Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 219
Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η προκ θα εχει λιγοτερες αιτησεις απο το 19
-
- Ταγματάρχης
δεν γνωριζω. Εγω θα το παω εστι και αν μου πουν οτι θελει σφραγιδες κ. Α τοτε θα το παω θα εχουμε μερες για να διορθωσουμε λαθηAveroff13 έγραψε:Το ecdl χρειάζεται σφραγίδα δικηγόρου ή όχι;
-
- Ταγματάρχης
Σας ευχομαι ολους σας καλη επιτυχια στην προκ.
Έχεις κάποια πληροφορία; Μακαρι...Kostantinos2017 έγραψε:Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η προκ θα εχει λιγοτερες αιτησεις απο το 19
-
- Ταγματάρχης
Averoff13 έγραψε:Έχεις κάποια πληροφορία; Μακαρι...Kostantinos2017 έγραψε:Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η προκ θα εχει λιγοτερες αιτησεις απο το 19
μου το ειπαν απο το τμημα. Μου ειπαν οτι στην προκ του 19 συνεχια περναν τηλ και ρωτουσαν. Τωρα τα τηλ δεν ειναι τοσο πολλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Τρί Ιουν 08, 2021 1:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα. Επειδή ρώτησα στο τμήμα και τυχαίνει να είμαι από επαρχία είναι σαφώς πιο καλύτερα από μια μεγαλούπολη να ρωτάς και να σου απαντάνε ήρεμα. 😂😃 Πρώτον και σημαντικό αυτό με τους υπολογιστές αν κάποιος έχει τελειώσει ΤΕΙ-ΑΕΙ στην προκυρηξη κάτω από τα πιστοποιητικά των Η/Y λέει αν έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 4 μαθήματα, Το χαρτί μετριέται κανονικότητα. Γιατί ένας που βγάζει το ecdl με κάποιον που τελειώνει το ΤΕΙ - ΑΕΙ παίρνει το ίδιο ακριβώς χαρτί. Και από ΤΕΙ έχεις αυτόματα 5 ενότητες περασμένες. Ένας πχ που έχει 3 ενότητες μόνο δεν παίρνει μόρια.(Ας έχει και το καλύτερο ecdl του κόσμου.) ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ
Μπρο οι 3 ενότητες μετράνε κανονικά για ασεπ το γράφει στην προκήρυξη.200 μόρια είναι α) υπηρεσίες διαδικτύου β) υπηρεσίες κειμένου γ) υπολογιστικά φύλλα. Το αν έχεις τελειώσει σχολή πληροφορικής ή η σχολή σου σε καλύπτει για το ecdl είναι άλλη ιστορία.
ii. Πιστοποιητικού γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα: Α) επεξεργασίας κειμενων, β) υπολογιστικών
φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Καλησπερα παιδια, εχω πτυχιο πληροφορικης ΤΕΙ για την πιστοποιηση των Η/Υ που μοριοδοτειτε χρειαζεται να προσκομισω βεβαιωση απο το ΤΕΙ οτι εχω περασει αυτα τα μαθηματα η κανει μονο να καταθεσω το πτυχιο ;
Καλύτερα ζήτα για κάθε ενδεχόμενο
Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. Ηθελα να ρωτήσω από τη σχολή τι χαρτί είναι αυτό που παίρνεις για το ECDL; Πρέπει να έχει σχέση με αυτό που σπουδάζεις ; Ξέρω γω πληροφορική. Γιατι και εγώ σπουδάζω και πέρυσι στο εργαστήριο μαθαίναμε μόνο για το ECDL. Και το word το ξέρουμε λόγω εργασιών. Να σημειώσω ότι δεν σπουδάζω πληροφορική. Υπαρχει περίπτωση να μπορώ να πάρω και εγώ κάποιο χαρτί ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Για να το κάνω ξεκάθαρο σε όλους σας, η προκήρυξη αναγνωρίζει τις 3 βασικές ενότητες που αναγνωρίζει και ο ΑΣΕΠ τα πτυχία η/Υ αναγράφονται. Τωρα όσο λέτε για τις σχολές, δεν παίζει ρόλο τι σχολή έχεις τελειώσει η σπουδάζεις. Μπορεί στο πρόγραμμα σπουδών να περιλαμβάνει τα μαθήματα ώστε να πάρεις την κατάρτηση Η/Υ. Εάν δεν είστε σίγουροι ένα τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής και θα σας απαντήσουν!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Kwstas253 έγραψε:Καλησπέρα. Επειδή ρώτησα στο τμήμα και τυχαίνει να είμαι από επαρχία είναι σαφώς πιο καλύτερα από μια μεγαλούπολη να ρωτάς και να σου απαντάνε ήρεμα. 😂😃 Πρώτον και σημαντικό αυτό με τους υπολογιστές αν κάποιος έχει τελειώσει ΤΕΙ-ΑΕΙ στην προκυρηξη κάτω από τα πιστοποιητικά των Η/Y λέει αν έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 4 μαθήματα, Το χαρτί μετριέται κανονικότητα. Γιατί ένας που βγάζει το ecdl με κάποιον που τελειώνει το ΤΕΙ - ΑΕΙ παίρνει το ίδιο ακριβώς χαρτί. Και από ΤΕΙ έχεις αυτόματα 5 ενότητες περασμένες. Ένας πχ που έχει 3 ενότητες μόνο δεν παίρνει μόρια.(Ας έχει και το καλύτερο ecdl του κόσμου.) ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ
φιλε - ειτε εχεις τις 3 ενοτητες απο ecdl,acta και ο, τι αλλο αναγνωριζει ο ασεπ - ειτε τις εχεις απο το harvard ειναι το ιδιο, δεν αλλαζει κατι. Δεν θα παρει καποιος παραπνω μορια επδ ειχε στη σχολη του πακετο μαθηματων που δινει αυτη την πιστοποιηση.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΞΑΜΙΝΙΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑEfedros2015 έγραψε:Για να το κάνω ξεκάθαρο σε όλους σας, η προκήρυξη αναγνωρίζει τις 3 βασικές ενότητες που αναγνωρίζει και ο ΑΣΕΠ τα πτυχία η/Υ αναγράφονται. Τωρα όσο λέτε για τις σχολές, δεν παίζει ρόλο τι σχολή έχεις τελειώσει η σπουδάζεις. Μπορεί στο πρόγραμμα σπουδών να περιλαμβάνει τα μαθήματα ώστε να πάρεις την κατάρτηση Η/Υ. Εάν δεν είστε σίγουροι ένα τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής και θα σας απαντήσουν!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Sakis4321 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. Ηθελα να ρωτήσω από τη σχολή τι χαρτί είναι αυτό που παίρνεις για το ECDL; Πρέπει να έχει σχέση με αυτό που σπουδάζεις ; Ξέρω γω πληροφορική. Γιατι και εγώ σπουδάζω και πέρυσι στο εργαστήριο μαθαίναμε μόνο για το ECDL. Και το word το ξέρουμε λόγω εργασιών. Να σημειώσω ότι δεν σπουδάζω πληροφορική. Υπαρχει περίπτωση να μπορώ να πάρω και εγώ κάποιο χαρτί ;
καλο θα ηταν να ρωτησεις στη γραμματεια της σχολης σου εαν υπαρχουν μαθηματα σχετικα με την πληροφορικη, που εφοσον τα εχεις περασει, τα αναγνωριζει ο ασεπ για τις 3 συγκεκριμενες ενοτητες που ζηταει η προκυρηξη.(word,excel, διαδικτυο)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες