Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Κανονικα θα επρεπε απαραιτητως να γνωριζουν ολοι κολυμπι ! Τουλαχιστον οι Ε. Δ, αν οχι σε ολον το Ε. Σ...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μαγκες κ εγω θελω Ε. Δ αλλα εχω κ εγω προβλημα με το υψος... Εχο δει κατι βιντεο με ενα τοιχο περιπου 20 μετρα πρεπει ναναι απο δυχτι. Ισχυει οντως αυτο; Οκ ανεβαινεις αλλα δεν υπαρχει καποια ασφαλεια κατι αν πεσεις; Δηλαδη ανεβαινεις κ αν πεσεις επεσεσ; Τι παιζει γιατι μολις ειχα ψυθει κ μετα Το ειδα τρελαθηκα... Ας με τρεχουν ολη μερα αλλα μακρια απο τεοια ρε γαμωτο! Για βοηθειστε λιγο ποιο αναλυτικα οσοι ξερετε ρε παιαδια.
Αυτο δεν ειναι τιποτα υπαρχουν πολυ χειροτερα. Αλλα μιν φοβασαι στιν φαντασια ειναι μονο αν το κανεις θα πεις οτι δεν ειναι τιποτα. Μιν αλλαξεις γνωμι να πααααααααας.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
δεν ειναι σοβαρος λογος για να μην πας ειδικες δυναμεις... Οπως πολυ καλα λεει ο Γιαννης να πας...tzikevan έγραψε:Μαγκες κ εγω θελω Ε. Δ αλλα εχω κ εγω προβλημα με το υψος... Εχο δει κατι βιντεο με ενα τοιχο περιπου 20 μετρα πρεπει ναναι απο δυχτι. Ισχυει οντως αυτο; Οκ ανεβαινεις αλλα δεν υπαρχει καποια ασφαλεια κατι αν πεσεις; Δηλαδη ανεβαινεις κ αν πεσεις επεσεσ; Τι παιζει γιατι μολις ειχα ψυθει κ μετα Το ειδα τρελαθηκα... Ας με τρεχουν ολη μερα αλλα μακρια απο τεοια ρε γαμωτο! Για βοηθειστε λιγο ποιο αναλυτικα οσοι ξερετε ρε παιαδια.
-
- Στρατιώτης
Οταν λετε οτι υαπαρχουν χειροτερα τι εννοειτε; Για πειτε να ξερω τουλαχιστον. Δηλαδη κατι για ασφαλεια δεν υπαρχει; Αν φυγεις απο κειπανω. Παπαλα!
-
καταλαβα ποιο τοιχο λες εσυ... Εκει δεν σε εχουν με τιποτα δεμενο πρεπει να εισαι βλακας για να πεσεις... Τωρα γενικα οτι γινεται απο ασκησεις γινεται με ασφαλεια μην ανυσηχεις για αυτο το θεμα... Αμα δεν υπηρχε ασφαλεια πολλοι που θα πηγαινανε να κανουν την θητεια τους μετα θα καταληγανε στα νοσοκομεια...tzikevan έγραψε:Οταν λετε οτι υαπαρχουν χειροτερα τι εννοειτε; Για πειτε να ξερω τουλαχιστον. Δηλαδη κατι για ασφαλεια δεν υπαρχει; Αν φυγεις απο κειπανω. Παπαλα!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
- Επικοινωνία:
tzikevan έγραψε:Μαγκες κ εγω θελω Ε. Δ αλλα εχω κ εγω προβλημα με το υψος... Εχο δει κατι βιντεο με ενα τοιχο περιπου 20 μετρα πρεπει ναναι απο δυχτι. Ισχυει οντως αυτο; Οκ ανεβαινεις αλλα δεν υπαρχει καποια ασφαλεια κατι αν πεσεις; Δηλαδη ανεβαινεις κ αν πεσεις επεσεσ; Τι παιζει γιατι μολις ειχα ψυθει κ μετα Το ειδα τρελαθηκα... Ας με τρεχουν ολη μερα αλλα μακρια απο τεοια ρε γαμωτο! Για βοηθειστε λιγο ποιο αναλυτικα οσοι ξερετε ρε παιαδια.
Νοεμβριο μπαινω αλλα η γνωμη μου ειναι οτι αν δν μπορει καποιος καταδρομεας τα υψη ε, τοτε δν γινεται πως να το κανουμε. Καλα ειναι ολα τα αλλα αλλα π. Χ. Σε τυχαινει σε μια επιχειρηση να πρεπει να κανετε καταριχηση, εκει τι θα πεις; Α! Εγω φοβομουν τα υψη και δν συμμετειχα
Προσπαθεισαι να το ξεπερασεις αυτο (ευτηχως εγω δν εχω προβλημα με το υψος) αν και ειναι δυσκολο καποιος να ξεπερασει την υψοφοβια
Απο οτι εχω ακουσει ομως μπορει καποιος να ξεπερασεις μια φοβια του αν την επιχειρησει. Π. Χ. Εσυ πανε και κανε αυτο "μπαντζι τζαμπινκ". Ολοι λενε οτι μετα απο αυτο φευγει η φοβια
-
- Posts in topic: 5
Παιδες αν εχω καταλαβει για ποιο πραγμα μιλατε (τοιχος 20 μετρων απο διχτυ) ειναι η γνωστη αραχνη. Και την αραχνη ΔΕΝ θα την περασετε σε Μοιρα καταδρομων.
Η αραχνη υπαρχει ΜΟΝΟ στην ΔΥΚ (και παλιοτερα και στην Ρεντινα που δεν ξερω αν την εχουν ακομα) οποτε μην την σκεφτεστε.
ΒΕΒΑΙΑ η υψοφοβια ειναι μεγαλο θεμα ανεξαρτητα απο την αραχνη μια και θα εχετε θεμα στο "ορεινο".
Καλη επιτυχια!
Η αραχνη υπαρχει ΜΟΝΟ στην ΔΥΚ (και παλιοτερα και στην Ρεντινα που δεν ξερω αν την εχουν ακομα) οποτε μην την σκεφτεστε.
ΒΕΒΑΙΑ η υψοφοβια ειναι μεγαλο θεμα ανεξαρτητα απο την αραχνη μια και θα εχετε θεμα στο "ορεινο".
Καλη επιτυχια!

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Μιν φοβασται εκει θα μαθετε να αψιφατε ΠΟΝΟ, ΥΨΟΣ, ΦΟΒΟ Κ. Τ. Λ μιν μασατε ρε ΓΕΡΑ!
Και να ρωτησω κατι αλλο οι ακσησεις και γενικα ολα τα καψωνια περιλαμβανουν και θαλασσα. Και γενικα στο περιπου τι ασκησεις κανουν.
-
- Πολίτης
Απλα θελω να μαθω αν κανουνε ασκησεις με αλεξιπτοτα η πραγματα που σπαει τα ορια της φαντασιας
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Οι μόνιμοι μόνο.
Ε! Ολα οι μονοιμοι τα κανουνε για αυτο παμε μπροστα τα εισοπεδοσαμε ολα τι να πω εχω στεναχωρειθει

-
Ο συνοδος απο το μεγαλο πευκο μηπως μπορει να μας πει για την σειρα νοεμβριου τι ζητηση υπαρχει και ποσα ατομα αναμενουν;
Στα ΛΟΚ χρεισημοποιουνε ολα τα οπλα οπως οι βατραχει; Λεγονται πρασινοσκουφιδες; Εκτος απο θαλλασσα εχουν ιδια εκπαιδευσει με ουκ; Ευχαριστω εκ τον προτερον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες