Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Στην θητεια μου ειχα μια σειρα που ειχε κοπει απο την 35 και ηρθε στην μοναδα μου μετα και καθε φορα παρομοιαζε το αρμα με ενα μεγαλο G3. Οχι για καλο φυσικα μιας και οτι συντηρηση απαιτει ενα G3 το αρμα την απαιτουσε σε πολυ πιο μεγαλο βαθμο. Λαδια πυργου, λαδια ακραιας οτι αλλα λαδια ξεχναω, μπαταριες, ερπυστρια με ολα τα παρελκομενα της ακομα και το πετρελαιο να τα γεμιζεις. Μετα εχεις φορτωμα ξεφορτωμα βληματων οπλων οποτε απαιτεται, τα πανια αποκρυψης (αν λεγονται ετσι), συντηρηση των οπλων και το καλυτερο καθαρισμο του πυροβολου οπως καθαριζαμε με το σκοινακι την κανη του G3
. Αυτες καποιες απο τις εργασιες που καναμε και που θυμαμαι τωρα. Αρκετα απο αυτα τα καναμε οι φανταροι βεβαια δεν ξερω αν ειναι ετσι παντου.

Λοιπον ειδα τα μορια μου.
10χ10,5 απολυτηριο λυκειου
45 9 μηνες θητεια
100 Ειδικες δυναμεις
150 ειδικοτητα 8 μηνες (αν βαλω την ιδια)
Παω 400. Δε με βλεπω πουθενα να μπαινω
+ οτι ειμαι του 93 και για ειδικες δυναμεις θα επιλεξουν τα μικρα παιδια και οχι εμενα. Τραγικο το συστημα αλλα ειναι αυτο που ειναι. Καλη επιτυχια σε ολους

45 9 μηνες θητεια
100 Ειδικες δυναμεις
Παω 400. Δε με βλεπω πουθενα να μπαινω

-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Αν εχει πολλες θεσεις, προσωπικα θα δηλωσω εκει ωστε να μεταπηδησω στις Ε. Δ αργοτερα.
Ισως ειναι και ο πιο ασφαλης δρομος ετσι.
Τωρα για οσουν θελουν να μπουν σαν μονιμοι Τεθωρες, προσωπικα δεν εχω ιδεα το πως ειναι.
Ισως ειναι και ο πιο ασφαλης δρομος ετσι.
Τωρα για οσουν θελουν να μπουν σαν μονιμοι Τεθωρες, προσωπικα δεν εχω ιδεα το πως ειναι.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Χαμος από μηνύματα. Τελικά απάντησε κανεις αυτο με τα μαθήματα και την σχολή; Πρέπει να εχεις περασμένα ολα του πρώτου έτους;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
George_Trls έγραψε:Χαμος από μηνύματα. Τελικά απάντησε κανεις αυτο με τα μαθήματα και την σχολή; Πρέπει να εχεις περασμένα ολα του πρώτου έτους;
Σελιδα 80 κατω κατω, το ρωτησα για σενα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Απαντησε ο ΔΥΚ 2-3 σελιδες πισω.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Αν δεν ειχα και σενα χαχα λειπεις λιγο και χανεσαι εδω μεσα, αντε να ψαχνω εγω. Ευχαριστώ και για την απάντηση dyk, ελπίζω να μην αλλάξει για καλο δικό μου πάντωςLefteris 2αμαλ έγραψε:George_Trls έγραψε:Χαμος από μηνύματα. Τελικά απάντησε κανεις αυτο με τα μαθήματα και την σχολή; Πρέπει να εχεις περασμένα ολα του πρώτου έτους;
Σελιδα 80 κατω κατω, το ρωτησα για σενα.

