Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

Ακόμα. Περιμένετε να βγει μέσα στν Απρίλη και να μπείτε με.2800;
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Ασσος »

papercut έγραψε:Ακόμα. Περιμένετε να βγει μέσα στν Απρίλη και να μπείτε με.2800;
μπα οχι
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Ασσος »

Ασσος έγραψε:
papercut έγραψε:Ακόμα. Περιμένετε να βγει μέσα στν Απρίλη και να μπείτε με.2800;
μπα οχι
εχω την αισθηση οτι παγωσε. Να δουμε και τι κοσμο θα μαζεψει το συλλαλητηριο τη δευτερα στβν αθηνα κ βλεπιυμε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Όχι ρε είσαι καλά; Η προκήρυξη ακυρώθηκε και οταν βγει θα εχει βάση 3.500. Μη λέμε τα αυτονόητα !

SGT Folley
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

Οκ μας τρολαρες φίλε. Προφανώς εσυ έχεις 4000 και δεν θες να βγει να μπεις.

Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Sefis23 »

Βάση 3500 γιατί όλοι οι γιατροί, νομικοί και φιλόλογοι θα κάνουνε τα χαρτιά τους λόγω ανεργίαςΕικόναΕικόναΕικόνα

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Κανονικα θα βγει ρε παιδια
marinakouf
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από marinakouf »

Το workenter εστειλε σημερα ημειλ στους συνδομητες του οτι βγαινει απο βδομαδα σε βδομαδα. Και να εχουν ετοιμα τα χαρτια τους. Βεβαια δεν ειναι και το πιο εμπιστο σαιτ αλλα για να το στελνει σημερα που ειναι Σαββατο μαλλον πως θα βγει αυτη τη βδομαδα.
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Ασσος »

marinakouf έγραψε:Το workenter εστειλε σημερα ημειλ στους συνδομητες του οτι βγαινει απο βδομαδα σε βδομαδα. Και να εχουν ετοιμα τα χαρτια τους. Βεβαια δεν ειναι και το πιο εμπιστο σαιτ αλλα για να το στελνει σημερα που ειναι Σαββατο μαλλον πως θα βγει αυτη τη βδομαδα.
αυτο workenter εγραφε γθα την προκυρηξη τις τραπεζας οτι γινετε και ταχυχρομικοε η αιτηση... Απατη ειναι
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

marinakouf έγραψε:Το workenter εστειλε σημερα ημειλ στους συνδομητες του οτι βγαινει απο βδομαδα σε βδομαδα. Και να εχουν ετοιμα τα χαρτια τους. Βεβαια δεν ειναι και το πιο εμπιστο σαιτ αλλα για να το στελνει σημερα που ειναι Σαββατο μαλλον πως θα βγει αυτη τη βδομαδα.

Το workenter από Δεκέμβριο έλεγε από ώρα σε ώρα για τους εποπ 🤷🏻♂ Θα βγει δεν θα παγώσει υπομονή

Oliver Kahn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Oliver Kahn »

Γελάει ο κόσμος πια με την κομπλα που βγάζετε ορισμένοι αν γουστάρω να τα κάνω Τα χαρτιά μου θα τα κάνω και ας έχω και100 μόρια... Μην αποθαρρύνετε τα παιδιά εκτός και αν έχετε πονηρό σκοπό... Δηλαδή να τους πείσετε να μην κάνουν τα χαρτιά τους μήπως και μπείτε εσείς (σε τέτοια περίπτωση είστε παράσιτα που ζουν σε βάρος των συνανθρώπων τους και καλά θα κάνετε να αναθεωρήσετε τα πιστεύω σας, δεν μιλάω για αξίες γιατί άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές δεν διαθέτουν κανένα σύστημα αξιών στη ζωή τους) Και ναι εγώ έχω 2800 μόρια και ναι έχω τελειώσει ΤΕΙ και έχω απολυτήριο 14 και τι έγινε μαγκιά μου... Δουλεύω από τα 14 και θέλω ένα σταθερό μισθό και τη σιγουριά του δημοσίου... Θα τα κάνω τα χαρτιά και βγάλτε όση κομπλα θέλετε ορισμένοι...
Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Gpap95 έγραψε:
Δοκιμος07 έγραψε:Να σας δω τωρα εσας που μετα την 1η φωλα που φαγατε με τα πτυχια και την μοριοδοτηση τους, ερχεται και 2η που θα φατε με την ηλικια στα 32. Τι γκρινια και βρισιδι εχει να πεσει εδω μεσα. 😂😂😂
Εδώ βγήκε άρθρο που λέει ύψος 1.70 και ηλικία 28. Αλλά υπάρχει ένα ρητό που ταιριάζει γάντι στη περίπτωση σου. Άσε το τρελό στη τρέλα του! Τη Καλημέρα μου

Είσαι τόσο φτωχός στο μυαλό και φαινεται και από αυτά που γραφεις τουλάχιστον χαζος και κουτορνίθι !

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Δοκιμος07 έγραψε:Είσαι τόσο φτωχός στο μυαλό και φαινεται και από αυτά που γραφεις τουλάχιστον χαζος και κουτορνίθι !
Αν δε σου φτάνει αυτό, έγραψα και το νόμο που έχει στο ΦΕΚ που αν το δεις, λέει όριο 28, ύψος 1.70. Εγώ είμαι ο χαζός που έπεσα σε όλα μέσα και μιλάς έτσι που μια έλεγες 30 και μετα 32. Βαρέθηκα να δίνω σημασία σε στοκους οπότε δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου.32 θες;32 θα λεμε. Ό γιατρός είπε να σου λέμε σε όλα ναι! Καλή συνέχεια από εμένα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 18, 2021 10:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από GPAPI »

Η βεβαίωση γνώσης ηλεκτρονικων υπολογιστών από σχολη με 4 και άνω μαθήματα δίνει τα 200 μόρια γιατί στη τράπεζα Ελλάδος ίσχυε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Και εγώ μιλάω με αποδείξεις. Όχι με φαντασιώσεις και αερολογίες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες