395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
Anonymous

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω εκει ειμαι 2 1 μας παει τωρα και ειναι σχετικα καλα. Πολους γιωταδες εχει ομως...
Anonymous

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Φιλος αν φορας παντελονια ελα να βρεις εναν απο αυτους να τα πεις. Ειναι ***** τα παιδια ολοι αυτοι που λες, μαλλον εσυ εισαι ο κομπλεξικος
Anonymous

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

395Εαρμεθ=κολεγιο φιλε. οι εποπ γαματοι κ ο φωσκολος ο μακρης κ ο μητσιος ειναι απο τα καλυτερα παιδια. μαλλον εσυ εισαι ο φλωροσ
Anonymous

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Ο καλυτερος ειναι ο Λχιας Κουτιδης

Anonymous

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Ολοι καλοι ειναι αλλα δεν εχουν με τι να ασχοληθουν. Καθενος η σταση ζωης ειναι διαφορετικη, στρατιωτες παντως δεν ενοχλουν. Και λιγο ζορι δε βλαπτει.

κατα τα αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι οτι δειχνει!
ρε ουστ! Μαυρη πετρα!

ειχε και πλακα παντως.
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από ilias83 »

Παιδια η ροδος σαν νησι τι λεει;
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από ilias83 »

Σκευτομαι να δηλωσω για μεταθεση εκει
Anonymous

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Σειρα χαιρετισμους απο την 95 εαρμεα. ο διοικητης σας ηταν μισοτρελος τον θημαμε. εγω ειμουν 95 εαρμεα κολαση με δκτη τον ξυφαρα σαμπατη. πραγματικα κακο ανθρωπο. δυο σειρες μας πηγαν στρατοδικιο. φαντασου κακια απο ανθρωπο.
PAS

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από PAS »

Τι μου θυμίσατε μάγκες;

395 εαρμεθ, δεν πήγαινα ξανά ούτε για μια μέρα. Αυλώνα και Λιτόχωρο, ξαναφεύγω απόψε το βράδυ.

Γούσταρα τα άρματα κι εκπαιδεύτηκα καλά εκεί κάτω, χόρτασα ταξίδια κι ασκήσεις. Αλλά η ζωή στο στρατόπεδο ήταν χάλια.10-1 κι έξω 2 ή 3 φορές όλο τον Αύγουστο.

Περνάει τόσο γρήγορα όμως που δεν αξίζει να το σκέφτεσαι.

Πάνε χρόνια από τότε, δεν ξέρω για ποιους λέτε, εγώ ήμουν λοχίας και δεν είχαμε πρόβλημα με εποπ (αρχή του θεσμού) και αξιωματικούς-υπαξιωματικούς. Διοικητής άψογος αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά τότε. Όλα καλά, μακριά απ' τον Καραμήτρο μαύροι. Μακριά!
andres

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από andres »

Εγω 232 ημουν με δκτ Ξυφαρα και λοχαγο ΚοκονετσιΕικόνα
Dr.Manix

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από Dr.Manix »

Ήμουν κι εγώ με τον Ψυχ! Μας είχε τρελάνει στη φυλακη και στην Καταβιά!(Χειμώνας 94-95)
ΜΙΧΑΛΗΣ

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Φιλαρακο τα πραγματα ειναι απλα... το καθε στρατοπαιδο το χαρακτηριζει ο διοικητησ... εγω ειμαουν στην 395 εαρμεθ (πρωην εαρμεα) το 1995. ημουν δοκιμος εκει.

ασε. δεν θελεις να μαθεις τι ακριβως παιζεται εκει. φανταζομαι ομως πως πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε.

καλη θητεια.

paulos

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από paulos »

καλησπερα παιδια. μου ηρθε η μεταθεση απο κετθ αυλωνας στη 395 εαρμεθ ροδου. τι παιζει τωρα εκει; η ροδος σα νησι τι λεει; ειναι μακρυα το στρατοπαιδο απ τη πολη; συγκοινωνια με λεωφοριο κτλ εχει; μου εδωσαν ειδικοτητα οδας. καλη ειναι;
dim123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από dim123 »

Κι εμενα μου ηρθε μεταθεση στη 395 εαρμεθ ροδου. Ειναι ακομα τοσο χαλια εκει οσο λετε παλαιτερα; Η εχουν αλλαξει τα πραγματα; Απο υπηρεσιες τι λεει; Η ζωη στο νησι?
paulos

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από paulos »

dim123 Αυλώνα είσαι; Αν ναι σε πια 'Ιλη; Εγώ στην 1-1.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες