Ναι δεν αναφέρονται μονο στα μόρια τους, αναφέρονται και στους σπουδαστές ενω στις ειδικοτητες δεν αναφέρει πουθενα για σπουδαστές τίποτα και ποσο μάλλον ειδικές δυναμεις. Ειδικές δυναμεις οι οβα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα
Αχα... Οκκ λοιπό θα περιμενουμε το ΦΕΚ... Και κάτι τελευταίο... Επειδή βλέπω πολύ μπροστά εγώ πες ότι μπαίνω είμαι 1,64 λέτε να με κόψουν για ένα πόντο η υπάρχει ελπίδα; 🤦🤦
Maria94 έγραψε:Αχα... Οκκ λοιπό θα περιμενουμε το ΦΕΚ... Και κάτι τελευταίο... Επειδή βλέπω πολύ μπροστά εγώ πες ότι μπαίνω είμαι 1,64 λέτε να με κόψουν για ένα πόντο η υπάρχει ελπίδα; 🤦🤦
Με ενα βυσμα ολα γινονται για εναν ποντο, αλλα φοβάμαι θα φας κόψιμο γιατί θα κάνουν αρκετοι τα χαρτιά τους και θα θελουν να κοψουν κοσμο για τους δικούς τους
George_Trls έγραψε: Ναι δεν αναφέρονται μονο στα μόρια τους, αναφέρονται και στους σπουδαστές ενω στις ειδικοτητες δεν αναφέρει πουθενα για σπουδαστές τίποτα και ποσο μάλλον ειδικές δυναμεις. Ειδικές δυναμεις οι οβα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα
ρε φιλε μου ενα στρατιοτης 9μηνος με ε. Δ ειδικοτητα ιδια και c2 πτυχιο ειναι πανω απο εναν οβα με ειδικοτητα και ε. Δ. Το 99% τον οβα δεν εχει c2 πτυχιο αντε βαρια να εχει ενα β2
Μαλλον δεν μιλαω ελληνικά για να μην καταλαβαίνεις. Μιλαω για σπουδαστες, οχι για αγγλικα ή οτιδήποτε αλλο. Η επιστολή αναφέρεται και σε σπουδαστές οι οποίοι δεν φαίνονται στις ειδικότητες. Δηλαδή μιλανε για ενα θεμα που στην ουσία δεν υπάρχει. Κοίταξε προς το τέλος της επιστολης και θα δεις
George_Trls έγραψε: Ναι δεν αναφέρονται μονο στα μόρια τους, αναφέρονται και στους σπουδαστές ενω στις ειδικοτητες δεν αναφέρει πουθενα για σπουδαστές τίποτα και ποσο μάλλον ειδικές δυναμεις. Ειδικές δυναμεις οι οβα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα
ρε φιλε μου ενα στρατιοτης 9μηνος με ε. Δ ειδικοτητα ιδια και c2 πτυχιο ειναι πανω απο εναν οβα με ειδικοτητα και ε. Δ. Το 99% τον οβα δεν εχει c2 πτυχιο αντε βαρια να εχει ενα β2
ξέχασες και τα 250 τις προιπηρεσιας που περνει ένας οβα...
Επιτέλους και κάποιος που κατάλαβε σε τι αναφέρομαι. Ναι Μαρκ μου το κατανοώ, αλλα αφού δεν υπάρχουν καν σε μάχιμες ειδικότητες αυτά, δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουν στην επιστολή τους
George αγχώνονται και τα αναφέρουν όλα μέσα στις επιστολές τους. Απλά γενικότερα είναι μπέρδεμα αλλά να λένε οι ειδικότητες και άλλα το Στε.
Δεν γίνεται πχ το Στε να λέει 250μορια φοιτητές και να μην υπάρχουν πουθενά. Έλεγε σπουδές-φοίτηση 250μορια (εγω καταλαβαίνω σπουδες=δεν έχεις την πιστοποίηση, φοιτηση=φοιτητής). Τώρα να τα μοριοδοτησουν όλα απλά να έβγαλαν αυτό το "τουλάχιστον απολυτήριο", δεν νομίζω. Απλά η διατύπωση είναι μπέρδεμα. Τώρα ότι και να λέμε είναι υποθέσεις, αν δεν βγει η προκήρυξη, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά.
Εμεις που μας μένει μονο η πρακτική για πτυχιο (Πληροφορικη) μπορούμε να κάνουμε αιτηση για θέσεις πληροφορικής ή πρέπει οπωσδηποτε να έχουμε το πρυχίο;
Το μονο που στέκει ειναι αυτο που ειχα πει εγώ. Οτι σε ειδικότητες που ζητάνε μονο απολυτήριο (βλ ειδικές), απλα θα μετράει σαν προσόν οπως τα αγγλικά και θα σου δίνει κάποια μόρια. Αλλιώς ακούσιο τελείως να το αναφέρουν