Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

ΟΒΑ17 έγραψε:Γεια σου και σένα Λευτέρη φίλε μου.Navy ψάξε πρόγραμμα ΕΛΚΕΔΙΜ πιστοποίησης αγγλικών. Είναι 450? και είχες το δικαίωμα να δώσει έως και τρείς φορές χωρίς χρονικό περιορισμό οπότε ήθελες εσύ. Και δεν ξέρω αν ισχύει για όλους η μόνο για όσους ήταν εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα πάντως έχεις επιλογή να δώσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας τέστ πολλαπλών επιλογών όπου ανάλογα με τις σωστές απαντήσεις παίρνεις και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Πχ μπορεί να πας για λοουερ και να καταλήξεις με προφισενσι. Ψάξτε το όσοι θέλετε

Είσαι ΣΥΝ αδελφός έτσι οφείλουμε να λειτουργούμε, ευχαριστώ θερμά, καλη επιτυχια!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δυστυχως για ολα αυτα ειναι, ολιγον τι, αργα τωρα. Μη ξεχνατε πως στην Ελλαδα υπαρχει μια γραφειοκρατια και μεχρι να δωσει καποιος θα παει απο το νεο ετος.
Βεβαια οποιος θελει να ρισκαρει μπορει να το κανει, διοτι η προκηρυξει μπορει να βγει και τελη Δεκεμβριου ή και αρχες Ιανουαριου και να δωσει και 1 μηνα για τα δικαιολογητικα, οποτε ποτε δεν ξερεις !
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

ΟΒΑ17 έγραψε:Γεια σου και σένα Λευτέρη φίλε μου.Navy ψάξε πρόγραμμα ΕΛΚΕΔΙΜ πιστοποίησης αγγλικών. Είναι 450? και είχες το δικαίωμα να δώσει έως και τρείς φορές χωρίς χρονικό περιορισμό οπότε ήθελες εσύ. Και δεν ξέρω αν ισχύει για όλους η μόνο για όσους ήταν εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα πάντως έχεις επιλογή να δώσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας τέστ πολλαπλών επιλογών όπου ανάλογα με τις σωστές απαντήσεις παίρνεις και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Πχ μπορεί να πας για λοουερ και να καταλήξεις με προφισενσι. Ψάξτε το όσοι θέλετε

Το εκτιμώ, εισαι συν αδελφός. Σ ευχαριστώ θερμά, καλη επιτυχια!
Άβαταρ μέλους
Kz90
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Kz90 »

Όσους σας παίρνει η ηλικία θα ξαναβγεί προκήρυξη, δείτε τι θα ζητήσει αυτή και μαζέψτε μόρια.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Είσαι ΣΥΝ αδελφός, έτσι οφείλουμε να λειτουργούμε, σ ευχαριστώ θερμα, καλη επιτυχια!
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Κζ καποιοι εδω έχουν θεμα με ηλικίες, τους κοβουν τα φτερα. Και γω που δεν εχω θεμα. Με ηλικία, ποιος μου εγγυάται οτι οι επόμενες προκηρύξεις θα ειναι ιδιες ειδικότητες και οχι μόνο τεχνικές;

Ειναι αστα να πανε

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Λευτερη εχω ξενερωσει τοσο που ουτε τα χαρτια μου δεν θελω να παω να κανω.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Συγγνώμη για την επανάληψη των μνμ είμαι με κινητό
Max2020
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Max2020 »

Εμεις οι 91αριδες τι θα κανουμε, που το χασαμε για 1 χρονο; Τελευταια φορα που εβγαλε εποπ Νομιζω ημουν ανηλικος, δεν μπορεσαμε ποτε να δωσουμε
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Ούτε εμείς του 93 βλέπω να μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας!

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Max δεν το έχασες απλά για ένα χρόνο. Το έχασες για παραπάνω. Αν βγει μέσα στον Δεκέμβριο θα μπορούν από το 93 και μετά, αν βγει το 21 από το 94 και μετά.
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Και κάτι τελευταίο. Δίνεις εξετάσεις απ' τον υπολογιστή του σπιτιού σού. Οπότε ίσως και να προλαβαίνει, κάποιος ίσως.
Ζ'ΜΑΚ
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Τι να πω και εγώ που είμαι 26, και που αν βγει το 21 Γενάρη, θα είναι η τελευταία χρόνια μου γιατί πάω ηλικιακά με όλο το 94
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Wolf93 »

Δε καταλαβαινω γιατι ξενερωσατε, επειδη δηλαδη κανατε το 1ο ετος σε αει πρεπει να παρετε μορια; Απολυτα σωστη αποφαση.Στο στρατο θα μπειτε οχι στo Harvard!

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Φίλε οβα μην μπερδεύεσαι. Γιατί και εγώ ήθελα να δώσω για proficiency. Εξετάσεις γινονται και από το σπίτι ίσως σε κάποια πτυχία, αλλά τα αποτελέσματα θέλουν κάνα διμηνο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες