395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Εγω εκει ειμαι 2 1 μας παει τωρα και ειναι σχετικα καλα. Πολους γιωταδες εχει ομως...
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Φιλος αν φορας παντελονια ελα να βρεις εναν απο αυτους να τα πεις. Ειναι ***** τα παιδια ολοι αυτοι που λες, μαλλον εσυ εισαι ο κομπλεξικος
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
395Εαρμεθ=κολεγιο φιλε. οι εποπ γαματοι κ ο φωσκολος ο μακρης κ ο μητσιος ειναι απο τα καλυτερα παιδια. μαλλον εσυ εισαι ο φλωροσ
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Ολοι καλοι ειναι αλλα δεν εχουν με τι να ασχοληθουν. Καθενος η σταση ζωης ειναι διαφορετικη, στρατιωτες παντως δεν ενοχλουν. Και λιγο ζορι δε βλαπτει.
κατα τα αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι οτι δειχνει!
ρε ουστ! Μαυρη πετρα!
ειχε και πλακα παντως.
κατα τα αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι οτι δειχνει!
ρε ουστ! Μαυρη πετρα!
ειχε και πλακα παντως.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Παιδια η ροδος σαν νησι τι λεει;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Σκευτομαι να δηλωσω για μεταθεση εκει
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Σειρα χαιρετισμους απο την 95 εαρμεα. ο διοικητης σας ηταν μισοτρελος τον θημαμε. εγω ειμουν 95 εαρμεα κολαση με δκτη τον ξυφαρα σαμπατη. πραγματικα κακο ανθρωπο. δυο σειρες μας πηγαν στρατοδικιο. φαντασου κακια απο ανθρωπο.
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Τι μου θυμίσατε μάγκες;
395 εαρμεθ, δεν πήγαινα ξανά ούτε για μια μέρα. Αυλώνα και Λιτόχωρο, ξαναφεύγω απόψε το βράδυ.
Γούσταρα τα άρματα κι εκπαιδεύτηκα καλά εκεί κάτω, χόρτασα ταξίδια κι ασκήσεις. Αλλά η ζωή στο στρατόπεδο ήταν χάλια.10-1 κι έξω 2 ή 3 φορές όλο τον Αύγουστο.
Περνάει τόσο γρήγορα όμως που δεν αξίζει να το σκέφτεσαι.
Πάνε χρόνια από τότε, δεν ξέρω για ποιους λέτε, εγώ ήμουν λοχίας και δεν είχαμε πρόβλημα με εποπ (αρχή του θεσμού) και αξιωματικούς-υπαξιωματικούς. Διοικητής άψογος αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά τότε. Όλα καλά, μακριά απ' τον Καραμήτρο μαύροι. Μακριά!
395 εαρμεθ, δεν πήγαινα ξανά ούτε για μια μέρα. Αυλώνα και Λιτόχωρο, ξαναφεύγω απόψε το βράδυ.
Γούσταρα τα άρματα κι εκπαιδεύτηκα καλά εκεί κάτω, χόρτασα ταξίδια κι ασκήσεις. Αλλά η ζωή στο στρατόπεδο ήταν χάλια.10-1 κι έξω 2 ή 3 φορές όλο τον Αύγουστο.
Περνάει τόσο γρήγορα όμως που δεν αξίζει να το σκέφτεσαι.
Πάνε χρόνια από τότε, δεν ξέρω για ποιους λέτε, εγώ ήμουν λοχίας και δεν είχαμε πρόβλημα με εποπ (αρχή του θεσμού) και αξιωματικούς-υπαξιωματικούς. Διοικητής άψογος αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά τότε. Όλα καλά, μακριά απ' τον Καραμήτρο μαύροι. Μακριά!
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Ήμουν κι εγώ με τον Ψυχ! Μας είχε τρελάνει στη φυλακη και στην Καταβιά!(Χειμώνας 94-95)
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Φιλαρακο τα πραγματα ειναι απλα... το καθε στρατοπαιδο το χαρακτηριζει ο διοικητησ... εγω ειμαουν στην 395 εαρμεθ (πρωην εαρμεα) το 1995. ημουν δοκιμος εκει.
ασε. δεν θελεις να μαθεις τι ακριβως παιζεται εκει. φανταζομαι ομως πως πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε.
καλη θητεια.
ασε. δεν θελεις να μαθεις τι ακριβως παιζεται εκει. φανταζομαι ομως πως πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε.
καλη θητεια.
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
καλησπερα παιδια. μου ηρθε η μεταθεση απο κετθ αυλωνας στη 395 εαρμεθ ροδου. τι παιζει τωρα εκει; η ροδος σα νησι τι λεει; ειναι μακρυα το στρατοπαιδο απ τη πολη; συγκοινωνια με λεωφοριο κτλ εχει; μου εδωσαν ειδικοτητα οδας. καλη ειναι;
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Κι εμενα μου ηρθε μεταθεση στη 395 εαρμεθ ροδου. Ειναι ακομα τοσο χαλια εκει οσο λετε παλαιτερα; Η εχουν αλλαξει τα πραγματα; Απο υπηρεσιες τι λεει; Η ζωη στο νησι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες