Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η προκ θα εχει λιγοτερες αιτησεις απο το 19
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Averoff13 έγραψε:Το ecdl χρειάζεται σφραγίδα δικηγόρου ή όχι;
δεν γνωριζω. Εγω θα το παω εστι και αν μου πουν οτι θελει σφραγιδες κ. Α τοτε θα το παω θα εχουμε μερες για να διορθωσουμε λαθη

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σας ευχομαι ολους σας καλη επιτυχια στην προκ.
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Kostantinos2017 έγραψε:Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η προκ θα εχει λιγοτερες αιτησεις απο το 19
Έχεις κάποια πληροφορία; Μακαρι...

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Averoff13 έγραψε:
Kostantinos2017 έγραψε:Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η προκ θα εχει λιγοτερες αιτησεις απο το 19
Έχεις κάποια πληροφορία; Μακαρι...

μου το ειπαν απο το τμημα. Μου ειπαν οτι στην προκ του 19 συνεχια περναν τηλ και ρωτουσαν. Τωρα τα τηλ δεν ειναι τοσο πολλα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Τρί Ιουν 08, 2021 1:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kwstas253
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kwstas253 »

Καλησπέρα. Επειδή ρώτησα στο τμήμα και τυχαίνει να είμαι από επαρχία είναι σαφώς πιο καλύτερα από μια μεγαλούπολη να ρωτάς και να σου απαντάνε ήρεμα. 😂😃 Πρώτον και σημαντικό αυτό με τους υπολογιστές αν κάποιος έχει τελειώσει ΤΕΙ-ΑΕΙ στην προκυρηξη κάτω από τα πιστοποιητικά των Η/Y λέει αν έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 4 μαθήματα, Το χαρτί μετριέται κανονικότητα. Γιατί ένας που βγάζει το ecdl με κάποιον που τελειώνει το ΤΕΙ - ΑΕΙ παίρνει το ίδιο ακριβώς χαρτί. Και από ΤΕΙ έχεις αυτόματα 5 ενότητες περασμένες. Ένας πχ που έχει 3 ενότητες μόνο δεν παίρνει μόρια.(Ας έχει και το καλύτερο ecdl του κόσμου.) ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Μπρο οι 3 ενότητες μετράνε κανονικά για ασεπ το γράφει στην προκήρυξη.200 μόρια είναι α) υπηρεσίες διαδικτύου β) υπηρεσίες κειμένου γ) υπολογιστικά φύλλα. Το αν έχεις τελειώσει σχολή πληροφορικής ή η σχολή σου σε καλύπτει για το ecdl είναι άλλη ιστορία.
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ii. Πιστοποιητικού γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα: Α) επεξεργασίας κειμενων, β) υπολογιστικών

φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Hlias77
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Hlias77 »

Καλησπερα παιδια, εχω πτυχιο πληροφορικης ΤΕΙ για την πιστοποιηση των Η/Υ που μοριοδοτειτε χρειαζεται να προσκομισω βεβαιωση απο το ΤΕΙ οτι εχω περασει αυτα τα μαθηματα η κανει μονο να καταθεσω το πτυχιο ;
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλύτερα ζήτα για κάθε ενδεχόμενο
Sakis4321
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Sakis4321 »

Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. Ηθελα να ρωτήσω από τη σχολή τι χαρτί είναι αυτό που παίρνεις για το ECDL; Πρέπει να έχει σχέση με αυτό που σπουδάζεις ; Ξέρω γω πληροφορική. Γιατι και εγώ σπουδάζω και πέρυσι στο εργαστήριο μαθαίναμε μόνο για το ECDL. Και το word το ξέρουμε λόγω εργασιών. Να σημειώσω ότι δεν σπουδάζω πληροφορική. Υπαρχει περίπτωση να μπορώ να πάρω και εγώ κάποιο χαρτί ;
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Για να το κάνω ξεκάθαρο σε όλους σας, η προκήρυξη αναγνωρίζει τις 3 βασικές ενότητες που αναγνωρίζει και ο ΑΣΕΠ τα πτυχία η/Υ αναγράφονται. Τωρα όσο λέτε για τις σχολές, δεν παίζει ρόλο τι σχολή έχεις τελειώσει η σπουδάζεις. Μπορεί στο πρόγραμμα σπουδών να περιλαμβάνει τα μαθήματα ώστε να πάρεις την κατάρτηση Η/Υ. Εάν δεν είστε σίγουροι ένα τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής και θα σας απαντήσουν!
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από thomaskdal »

Kwstas253 έγραψε:Καλησπέρα. Επειδή ρώτησα στο τμήμα και τυχαίνει να είμαι από επαρχία είναι σαφώς πιο καλύτερα από μια μεγαλούπολη να ρωτάς και να σου απαντάνε ήρεμα. 😂😃 Πρώτον και σημαντικό αυτό με τους υπολογιστές αν κάποιος έχει τελειώσει ΤΕΙ-ΑΕΙ στην προκυρηξη κάτω από τα πιστοποιητικά των Η/Y λέει αν έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 4 μαθήματα, Το χαρτί μετριέται κανονικότητα. Γιατί ένας που βγάζει το ecdl με κάποιον που τελειώνει το ΤΕΙ - ΑΕΙ παίρνει το ίδιο ακριβώς χαρτί. Και από ΤΕΙ έχεις αυτόματα 5 ενότητες περασμένες. Ένας πχ που έχει 3 ενότητες μόνο δεν παίρνει μόρια.(Ας έχει και το καλύτερο ecdl του κόσμου.) ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ

φιλε - ειτε εχεις τις 3 ενοτητες απο ecdl,acta και ο, τι αλλο αναγνωριζει ο ασεπ - ειτε τις εχεις απο το harvard ειναι το ιδιο, δεν αλλαζει κατι. Δεν θα παρει καποιος παραπνω μορια επδ ειχε στη σχολη του πακετο μαθηματων που δινει αυτη την πιστοποιηση.

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ »

Efedros2015 έγραψε:Για να το κάνω ξεκάθαρο σε όλους σας, η προκήρυξη αναγνωρίζει τις 3 βασικές ενότητες που αναγνωρίζει και ο ΑΣΕΠ τα πτυχία η/Υ αναγράφονται. Τωρα όσο λέτε για τις σχολές, δεν παίζει ρόλο τι σχολή έχεις τελειώσει η σπουδάζεις. Μπορεί στο πρόγραμμα σπουδών να περιλαμβάνει τα μαθήματα ώστε να πάρεις την κατάρτηση Η/Υ. Εάν δεν είστε σίγουροι ένα τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής και θα σας απαντήσουν!
ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΞΑΜΙΝΙΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από thomaskdal »

Sakis4321 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. Ηθελα να ρωτήσω από τη σχολή τι χαρτί είναι αυτό που παίρνεις για το ECDL; Πρέπει να έχει σχέση με αυτό που σπουδάζεις ; Ξέρω γω πληροφορική. Γιατι και εγώ σπουδάζω και πέρυσι στο εργαστήριο μαθαίναμε μόνο για το ECDL. Και το word το ξέρουμε λόγω εργασιών. Να σημειώσω ότι δεν σπουδάζω πληροφορική. Υπαρχει περίπτωση να μπορώ να πάρω και εγώ κάποιο χαρτί ;

καλο θα ηταν να ρωτησεις στη γραμματεια της σχολης σου εαν υπαρχουν μαθηματα σχετικα με την πληροφορικη, που εφοσον τα εχεις περασει, τα αναγνωριζει ο ασεπ για τις 3 συγκεκριμενες ενοτητες που ζηταει η προκυρηξη.(word,excel, διαδικτυο)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 5 επισκέπτες