Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Τουfeugatou
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 5
Εγώ συμφωνώ μαζί σου όσοι μπούμε θα είναι πτυχιούχοι την προκήρυξη δεν βλέπω και αρχίζω να πιστεύω ότι τα μάζεψαν και μπαίνει συρτάρι!
Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Δηλαδή οι πτυχιούχοι είναι ανίκανοι να είναι αστυνομικοί και γιωτάδες ενώ οι ΕΦ τα αντέχουν περισσότερο; Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Τι μπαίνει συρτάρι ρε. Ο καθένας γράφει την βλακεια του εδώ μέσα. Ναι θα κάνουν πτυχιούχοι, Ναι θα έχει αρκετές αιτήσεις ίσως. Όπως κάνουν κ σρ όλες τις άλλες προκηρύξεις. Και το κυριότερο. Είναι τα αγωνίσματα. Που οι περισσότεροι δεν τa βγάζουν. Δεν είναι απλά μια αίτηση για δουλειά. Έχει αγωνίσματα. Και οι περισσότεροι δεν έχουν ξεκινήσει καν. Μας έχουν σκάσει αντε να βγει η κωλοπροκηρυξη να δούμε τι θα γίνει
Εσύ με λογαριασμό 15 λεπτά πριν, απέκτησες και άποψη. Κατάλαβα τι προφίλ είσαι και εσύ.Τουfeugatou έγραψε:Εγώ συμφωνώ μαζί σου όσοι μπούμε θα είναι πτυχιούχοι την προκήρυξη δεν βλέπω και αρχίζω να πιστεύω ότι τα μάζεψαν και μπαίνει συρτάρι!
Ναι ξαφνικά μου θέλετε όλοι αστυνομία οι πτυχιούχοι! Λες και δεν ξέρετε τι επικρατεί μέσα! Στα αθλήματα θα τα πούμε μάγκες! Εννοείται ότι οι Εφ είναι πιο ψυχωμένοι διότι όπως λέτε μερικοί ήταν στο δρόμο είμασταν ειδικόδυναμίτες και ναι έχουμε τραβήξει παραπάνω από έναν που ήταν στα θρανία! Δν το λέω για να μειώσω αλλά για να δείτε διάφορες !
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Το παίζεις χαζός η είσαι; Έγραψα για ΟΛΟΥΣ τους πτυχιούχους;AStavros έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Δηλαδή οι πτυχιούχοι είναι ανίκανοι να είναι αστυνομικοί και γιωτάδες ενώ οι ΕΦ τα αντέχουν περισσότερο; Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Ξαναδιάβασε τι έγραψα και τότε μιλάμε.
Εγώ προσωπικά δεν θα συγκρίνω πτυχιούχους και μη πτυχιούχους, αλλά την συγκεκριμένη προκήρυξη κάποιοι την περιμέναμε 2 χρόνια τώρα και με τέτοια μοριοδότηση ουσιαστικά μας απέκλεισε εντελώς όσους δεν έχουμε πτυχίο, η πιο άδικη προκήρυξη που βγήκε ποτέ.
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 11
ΕΦ τι είναι αυτά που λεε ρε φιλαράκι; Φαντάρος πηγες ειδικές δυνάμεις δεν πέρασες κάνα σχολείο οπως οι υπαξιωματικοί με αιχμαλωσία κλπ. Οτι έκανες εσυ το εκανε και ενας στο πεζικό. Εγω ήμουν τεθωρακισμένα στον Έβρο και ειχαμε παντα εμπλοκή + καθε μέρα ασκήσεις ΤΑΕ ΔΑΕ βολες κάθε εβδομάδα κλπ σε ησυχία δεν καθόμασταν και βλέπω τν αδερφό μου π είναι ειδικές δυνάμεις τέτοια ζωάρα δεν κάνουν πουθενά. Τι τράβηξες δλδ; Κόψτε λίγο αυτό το παραμύθι με τις ειδικές δυνάμεις γιατί έχει κουράσει! Και στο κατω κατω αν είχες μόρια θα έμπαινες σε προηγούμενες προκηρύξεις τωρα γιατί κλαιγεσαι που μείωσαν τις ειδικές δυνάμεις στην μοριοδοτηση;
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Είναι η πιο άδικη προκήρυξη δίνει 1000 μόρια σε κάθε άσχετο πτυχίο. Κάνει τον κάθε βλακα με ΤΕΙ της πλάκας υποψήφιο αστυνομικό. Δίνει 200 μόρια στο πιο σχετικό πτυχίο το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας και κόβει τα μόρια των ειδικών δυνάμεων. Θα δούμε σε λίγα χρόνια όλους τους Ι-5 σε περιπολίες στην ΔΙΑΣ.
Glock 19
Τει της πλακας > Απο απολυτήριο 19 Επαλ της θεοπλακας. Αρα αυτην την βλακεια με τα τει της πλακας πειτε την αλλου δεν πιανει.
Ρε αρχίσατε πάλι; Ο ένας αυθαίρετα λέει μπήκε συρτάρι, ο άλλος λέει δεν θα έχει χίλιους αιτήσεις πτυχιούχων... Ο καθένας γράφει ότι κόψει η κεφαλή του... Ηρεμηστε και τα δικά μας νεύρα μετά από τόση αναμονή είναι τεντωμένα αλλά δεν γράφουμε ότι μας έρθει στο μυαλό και ότι φανταζόμαστε... Μπαίνουμε στο νήμα βλέπουμε αύξηση στα σχόλια και πάνω που έχει ξυπνήσει η ελπίδα ότι βγήκε κάποια σοβαρή, αξιόπιστη πληροφορία, πέφτουμε στις ίδιες εικασίες... Για όσους διαμαρτύρονται για την μοριοδοτηση μετά από τόσο καιρό θα πω απλά πως καταντανε γραφικοί... Και γω δεν έχω πτυχίο αλλά δεν κλαίω, θα κάνω αίτηση και ο Θεός βοηθός
Κύριοι ας το αφήσουμε ότι έγινε έγινε δεν εξαρτάται από εμάς. Αν και με μηδαμινές πιθανότητες εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω και ο Θεός βοηθός. Δεν ξέρει κανείς μπορεί να ξαναπάρει κάποια στιγμή πάλι. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω ούτε να Προσβάλλω κανέναν. Καλή συνέχεια σε όλους και σας εύχομαι ότι καλύτερο!
nikos521 έγραψε:Κύριοι ας το αφήσουμε ότι έγινε έγινε δεν εξαρτάται από εμάς. Αν και με μηδαμινές πιθανότητες εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω και ο Θεός βοηθός. Δεν ξέρει κανείς μπορεί να ξαναπάρει κάποια στιγμή πάλι. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω ούτε να Προσβάλλω κανέναν. Καλή συνέχεια σε όλους και σας εύχομαι ότι καλύτερο!
🙏🙏🙏👏
-Bildakoss-
-
Τουfeugatou
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 5
δηλαδή δεν γίνεται να παρακολουθώ το φόρουμ καιρό και να έγραψα τώρα ! Οκει ωραία λογική! Ότι βλέπω λέω γεν έχει ακουστεί τίποτα εδώ και 25 μέρες!Gpap95 έγραψε:Εσύ με λογαριασμό 15 λεπτά πριν, απέκτησες και άποψη. Κατάλαβα τι προφίλ είσαι και εσύ.Τουfeugatou έγραψε:Εγώ συμφωνώ μαζί σου όσοι μπούμε θα είναι πτυχιούχοι την προκήρυξη δεν βλέπω και αρχίζω να πιστεύω ότι τα μάζεψαν και μπαίνει συρτάρι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες