Panellas πήρα τηλέφωνο και ρώτησα, πιστοποιητικό θέλει μόνο για ειδικές δυνάμεις για τα αλλά μια απλή βεβαίωση που να αναγράφεται το ΑΣΜ σου, και άσε το elchapo να ζοριζεται
Παιδιά αν δεν γνωρίζετε κάτι καλό είναι να μην παραπληροφορειτε τον κόσμο... Φυσικά και χρειάζεται πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ακόμα και αν είσαι απλός πεζικάριος... Και ο λόγος είναι ότι οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις... Αν πάτε μόνο με το ΑΣΜ μετά από λίγο καιρο θα σας ξανατραβανε στο τμήμα για να καταθέσετε και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης... Με όλο το θάρρος αλλά κάποιοι μου δίνετε την αίσθηση ότι δεν μπήκατε καν στο κόπο να διαβάσετε προσεκτικά την προκήρυξη...
Και επειδή κάποιοι θα απαντήσετε ότι από το ΑΣΜ αποδεικνύεται η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων θα ανταπαντησω ότι έχετε δίκιο αλλά πρόκειται για προκήρυξη και όχι λίστα του σουπερμάρκετ και αναγκαστικά ακολουθούνται πρωτόκολλα και μέσα σε αυτό είναι η συγκέντρωση δικαιολογητικών όπως ακριβώς αναγράφονται στην εκάστοτε προκήρυξη...
Καλημέρα. Εγω είχα μαζί μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ήθελε μόνο το ΑΣΜ και μου το γυρισε πίσω. Μου είπε το κρατάνε μονο αν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Διαφορετικά μόνο τον στρατιωτικό αριθμό θέλουν. Άσε που το κοιτάνε αυτοι αυτεπάγγελτα, το γράφει στην προκήρυξη. Οποτε το πας δεν το πας θα τα διασταυρώσουν μόνοι τους αυτοί.
Averoff13 έγραψε:Καλημέρα. Εγω είχα μαζί μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ήθελε μόνο το ΑΣΜ και μου το γυρισε πίσω. Μου είπε το κρατάνε μονο αν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Διαφορετικά μόνο τον στρατιωτικό αριθμό θέλουν. Άσε που το κοιτάνε αυτοι αυτεπάγγελτα, το γράφει στην προκήρυξη. Οποτε το πας δεν το πας θα τα διασταυρώσουν μόνοι τους αυτοί.
Δε μου λες ρε παιχτη. Μετάφραση αγγλικά σου ζήτησαν εσένα ή όχι;
Averoff13 έγραψε:Καλημέρα. Εγω είχα μαζί μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ήθελε μόνο το ΑΣΜ και μου το γυρισε πίσω. Μου είπε το κρατάνε μονο αν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Διαφορετικά μόνο τον στρατιωτικό αριθμό θέλουν. Άσε που το κοιτάνε αυτοι αυτεπάγγελτα, το γράφει στην προκήρυξη. Οποτε το πας δεν το πας θα τα διασταυρώσουν μόνοι τους αυτοί.
Η μετάφραση πτυχίου δεν είναι αναγκαστική αλλά αν σου πει ο αξιωματικός στο τμήμα οτι πρέπει να την
κάνεις για να σου δεχτεί την αίτηση δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Σε άλλα τμήματα το παίρνουν χωρίς σε
Η μετάφραση πτυχίου δεν είναι αναγκαστική αλλά αν σου πει ο αξιωματικός στο τμήμα οτι πρέπει να την
κάνεις για να σου δεχτεί την αίτηση δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Σε άλλα τμήματα το παίρνουν χωρίς σε
άλλα με μετάφραση ανάλογα τον αξιωματικό είναι.
Πως γίνεται αυτό ρε παιδια; Στο κάτω κάτω το θέμα είναι ο ασεπ τι ζητάει και όχι ο τύπος στο τμήμα. Εγώ πήρα στα τηλέφωνα που είναι στη προκήρυξη και ρώτησα αρμόδιο άτομο. Μου είπε κιόλας δεν είναι τι λένε τα τμήματα αλλά τι γράφει η προκήρυξη. Και η προκήρυξη γράφει ότι δεν απαιτείται μετάφραση. Τώρα μου φαίνεται ότι να ναι λένε στα τμήματα.
Xen93 έγραψε:Παιδιά αν δεν γνωρίζετε κάτι καλό είναι να μην παραπληροφορειτε τον κόσμο... Φυσικά και χρειάζεται πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ακόμα και αν είσαι απλός πεζικάριος... Και ο λόγος είναι ότι οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις... Αν πάτε μόνο με το ΑΣΜ μετά από λίγο καιρο θα σας ξανατραβανε στο τμήμα για να καταθέσετε και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης... Με όλο το θάρρος αλλά κάποιοι μου δίνετε την αίσθηση ότι δεν μπήκατε καν στο κόπο να διαβάσετε προσεκτικά την προκήρυξη...
Άφου βλέπεις τι IQ έχουν οι περισσότεροι εδωμέσα δεν αξίζει να ασχολείσαι πλέον με αυτά
που γράφουν. Σκέψου σε λίγο καιρό αυτά τα άτομα θα κάνουν ελέγχους.