Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από thomaskdal »

GPAPI έγραψε:Μπόρεσε να βγάλει κανείς πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης

αν εννοεις απο το stratologia, εγω οχι

Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Αυτό είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό στρατολογικής ; Και ας μην έχεις Πάει ειδικές δυνάμεις και λοιπά ; Πρέπει όλοι ;
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Panellas93 έγραψε:Αυτό είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό στρατολογικής ; Και ας μην έχεις Πάει ειδικές δυνάμεις και λοιπά ; Πρέπει όλοι ;

νομιζω μονο για τις ειδικες δυναμεις...

El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

Panellas93 έγραψε:Αυτό είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό στρατολογικής ; Και ας μην έχεις Πάει ειδικές δυνάμεις και λοιπά ; Πρέπει όλοι ;
Εσυ τι λες να μην είναι;

Μερικοί δεν ξέρετε ούτε τα βασικά είστε το λιγότεροι άσχετοι μην πω τίποτα χειρότερο.

Που νομίζεις οτι θα κάνεις αίτηση σε παιδικό σταθμό και δεν θα θέλει πιστοποιητικό

στρατολογικής κατάστασης;ΕικόναΕικόνα

Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Αρχικά μιλά καλύτερα .. Δεύτερον μια ερώτηση έκανα .. Τρίτον μην ζορίζεσαι και βγάζεις κόμπλεξ μικρή
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Babis77 έγραψε:Πότε λέτε αθλήματα;

Αυριο εχει τεννις και euro.

Tsakalos13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Tsakalos13 »

Panellas πήρα τηλέφωνο και ρώτησα, πιστοποιητικό θέλει μόνο για ειδικές δυνάμεις για τα αλλά μια απλή βεβαίωση που να αναγράφεται το ΑΣΜ σου, και άσε το elchapo να ζοριζεται
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Xen93 »

Παιδιά αν δεν γνωρίζετε κάτι καλό είναι να μην παραπληροφορειτε τον κόσμο... Φυσικά και χρειάζεται πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ακόμα και αν είσαι απλός πεζικάριος... Και ο λόγος είναι ότι οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις... Αν πάτε μόνο με το ΑΣΜ μετά από λίγο καιρο θα σας ξανατραβανε στο τμήμα για να καταθέσετε και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης... Με όλο το θάρρος αλλά κάποιοι μου δίνετε την αίσθηση ότι δεν μπήκατε καν στο κόπο να διαβάσετε προσεκτικά την προκήρυξη...
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Xen93 »

Και επειδή κάποιοι θα απαντήσετε ότι από το ΑΣΜ αποδεικνύεται η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων θα ανταπαντησω ότι έχετε δίκιο αλλά πρόκειται για προκήρυξη και όχι λίστα του σουπερμάρκετ και αναγκαστικά ακολουθούνται πρωτόκολλα και μέσα σε αυτό είναι η συγκέντρωση δικαιολογητικών όπως ακριβώς αναγράφονται στην εκάστοτε προκήρυξη...
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από GPAPI »

Το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που θα το βγάλουμε στα ΚΕΠ αφού δεν μπορούμε μόνοι μας πήγε κάνεις ΚΕΠ αργεί
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Καλημέρα. Εγω είχα μαζί μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ήθελε μόνο το ΑΣΜ και μου το γυρισε πίσω. Μου είπε το κρατάνε μονο αν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Διαφορετικά μόνο τον στρατιωτικό αριθμό θέλουν. Άσε που το κοιτάνε αυτοι αυτεπάγγελτα, το γράφει στην προκήρυξη. Οποτε το πας δεν το πας θα τα διασταυρώσουν μόνοι τους αυτοί.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Averoff13 έγραψε:Καλημέρα. Εγω είχα μαζί μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ήθελε μόνο το ΑΣΜ και μου το γυρισε πίσω. Μου είπε το κρατάνε μονο αν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Διαφορετικά μόνο τον στρατιωτικό αριθμό θέλουν. Άσε που το κοιτάνε αυτοι αυτεπάγγελτα, το γράφει στην προκήρυξη. Οποτε το πας δεν το πας θα τα διασταυρώσουν μόνοι τους αυτοί.
Δε μου λες ρε παιχτη. Μετάφραση αγγλικά σου ζήτησαν εσένα ή όχι;

El Chapo

Gpap95 έγραψε:
Averoff13 έγραψε:Καλημέρα. Εγω είχα μαζί μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ήθελε μόνο το ΑΣΜ και μου το γυρισε πίσω. Μου είπε το κρατάνε μονο αν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Διαφορετικά μόνο τον στρατιωτικό αριθμό θέλουν. Άσε που το κοιτάνε αυτοι αυτεπάγγελτα, το γράφει στην προκήρυξη. Οποτε το πας δεν το πας θα τα διασταυρώσουν μόνοι τους αυτοί.

Η μετάφραση πτυχίου δεν είναι αναγκαστική αλλά αν σου πει ο αξιωματικός στο τμήμα οτι πρέπει να την

κάνεις για να σου δεχτεί την αίτηση δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Σε άλλα τμήματα το παίρνουν χωρίς σε

άλλα με μετάφραση ανάλογα τον αξιωματικό είναι.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

El Chapo έγραψε:
Gpap95 έγραψε:

Η μετάφραση πτυχίου δεν είναι αναγκαστική αλλά αν σου πει ο αξιωματικός στο τμήμα οτι πρέπει να την

κάνεις για να σου δεχτεί την αίτηση δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Σε άλλα τμήματα το παίρνουν χωρίς σε

άλλα με μετάφραση ανάλογα τον αξιωματικό είναι.

Πως γίνεται αυτό ρε παιδια; Στο κάτω κάτω το θέμα είναι ο ασεπ τι ζητάει και όχι ο τύπος στο τμήμα. Εγώ πήρα στα τηλέφωνα που είναι στη προκήρυξη και ρώτησα αρμόδιο άτομο. Μου είπε κιόλας δεν είναι τι λένε τα τμήματα αλλά τι γράφει η προκήρυξη. Και η προκήρυξη γράφει ότι δεν απαιτείται μετάφραση. Τώρα μου φαίνεται ότι να ναι λένε στα τμήματα.

El Chapo

Xen93 έγραψε:Παιδιά αν δεν γνωρίζετε κάτι καλό είναι να μην παραπληροφορειτε τον κόσμο... Φυσικά και χρειάζεται πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ακόμα και αν είσαι απλός πεζικάριος... Και ο λόγος είναι ότι οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις... Αν πάτε μόνο με το ΑΣΜ μετά από λίγο καιρο θα σας ξανατραβανε στο τμήμα για να καταθέσετε και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης... Με όλο το θάρρος αλλά κάποιοι μου δίνετε την αίσθηση ότι δεν μπήκατε καν στο κόπο να διαβάσετε προσεκτικά την προκήρυξη...
Άφου βλέπεις τι IQ έχουν οι περισσότεροι εδωμέσα δεν αξίζει να ασχολείσαι πλέον με αυτά

που γράφουν. Σκέψου σε λίγο καιρό αυτά τα άτομα θα κάνουν ελέγχουςΕικόνα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες