Είσαι ΣΥΝ αδελφός έτσι οφείλουμε να λειτουργούμε, ευχαριστώ θερμά, καλη επιτυχια!ΟΒΑ17 έγραψε:Γεια σου και σένα Λευτέρη φίλε μου.Navy ψάξε πρόγραμμα ΕΛΚΕΔΙΜ πιστοποίησης αγγλικών. Είναι 450? και είχες το δικαίωμα να δώσει έως και τρείς φορές χωρίς χρονικό περιορισμό οπότε ήθελες εσύ. Και δεν ξέρω αν ισχύει για όλους η μόνο για όσους ήταν εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα πάντως έχεις επιλογή να δώσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας τέστ πολλαπλών επιλογών όπου ανάλογα με τις σωστές απαντήσεις παίρνεις και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Πχ μπορεί να πας για λοουερ και να καταλήξεις με προφισενσι. Ψάξτε το όσοι θέλετε
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Δυστυχως για ολα αυτα ειναι, ολιγον τι, αργα τωρα. Μη ξεχνατε πως στην Ελλαδα υπαρχει μια γραφειοκρατια και μεχρι να δωσει καποιος θα παει απο το νεο ετος.
Βεβαια οποιος θελει να ρισκαρει μπορει να το κανει, διοτι η προκηρυξει μπορει να βγει και τελη Δεκεμβριου ή και αρχες Ιανουαριου και να δωσει και 1 μηνα για τα δικαιολογητικα, οποτε ποτε δεν ξερεις !
Βεβαια οποιος θελει να ρισκαρει μπορει να το κανει, διοτι η προκηρυξει μπορει να βγει και τελη Δεκεμβριου ή και αρχες Ιανουαριου και να δωσει και 1 μηνα για τα δικαιολογητικα, οποτε ποτε δεν ξερεις !
Το εκτιμώ, εισαι συν αδελφός. Σ ευχαριστώ θερμά, καλη επιτυχια!ΟΒΑ17 έγραψε:Γεια σου και σένα Λευτέρη φίλε μου.Navy ψάξε πρόγραμμα ΕΛΚΕΔΙΜ πιστοποίησης αγγλικών. Είναι 450? και είχες το δικαίωμα να δώσει έως και τρείς φορές χωρίς χρονικό περιορισμό οπότε ήθελες εσύ. Και δεν ξέρω αν ισχύει για όλους η μόνο για όσους ήταν εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα πάντως έχεις επιλογή να δώσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας τέστ πολλαπλών επιλογών όπου ανάλογα με τις σωστές απαντήσεις παίρνεις και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Πχ μπορεί να πας για λοουερ και να καταλήξεις με προφισενσι. Ψάξτε το όσοι θέλετε
Όσους σας παίρνει η ηλικία θα ξαναβγεί προκήρυξη, δείτε τι θα ζητήσει αυτή και μαζέψτε μόρια.
Είσαι ΣΥΝ αδελφός, έτσι οφείλουμε να λειτουργούμε, σ ευχαριστώ θερμα, καλη επιτυχια!ΟΒΑ17 έγραψε:Γεια σου και σένα Λευτέρη φίλε μου.Navy ψάξε πρόγραμμα ΕΛΚΕΔΙΜ πιστοποίησης αγγλικών. Είναι 450? και είχες το δικαίωμα να δώσει έως και τρείς φορές χωρίς χρονικό περιορισμό οπότε ήθελες εσύ. Και δεν ξέρω αν ισχύει για όλους η μόνο για όσους ήταν εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα πάντως έχεις επιλογή να δώσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας τέστ πολλαπλών επιλογών όπου ανάλογα με τις σωστές απαντήσεις παίρνεις και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Πχ μπορεί να πας για λοουερ και να καταλήξεις με προφισενσι. Ψάξτε το όσοι θέλετε
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Κζ καποιοι εδω έχουν θεμα με ηλικίες, τους κοβουν τα φτερα. Και γω που δεν εχω θεμα. Με ηλικία, ποιος μου εγγυάται οτι οι επόμενες προκηρύξεις θα ειναι ιδιες ειδικότητες και οχι μόνο τεχνικές;
Ειναι αστα να πανε
Ειναι αστα να πανε
Λευτερη εχω ξενερωσει τοσο που ουτε τα χαρτια μου δεν θελω να παω να κανω.
Συγγνώμη για την επανάληψη των μνμ είμαι με κινητό
Εμεις οι 91αριδες τι θα κανουμε, που το χασαμε για 1 χρονο; Τελευταια φορα που εβγαλε εποπ Νομιζω ημουν ανηλικος, δεν μπορεσαμε ποτε να δωσουμε
Ούτε εμείς του 93 βλέπω να μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας!
Max δεν το έχασες απλά για ένα χρόνο. Το έχασες για παραπάνω. Αν βγει μέσα στον Δεκέμβριο θα μπορούν από το 93 και μετά, αν βγει το 21 από το 94 και μετά.
Και κάτι τελευταίο. Δίνεις εξετάσεις απ' τον υπολογιστή του σπιτιού σού. Οπότε ίσως και να προλαβαίνει, κάποιος ίσως.
Ζ'ΜΑΚ
Τι να πω και εγώ που είμαι 26, και που αν βγει το 21 Γενάρη, θα είναι η τελευταία χρόνια μου γιατί πάω ηλικιακά με όλο το 94
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Δε καταλαβαινω γιατι ξενερωσατε, επειδη δηλαδη κανατε το 1ο ετος σε αει πρεπει να παρετε μορια; Απολυτα σωστη αποφαση.Στο στρατο θα μπειτε οχι στo Harvard!
Φίλε οβα μην μπερδεύεσαι. Γιατί και εγώ ήθελα να δώσω για proficiency. Εξετάσεις γινονται και από το σπίτι ίσως σε κάποια πτυχία, αλλά τα αποτελέσματα θέλουν κάνα διμηνο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 6 επισκέπτες