Είπε ο ΔΥΚ ότι απλά χρειάζεται η βεβαίωση σπουδών για να φαίνεται ότι είσαι πάνω από 1 έτος
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
Καλησπερα θελω να κανω μερικες ερωτησεις. Εχω πτυχιο ΑΕΙ πληροφορικης 450 μορια,lower 80, θητεία 45 Και ΕΔ. Τα μορια απο τις ΕΔ μετρανε γενικα σε οποια ειδικοτητα δηλώσω ή μονο αν δηλωσω για ΕΔ; Επισης εγω θα ηθελα να δηλωσω καποιο κλάδο πληροφορικης αλλα επειδη εκει τα μόρια πιστεύω θα φυγουν πιο πάνω απο τα δικά μου θα υπαρχει δυνατοτητα να δηλωσω και αλλη ειδικοτητα και αν δεν περασεις εφυγες?
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Μετρανε παντου των ε. Δ.GiorgosM82 έγραψε:Καλησπερα θελω να κανω μερικες ερωτησεις. Εχω πτυχιο ΑΕΙ πληροφορικης 450 μορια,lower 80, θητεία 45 Και ΕΔ. Τα μορια απο τις ΕΔ μετρανε γενικα σε οποια ειδικοτητα δηλώσω ή μονο αν δηλωσω για ΕΔ; Επισης εγω θα ηθελα να δηλωσω καποιο κλάδο πληροφορικης αλλα επειδη εκει τα μόρια πιστεύω θα φυγουν πιο πάνω απο τα δικά μου θα υπαρχει δυνατοτητα να δηλωσω και αλλη ειδικοτητα και αν δεν περασεις εφυγες;
Δηλωνεις 1 ειδικότητα μονο, αλλιώς του χρόνου.
Antreas 93 έγραψε:Γενικου λυκείου; Δεν έχεις κάποιο ΙΕΚ ΤΕΕ Β κύκλου να πάρεις παραπάνω και εγώ απολυτήριο επαγγελματικού λυκείου σχετικά χαμηλό έχω 12 εχω αλλά έχω και ΤΕΕ Β πτυχίο και ΙΕΚ πιστοποίηση και ΔΕΑ ΔΒ και για μένα τελευταία χρόνια είναι γτ είμαι 27tony28 έγραψε:Λοιπον ειδα τα μορια μου.10χ10,5 απολυτηριο λυκειου
45 9 μηνες θητεια
100 Ειδικες δυναμεις
Παω 400. Δε με βλεπω πουθενα να μπαινω+ οτι ειμαι του 93 και για ειδικες δυναμεις θα επιλεξουν τα μικρα παιδια και οχι εμενα. Τραγικο το συστημα αλλα ειναι αυτο που ειναι. Καλη επιτυχια σε ολους
Oχι φιλε. Δεν εχω κατι. Εφυγα για εξωτερικο για δουλεια οποτε δεν εβγαλα ποτε μου τιποτα. Καλα δεν ειμαι αλλα θα δουμε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
Στο ερευνας πληροφορικης δεν νομιζω να μπαινω ευκολα Καθως αν βγαλει θα ειναι λίγα ατομα και οσοι δηλωσουν θα εχουν σιγουρα ΑΕΙ/ΤΕΙ του κλαδου που ειναι υποχρεωτικο και επισης Νομιζω πως αν εχουν καποια προυπηρεσια η proficiency
Antreas 93 έγραψε:Μην στεναχωριέσαι ρε συ πολλοί όταν δουν τι παίζει θα φυγουν άλλοι δεν θα περασουν τα αθλήματα και άλλοι δεν θα παρουσιαστούν καν! Μπορεί να βγείς επιλαχών και να σε πάρουν πιο μετάtony28 έγραψε:Antreas 93 έγραψε:Γενικου λυκείου; Δεν έχεις κάποιο ΙΕΚ ΤΕΕ Β κύκλου να πάρεις παραπάνω και εγώ απολυτήριο επαγγελματικού λυκείου σχετικά χαμηλό έχω 12 εχω αλλά έχω και ΤΕΕ Β πτυχίο και ΙΕΚ πιστοποίηση και ΔΕΑ ΔΒ και για μένα τελευταία χρόνια είναι γτ είμαι 27tony28 έγραψε:Λοιπον ειδα τα μορια μου.10χ10,5 απολυτηριο λυκειου
45 9 μηνες θητεια
100 Ειδικες δυναμεις
Παω 400. Δε με βλεπω πουθενα να μπαινω+ οτι ειμαι του 93 και για ειδικες δυναμεις θα επιλεξουν τα μικρα παιδια και οχι εμενα. Τραγικο το συστημα αλλα ειναι αυτο που ειναι. Καλη επιτυχια σε ολους
Oχι φιλε. Δεν εχω κατι. Εφυγα για εξωτερικο για δουλεια οποτε δεν εβγαλα ποτε μου τιποτα. Καλα δεν ειμαι αλλα θα δουμε
Το ξερω φιλε. Ο στρατος δεν ειναι για ολους το εχω δει σχεδον 5 χρονια αρκετα καλα

Antreas 93 έγραψε:Εγώ αρχικά όπως σου είπα ήμουν ΔΕΑ (ΔΒ) εχω απολυτήριο ΕΠΑΛ και ΤΕΕ Β και πιστοποίηση ΙΕΚ για Διαβιβάσεις θέλω γτ ξέρω καλά το αντικείμενο με έρμη,vrc 2000,rakkal κλπ ξέρω να αλλάζω κλειδες! Και εγω αν μπω θα λεμε μαζί τον πονο μας!tony28 έγραψε:Antreas 93 έγραψε:Μην στεναχωριέσαι ρε συ πολλοί όταν δουν τι παίζει θα φυγουν άλλοι δεν θα περασουν τα αθλήματα και άλλοι δεν θα παρουσιαστούν καν! Μπορεί να βγείς επιλαχών και να σε πάρουν πιο μετάtony28 έγραψε:Antreas 93 έγραψε:Γενικου λυκείου; Δεν έχεις κάποιο ΙΕΚ ΤΕΕ Β κύκλου να πάρεις παραπάνω και εγώ απολυτήριο επαγγελματικού λυκείου σχετικά χαμηλό έχω 12 εχω αλλά έχω και ΤΕΕ Β πτυχίο και ΙΕΚ πιστοποίηση και ΔΕΑ ΔΒ και για μένα τελευταία χρόνια είναι γτ είμαι 27tony28 έγραψε:Λοιπον ειδα τα μορια μου.10χ10,5 απολυτηριο λυκειου
45 9 μηνες θητεια
100 Ειδικες δυναμεις
Το ξερω φιλε. Ο στρατος δεν ειναι για ολους το εχω δει σχεδον 5 χρονια αρκετα καλα. Το μονο πραγμα που πραγματικα ειναι οτι μιλαγα με φιλους στο ΕΤΑ και στην Ζ και μου λενε πολυ δυσκολο να ερθεις εδω λογο ηλικας. Ειναι τραγικο παιδια μετα τα 28 να μην μπορει ο αλλος να κανει οσα πραγματα θελει στις ειδικες δυναμεις.(δε ξερω για που θες να βαλεις απλα ειπα να βγαλω το πoνο μου :P)
Καταλαβα οτι ειπες εκτος απο το ερμης.

- Apostolis368
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα στην ομάδα με 527 μορια και ειδικότητα χειριστής ΑΤ στην 2η ΜΑΛ έχω καμία πιθανότητα γιατί διαβάζω πολλά εδώ μέσα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες