενα για σπουδαστές τίποτα και ποσο μάλλον ειδικές δυναμεις. Ειδικές δυναμεις οι οβα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα
ρε φιλε μου ενα στρατιοτης 9μηνος με ε. Δ ειδικοτητα ιδια και c2 πτυχιο ειναι πανω απο εναν οβα με ειδικοτητα και ε. Δ. Το 99% τον οβα δεν εχει c2 πτυχιο αντε βαρια να εχει ενα β2
Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Eidikon apostolon »

Ρε παιδιά γιατί τόσο κράξιμο για τους οβα; Αφού τους έχετε σε μόρια λέτε τι σας πειράζουν η επιστολές που στέλνουν;
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μαλλον δεν μιλαω ελληνικά για να μην καταλαβαίνεις. Μιλαω για σπουδαστες, οχι για αγγλικα ή οτιδήποτε αλλο. Η επιστολή αναφέρεται και σε σπουδαστές οι οποίοι δεν φαίνονται στις ειδικότητες. Δηλαδή μιλανε για ενα θεμα που στην ουσία δεν υπάρχει. Κοίταξε προς το τέλος της επιστολης και θα δεις

Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Eidikon apostolon »

GUNS ROSES έγραψε:
George_Trls έγραψε: Ναι δεν αναφέρονται μονο στα μόρια τους, αναφέρονται και στους σπουδαστές ενω στις ειδικοτητες δεν αναφέρει πουθενα για σπουδαστές τίποτα και ποσο μάλλον ειδικές δυναμεις. Ειδικές δυναμεις οι οβα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα
ρε φιλε μου ενα στρατιοτης 9μηνος με ε. Δ ειδικοτητα ιδια και c2 πτυχιο ειναι πανω απο εναν οβα με ειδικοτητα και ε. Δ. Το 99% τον οβα δεν εχει c2 πτυχιο αντε βαρια να εχει ενα β2
ξέχασες και τα 250 τις προιπηρεσιας που περνει ένας οβα...
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

George, αναφέρονται στους φοιτητές γιατί σύμφωνα με το Στε παίρνουν πχ 250μορια. Ωστόσο στις ειδικότητες δεν λέει πουθενά για φοιτητες
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εγω οταν ειχα παει στην ευελπιδων με μετρησαν 1,69 ενω το οριο ηταν 1,70 και με εκοψαν ενω ειχα τα μορια εποπ ισως ειναι πιο χαλαρα
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτέλους και κάποιος που κατάλαβε σε τι αναφέρομαι. Ναι Μαρκ μου το κατανοώ, αλλα αφού δεν υπάρχουν καν σε μάχιμες ειδικότητες αυτά, δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουν στην επιστολή τους
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

George αγχώνονται και τα αναφέρουν όλα μέσα στις επιστολές τους. Απλά γενικότερα είναι μπέρδεμα αλλά να λένε οι ειδικότητες και άλλα το Στε.

Δεν γίνεται πχ το Στε να λέει 250μορια φοιτητές και να μην υπάρχουν πουθενά. Έλεγε σπουδές-φοίτηση 250μορια (εγω καταλαβαίνω σπουδες=δεν έχεις την πιστοποίηση, φοιτηση=φοιτητής). Τώρα να τα μοριοδοτησουν όλα απλά να έβγαλαν αυτό το "τουλάχιστον απολυτήριο", δεν νομίζω. Απλά η διατύπωση είναι μπέρδεμα. Τώρα ότι και να λέμε είναι υποθέσεις, αν δεν βγει η προκήρυξη, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά.

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Εμεις που μας μένει μονο η πρακτική για πτυχιο (Πληροφορικη) μπορούμε να κάνουμε αιτηση για θέσεις πληροφορικής ή πρέπει οπωσδηποτε να έχουμε το πρυχίο;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Απλό είναι. Στις ειδικότητες που είναι με πτυχία, όποιος δηλώσει με ΙΕΚ και πιστοποίηση έχει 350, οσοι δεν έχουν πιστοποίηση 250.

Μόνο για τις ειδικότητες που ζητάνε ΙΕΚ.

Οι υπόλοιπες είναι μόνο με λύκειο.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το μονο που στέκει ειναι αυτο που ειχα πει εγώ. Οτι σε ειδικότητες που ζητάνε μονο απολυτήριο (βλ ειδικές), απλα θα μετράει σαν προσόν οπως τα αγγλικά και θα σου δίνει κάποια μόρια. Αλλιώς ακούσιο τελείως να το αναφέρουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες