Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Κανονικα θα επρεπε απαραιτητως να γνωριζουν ολοι κολυμπι ! Τουλαχιστον οι Ε. Δ, αν οχι σε ολον το Ε. Σ...

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
tzikevan
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tzikevan »

Μαγκες κ εγω θελω Ε. Δ αλλα εχω κ εγω προβλημα με το υψος... Εχο δει κατι βιντεο με ενα τοιχο περιπου 20 μετρα πρεπει ναναι απο δυχτι. Ισχυει οντως αυτο; Οκ ανεβαινεις αλλα δεν υπαρχει καποια ασφαλεια κατι αν πεσεις; Δηλαδη ανεβαινεις κ αν πεσεις επεσεσ; Τι παιζει γιατι μολις ειχα ψυθει κ μετα Το ειδα τρελαθηκα... Ας με τρεχουν ολη μερα αλλα μακρια απο τεοια ρε γαμωτο! Για βοηθειστε λιγο ποιο αναλυτικα οσοι ξερετε ρε παιαδια.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αυτο δεν ειναι τιποτα υπαρχουν πολυ χειροτερα. Αλλα μιν φοβασαι στιν φαντασια ειναι μονο αν το κανεις θα πεις οτι δεν ειναι τιποτα. Μιν αλλαξεις γνωμι να πααααααααας.

ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

tzikevan έγραψε:Μαγκες κ εγω θελω Ε. Δ αλλα εχω κ εγω προβλημα με το υψος... Εχο δει κατι βιντεο με ενα τοιχο περιπου 20 μετρα πρεπει ναναι απο δυχτι. Ισχυει οντως αυτο; Οκ ανεβαινεις αλλα δεν υπαρχει καποια ασφαλεια κατι αν πεσεις; Δηλαδη ανεβαινεις κ αν πεσεις επεσεσ; Τι παιζει γιατι μολις ειχα ψυθει κ μετα Το ειδα τρελαθηκα... Ας με τρεχουν ολη μερα αλλα μακρια απο τεοια ρε γαμωτο! Για βοηθειστε λιγο ποιο αναλυτικα οσοι ξερετε ρε παιαδια.

δεν ειναι σοβαρος λογος για να μην πας ειδικες δυναμεις... Οπως πολυ καλα λεει ο Γιαννης να πας...
tzikevan
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από tzikevan »

Οταν λετε οτι υαπαρχουν χειροτερα τι εννοειτε; Για πειτε να ξερω τουλαχιστον. Δηλαδη κατι για ασφαλεια δεν υπαρχει; Αν φυγεις απο κειπανω. Παπαλα!

ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

tzikevan έγραψε:Οταν λετε οτι υαπαρχουν χειροτερα τι εννοειτε; Για πειτε να ξερω τουλαχιστον. Δηλαδη κατι για ασφαλεια δεν υπαρχει; Αν φυγεις απο κειπανω. Παπαλα!

καταλαβα ποιο τοιχο λες εσυ... Εκει δεν σε εχουν με τιποτα δεμενο πρεπει να εισαι βλακας για να πεσεις... Τωρα γενικα οτι γινεται απο ασκησεις γινεται με ασφαλεια μην ανυσηχεις για αυτο το θεμα... Αμα δεν υπηρχε ασφαλεια πολλοι που θα πηγαινανε να κανουν την θητεια τους μετα θα καταληγανε στα νοσοκομεια...
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

tzikevan έγραψε:Μαγκες κ εγω θελω Ε. Δ αλλα εχω κ εγω προβλημα με το υψος... Εχο δει κατι βιντεο με ενα τοιχο περιπου 20 μετρα πρεπει ναναι απο δυχτι. Ισχυει οντως αυτο; Οκ ανεβαινεις αλλα δεν υπαρχει καποια ασφαλεια κατι αν πεσεις; Δηλαδη ανεβαινεις κ αν πεσεις επεσεσ; Τι παιζει γιατι μολις ειχα ψυθει κ μετα Το ειδα τρελαθηκα... Ας με τρεχουν ολη μερα αλλα μακρια απο τεοια ρε γαμωτο! Για βοηθειστε λιγο ποιο αναλυτικα οσοι ξερετε ρε παιαδια.

Νοεμβριο μπαινω αλλα η γνωμη μου ειναι οτι αν δν μπορει καποιος καταδρομεας τα υψη ε, τοτε δν γινεται πως να το κανουμε. Καλα ειναι ολα τα αλλα αλλα π. Χ. Σε τυχαινει σε μια επιχειρηση να πρεπει να κανετε καταριχηση, εκει τι θα πεις; Α! Εγω φοβομουν τα υψη και δν συμμετειχα

Προσπαθεισαι να το ξεπερασεις αυτο (ευτηχως εγω δν εχω προβλημα με το υψος) αν και ειναι δυσκολο καποιος να ξεπερασει την υψοφοβια

Απο οτι εχω ακουσει ομως μπορει καποιος να ξεπερασεις μια φοβια του αν την επιχειρησει. Π. Χ. Εσυ πανε και κανε αυτο "μπαντζι τζαμπινκ". Ολοι λενε οτι μετα απο αυτο φευγει η φοβια
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Jrhellas »

Παιδες αν εχω καταλαβει για ποιο πραγμα μιλατε (τοιχος 20 μετρων απο διχτυ) ειναι η γνωστη αραχνη. Και την αραχνη ΔΕΝ θα την περασετε σε Μοιρα καταδρομων.

Η αραχνη υπαρχει ΜΟΝΟ στην ΔΥΚ (και παλιοτερα και στην Ρεντινα που δεν ξερω αν την εχουν ακομα) οποτε μην την σκεφτεστε.

ΒΕΒΑΙΑ η υψοφοβια ειναι μεγαλο θεμα ανεξαρτητα απο την αραχνη μια και θα εχετε θεμα στο "ορεινο".

Καλη επιτυχια!Εικόνα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Anonymous

Μιν φοβασται εκει θα μαθετε να αψιφατε ΠΟΝΟ, ΥΨΟΣ, ΦΟΒΟ Κ. Τ. Λ μιν μασατε ρε ΓΕΡΑ!
Anonymous

Και να ρωτησω κατι αλλο οι ακσησεις και γενικα ολα τα καψωνια περιλαμβανουν και θαλασσα. Και γενικα στο περιπου τι ασκησεις κανουν.
Kolokotronis
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Kolokotronis »

Απλα θελω να μαθω αν κανουνε ασκησεις με αλεξιπτοτα η πραγματα που σπαει τα ορια της φαντασιας

Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Snakeshit »

Οι μόνιμοι μόνο.
Anonymous

Ε! Ολα οι μονοιμοι τα κανουνε για αυτο παμε μπροστα τα εισοπεδοσαμε ολα τι να πω εχω στεναχωρειθειΕικόνα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Ο συνοδος απο το μεγαλο πευκο μηπως μπορει να μας πει για την σειρα νοεμβριου τι ζητηση υπαρχει και ποσα ατομα αναμενουν;
Anonymous

Στα ΛΟΚ χρεισημοποιουνε ολα τα οπλα οπως οι βατραχει; Λεγονται πρασινοσκουφιδες; Εκτος απο θαλλασσα εχουν ιδια εκπαιδευσει με ουκ; Ευχαριστω εκ τον προτερον.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες