Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Στην θητεια μου ειχα μια σειρα που ειχε κοπει απο την 35 και ηρθε στην μοναδα μου μετα και καθε φορα παρομοιαζε το αρμα με ενα μεγαλο G3. Οχι για καλο φυσικα μιας και οτι συντηρηση απαιτει ενα G3 το αρμα την απαιτουσε σε πολυ πιο μεγαλο βαθμο. Λαδια πυργου, λαδια ακραιας οτι αλλα λαδια ξεχναω, μπαταριες, ερπυστρια με ολα τα παρελκομενα της ακομα και το πετρελαιο να τα γεμιζεις. Μετα εχεις φορτωμα ξεφορτωμα βληματων οπλων οποτε απαιτεται, τα πανια αποκρυψης (αν λεγονται ετσι), συντηρηση των οπλων και το καλυτερο καθαρισμο του πυροβολου οπως καθαριζαμε με το σκοινακι την κανη του G3 Εικόνα. Αυτες καποιες απο τις εργασιες που καναμε και που θυμαμαι τωρα. Αρκετα απο αυτα τα καναμε οι φανταροι βεβαια δεν ξερω αν ειναι ετσι παντου.
tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από tony28 »

Λοιπον ειδα τα μορια μου.Εικόνα10χ10,5 απολυτηριο λυκειου

45 9 μηνες θητεια

100 Ειδικες δυναμεις

150 ειδικοτητα 8 μηνες (αν βαλω την ιδια)

Παω 400. Δε με βλεπω πουθενα να μπαινω Εικόνα + οτι ειμαι του 93 και για ειδικες δυναμεις θα επιλεξουν τα μικρα παιδια και οχι εμενα. Τραγικο το συστημα αλλα ειναι αυτο που ειναι. Καλη επιτυχια σε ολους

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αν εχει πολλες θεσεις, προσωπικα θα δηλωσω εκει ωστε να μεταπηδησω στις Ε. Δ αργοτερα.
Ισως ειναι και ο πιο ασφαλης δρομος ετσι.

Τωρα για οσουν θελουν να μπουν σαν μονιμοι Τεθωρες, προσωπικα δεν εχω ιδεα το πως ειναι.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Χαμος από μηνύματα. Τελικά απάντησε κανεις αυτο με τα μαθήματα και την σχολή; Πρέπει να εχεις περασμένα ολα του πρώτου έτους;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

George_Trls έγραψε:Χαμος από μηνύματα. Τελικά απάντησε κανεις αυτο με τα μαθήματα και την σχολή; Πρέπει να εχεις περασμένα ολα του πρώτου έτους;

Σελιδα 80 κατω κατω, το ρωτησα για σενα.

tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Απαντησε ο ΔΥΚ 2-3 σελιδες πισω.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
George_Trls έγραψε:Χαμος από μηνύματα. Τελικά απάντησε κανεις αυτο με τα μαθήματα και την σχολή; Πρέπει να εχεις περασμένα ολα του πρώτου έτους;

Σελιδα 80 κατω κατω, το ρωτησα για σενα.

Αν δεν ειχα και σενα χαχα λειπεις λιγο και χανεσαι εδω μεσα, αντε να ψαχνω εγω. Ευχαριστώ και για την απάντηση dyk, ελπίζω να μην αλλάξει για καλο δικό μου πάντωςΕικόνα

PeterPunk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PeterPunk »

Είπε ο ΔΥΚ ότι απλά χρειάζεται η βεβαίωση σπουδών για να φαίνεται ότι είσαι πάνω από 1 έτος
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Καλησπερα θελω να κανω μερικες ερωτησεις. Εχω πτυχιο ΑΕΙ πληροφορικης 450 μορια,lower 80, θητεία 45 Και ΕΔ. Τα μορια απο τις ΕΔ μετρανε γενικα σε οποια ειδικοτητα δηλώσω ή μονο αν δηλωσω για ΕΔ; Επισης εγω θα ηθελα να δηλωσω καποιο κλάδο πληροφορικης αλλα επειδη εκει τα μόρια πιστεύω θα φυγουν πιο πάνω απο τα δικά μου θα υπαρχει δυνατοτητα να δηλωσω και αλλη ειδικοτητα και αν δεν περασεις εφυγες?
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

GiorgosM82 έγραψε:Καλησπερα θελω να κανω μερικες ερωτησεις. Εχω πτυχιο ΑΕΙ πληροφορικης 450 μορια,lower 80, θητεία 45 Και ΕΔ. Τα μορια απο τις ΕΔ μετρανε γενικα σε οποια ειδικοτητα δηλώσω ή μονο αν δηλωσω για ΕΔ; Επισης εγω θα ηθελα να δηλωσω καποιο κλάδο πληροφορικης αλλα επειδη εκει τα μόρια πιστεύω θα φυγουν πιο πάνω απο τα δικά μου θα υπαρχει δυνατοτητα να δηλωσω και αλλη ειδικοτητα και αν δεν περασεις εφυγες;
Μετρανε παντου των ε. Δ.

Δηλωνεις 1 ειδικότητα μονο, αλλιώς του χρόνου.

tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tony28 »

Antreas 93 έγραψε:
tony28 έγραψε:Λοιπον ειδα τα μορια μου.Εικόνα10χ10,5 απολυτηριο λυκειου

45 9 μηνες θητεια

100 Ειδικες δυναμεις

Παω 400. Δε με βλεπω πουθενα να μπαινω Εικόνα + οτι ειμαι του 93 και για ειδικες δυναμεις θα επιλεξουν τα μικρα παιδια και οχι εμενα. Τραγικο το συστημα αλλα ειναι αυτο που ειναι. Καλη επιτυχια σε ολους

Γενικου λυκείου; Δεν έχεις κάποιο ΙΕΚ ΤΕΕ Β κύκλου να πάρεις παραπάνω και εγώ απολυτήριο επαγγελματικού λυκείου σχετικά χαμηλό έχω 12 εχω αλλά έχω και ΤΕΕ Β πτυχίο και ΙΕΚ πιστοποίηση και ΔΕΑ ΔΒ και για μένα τελευταία χρόνια είναι γτ είμαι 27

Oχι φιλε. Δεν εχω κατι. Εφυγα για εξωτερικο για δουλεια οποτε δεν εβγαλα ποτε μου τιποτα. Καλα δεν ειμαι αλλα θα δουμε

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Στο ερευνας πληροφορικης δεν νομιζω να μπαινω ευκολα Καθως αν βγαλει θα ειναι λίγα ατομα και οσοι δηλωσουν θα εχουν σιγουρα ΑΕΙ/ΤΕΙ του κλαδου που ειναι υποχρεωτικο και επισης Νομιζω πως αν εχουν καποια προυπηρεσια η proficiency
tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tony28 »

Antreas 93 έγραψε:
tony28 έγραψε:
Antreas 93 έγραψε:

45 9 μηνες θητεια

100 Ειδικες δυναμεις

Γενικου λυκείου; Δεν έχεις κάποιο ΙΕΚ ΤΕΕ Β κύκλου να πάρεις παραπάνω και εγώ απολυτήριο επαγγελματικού λυκείου σχετικά χαμηλό έχω 12 εχω αλλά έχω και ΤΕΕ Β πτυχίο και ΙΕΚ πιστοποίηση και ΔΕΑ ΔΒ και για μένα τελευταία χρόνια είναι γτ είμαι 27

Oχι φιλε. Δεν εχω κατι. Εφυγα για εξωτερικο για δουλεια οποτε δεν εβγαλα ποτε μου τιποτα. Καλα δεν ειμαι αλλα θα δουμε

Μην στεναχωριέσαι ρε συ πολλοί όταν δουν τι παίζει θα φυγουν άλλοι δεν θα περασουν τα αθλήματα και άλλοι δεν θα παρουσιαστούν καν! Μπορεί να βγείς επιλαχών και να σε πάρουν πιο μετά

Το ξερω φιλε. Ο στρατος δεν ειναι για ολους το εχω δει σχεδον 5 χρονια αρκετα καλαΕικόνα. Το μονο πραγμα που πραγματικα ειναι οτι μιλαγα με φιλους στο ΕΤΑ και στην Ζ και μου λενε πολυ δυσκολο να ερθεις εδω λογο ηλικας. Ειναι τραγικο παιδια μετα τα 28 να μην μπορει ο αλλος να κανει οσα πραγματα θελει στις ειδικες δυναμεις.(δε ξερω για που θες να βαλεις απλα ειπα να βγαλω το πoνο μου :P)

tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tony28 »

Antreas 93 έγραψε:
tony28 έγραψε:
Antreas 93 έγραψε:
tony28 έγραψε:
Antreas 93 έγραψε:

45 9 μηνες θητεια

100 Ειδικες δυναμεις

Μην στεναχωριέσαι ρε συ πολλοί όταν δουν τι παίζει θα φυγουν άλλοι δεν θα περασουν τα αθλήματα και άλλοι δεν θα παρουσιαστούν καν! Μπορεί να βγείς επιλαχών και να σε πάρουν πιο μετά

Το ξερω φιλε. Ο στρατος δεν ειναι για ολους το εχω δει σχεδον 5 χρονια αρκετα καλαΕικόνα. Το μονο πραγμα που πραγματικα ειναι οτι μιλαγα με φιλους στο ΕΤΑ και στην Ζ και μου λενε πολυ δυσκολο να ερθεις εδω λογο ηλικας. Ειναι τραγικο παιδια μετα τα 28 να μην μπορει ο αλλος να κανει οσα πραγματα θελει στις ειδικες δυναμεις.(δε ξερω για που θες να βαλεις απλα ειπα να βγαλω το πoνο μου :P)

Εγώ αρχικά όπως σου είπα ήμουν ΔΕΑ (ΔΒ) εχω απολυτήριο ΕΠΑΛ και ΤΕΕ Β και πιστοποίηση ΙΕΚ για Διαβιβάσεις θέλω γτ ξέρω καλά το αντικείμενο με έρμη,vrc 2000,rakkal κλπ ξέρω να αλλάζω κλειδες! Και εγω αν μπω θα λεμε μαζί τον πονο μας!

Καταλαβα οτι ειπες εκτος απο το ερμης.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Apostolis368
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Apostolis368 »

Καλησπέρα στην ομάδα με 527 μορια και ειδικότητα χειριστής ΑΤ στην 2η ΜΑΛ έχω καμία πιθανότητα γιατί διαβάζω πολλά εδώ μέσαΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες