Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Τουfeugatou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Τουfeugatou »

Εγώ συμφωνώ μαζί σου όσοι μπούμε θα είναι πτυχιούχοι την προκήρυξη δεν βλέπω και αρχίζω να πιστεύω ότι τα μάζεψαν και μπαίνει συρτάρι!
AStavros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από AStavros »

Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Δηλαδή οι πτυχιούχοι είναι ανίκανοι να είναι αστυνομικοί και γιωτάδες ενώ οι ΕΦ τα αντέχουν περισσότερο; Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Τι μπαίνει συρτάρι ρε. Ο καθένας γράφει την βλακεια του εδώ μέσα. Ναι θα κάνουν πτυχιούχοι, Ναι θα έχει αρκετές αιτήσεις ίσως. Όπως κάνουν κ σρ όλες τις άλλες προκηρύξεις. Και το κυριότερο. Είναι τα αγωνίσματα. Που οι περισσότεροι δεν τa βγάζουν. Δεν είναι απλά μια αίτηση για δουλειά. Έχει αγωνίσματα. Και οι περισσότεροι δεν έχουν ξεκινήσει καν. Μας έχουν σκάσει αντε να βγει η κωλοπροκηρυξη να δούμε τι θα γίνει
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Τουfeugatou έγραψε:Εγώ συμφωνώ μαζί σου όσοι μπούμε θα είναι πτυχιούχοι την προκήρυξη δεν βλέπω και αρχίζω να πιστεύω ότι τα μάζεψαν και μπαίνει συρτάρι!
Εσύ με λογαριασμό 15 λεπτά πριν, απέκτησες και άποψη. Κατάλαβα τι προφίλ είσαι και εσύ.

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Ναι ξαφνικά μου θέλετε όλοι αστυνομία οι πτυχιούχοι! Λες και δεν ξέρετε τι επικρατεί μέσα! Στα αθλήματα θα τα πούμε μάγκες! Εννοείται ότι οι Εφ είναι πιο ψυχωμένοι διότι όπως λέτε μερικοί ήταν στο δρόμο είμασταν ειδικόδυναμίτες και ναι έχουμε τραβήξει παραπάνω από έναν που ήταν στα θρανία! Δν το λέω για να μειώσω αλλά για να δείτε διάφορες !
El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

AStavros έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Δηλαδή οι πτυχιούχοι είναι ανίκανοι να είναι αστυνομικοί και γιωτάδες ενώ οι ΕΦ τα αντέχουν περισσότερο; Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Το παίζεις χαζός η είσαι; Έγραψα για ΟΛΟΥΣ τους πτυχιούχους;

Ξαναδιάβασε τι έγραψα και τότε μιλάμε.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Εγώ προσωπικά δεν θα συγκρίνω πτυχιούχους και μη πτυχιούχους, αλλά την συγκεκριμένη προκήρυξη κάποιοι την περιμέναμε 2 χρόνια τώρα και με τέτοια μοριοδότηση ουσιαστικά μας απέκλεισε εντελώς όσους δεν έχουμε πτυχίο, η πιο άδικη προκήρυξη που βγήκε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Thomasmp94!
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Thomasmp94! »

ΕΦ τι είναι αυτά που λεε ρε φιλαράκι; Φαντάρος πηγες ειδικές δυνάμεις δεν πέρασες κάνα σχολείο οπως οι υπαξιωματικοί με αιχμαλωσία κλπ. Οτι έκανες εσυ το εκανε και ενας στο πεζικό. Εγω ήμουν τεθωρακισμένα στον Έβρο και ειχαμε παντα εμπλοκή + καθε μέρα ασκήσεις ΤΑΕ ΔΑΕ βολες κάθε εβδομάδα κλπ σε ησυχία δεν καθόμασταν και βλέπω τν αδερφό μου π είναι ειδικές δυνάμεις τέτοια ζωάρα δεν κάνουν πουθενά. Τι τράβηξες δλδ; Κόψτε λίγο αυτό το παραμύθι με τις ειδικές δυνάμεις γιατί έχει κουράσει! Και στο κατω κατω αν είχες μόρια θα έμπαινες σε προηγούμενες προκηρύξεις τωρα γιατί κλαιγεσαι που μείωσαν τις ειδικές δυνάμεις στην μοριοδοτηση;
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Είναι η πιο άδικη προκήρυξη δίνει 1000 μόρια σε κάθε άσχετο πτυχίο. Κάνει τον κάθε βλακα με ΤΕΙ της πλάκας υποψήφιο αστυνομικό. Δίνει 200 μόρια στο πιο σχετικό πτυχίο το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας και κόβει τα μόρια των ειδικών δυνάμεων. Θα δούμε σε λίγα χρόνια όλους τους Ι-5 σε περιπολίες στην ΔΙΑΣ.
Glock 19
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Τει της πλακας > Απο απολυτήριο 19 Επαλ της θεοπλακας. Αρα αυτην την βλακεια με τα τει της πλακας πειτε την αλλου δεν πιανει.
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Xen93 »

Ρε αρχίσατε πάλι; Ο ένας αυθαίρετα λέει μπήκε συρτάρι, ο άλλος λέει δεν θα έχει χίλιους αιτήσεις πτυχιούχων... Ο καθένας γράφει ότι κόψει η κεφαλή του... Ηρεμηστε και τα δικά μας νεύρα μετά από τόση αναμονή είναι τεντωμένα αλλά δεν γράφουμε ότι μας έρθει στο μυαλό και ότι φανταζόμαστε... Μπαίνουμε στο νήμα βλέπουμε αύξηση στα σχόλια και πάνω που έχει ξυπνήσει η ελπίδα ότι βγήκε κάποια σοβαρή, αξιόπιστη πληροφορία, πέφτουμε στις ίδιες εικασίες... Για όσους διαμαρτύρονται για την μοριοδοτηση μετά από τόσο καιρό θα πω απλά πως καταντανε γραφικοί... Και γω δεν έχω πτυχίο αλλά δεν κλαίω, θα κάνω αίτηση και ο Θεός βοηθός
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Xen ρισπεκτ
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Κύριοι ας το αφήσουμε ότι έγινε έγινε δεν εξαρτάται από εμάς. Αν και με μηδαμινές πιθανότητες εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω και ο Θεός βοηθός. Δεν ξέρει κανείς μπορεί να ξαναπάρει κάποια στιγμή πάλι. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω ούτε να Προσβάλλω κανέναν. Καλή συνέχεια σε όλους και σας εύχομαι ότι καλύτερο!

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

nikos521 έγραψε:Κύριοι ας το αφήσουμε ότι έγινε έγινε δεν εξαρτάται από εμάς. Αν και με μηδαμινές πιθανότητες εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω και ο Θεός βοηθός. Δεν ξέρει κανείς μπορεί να ξαναπάρει κάποια στιγμή πάλι. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω ούτε να Προσβάλλω κανέναν. Καλή συνέχεια σε όλους και σας εύχομαι ότι καλύτερο!

🙏🙏🙏👏

-Bildakoss-
Τουfeugatou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Τουfeugatou »

Gpap95 έγραψε:
Τουfeugatou έγραψε:Εγώ συμφωνώ μαζί σου όσοι μπούμε θα είναι πτυχιούχοι την προκήρυξη δεν βλέπω και αρχίζω να πιστεύω ότι τα μάζεψαν και μπαίνει συρτάρι!
Εσύ με λογαριασμό 15 λεπτά πριν, απέκτησες και άποψη. Κατάλαβα τι προφίλ είσαι και εσύ.

δηλαδή δεν γίνεται να παρακολουθώ το φόρουμ καιρό και να έγραψα τώρα ! Οκει ωραία λογική! Ότι βλέπω λέω γεν έχει ακουστεί τίποτα εδώ και 25 μέρες!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες