Κανονικα κουκλα μου αυτο επρεπε να κανουν, να διναμε ακτινες τη 2η μερα αλλα δυστυχως δεν ισχυει αυτο... Μετα απο αιμα-ουρα αμεσως ακτινολογικο! Κ καλο θα ηταν να γινοταν την επομενη μερα η ακτινα για τους ευνοητους λογους αλλα ειναι χαζοι τελειως! Περυσι ουκ ολιγες εμαθαν οτι ειναι εγκυες, αλλα ηδη την προηγουμενη μερα ειχαν κανει ακτινα
Αντίθετα όταν έδινα εγώ περιμέναμε στο ακτινολογικό να βγούν τα αποτελέσματα από τα τεστ κυήσεως και μετά κάναμε τις ακτινογραφίες. Και σε εσάς έτσι θα γίνεται δε μπορεί αυτά βγαίνουν αμέσως.
Μπα, οχι κοπελα μου... Ετσι οπως σου τα ειπα εγιναν! Και περυσι τα ιδια εκαναν! Δεν περιμεναμε να βγουν τα αποτελεσματα-λαθος, πολυ λαθος-... Μετα απο αυτα, αμεσως ακτινες!
Μπα, σε εμας δεν εγινε ποτε αυτο... Βλεπεις ειχαν πολλη δουλεια, περυσι ειχαν να κανουν εξετασεις ολους αυτους που ειχαν ερθει απο αποστολες και φετος ειχαν αυτους που πανε για μονιμοποιηση
ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ:Οι υποψήφιοι που πάσχουν από δυσχρωματοψία που εξακριβώ-
νεται με τους ψευδοϊσοχρωματικούς πίνακες (ISHIHARA),εφόσον δεν διακρίνονται τα βασικά
χρώματα (ερυθρό- πράσινο- κίτρινο) κρίνονται ικανοί κατηγορίας δεύτερης (Ι/2).(όταν λέει εφόσον δεν διακρίνονται τα βασικά χρώματα Δηλαδή το βασικό κόκκινο πράσινο κίτρινο η αν δεν διακρίνονται μέσο τον ishihara;)
Γεια σας! Ειμαι κ εγω μια απο αυτες που ειχα περιοδο κ εδωσα Τρεις φορες ουρα και τωρα περιμενω Την Δευτερα να δω αν εχω ξανα, μια γνωστη Μου παντως δεν περασε αθληματα γιατι Εδινε συνεχεια ουρα λογω περιοδου θα δωσει Μαλλον οταν Τελειωσει ο κυκλος της ολες Μα ολες που ειχαν περιοδο ητανε για επανεξεταση, τωρα τι να πω και εγω εδινα κ αλλες χρονιες τετοια δεν ειχαμε...
illy έγραψε:Ρε συ Κατερινα, εκει ημουν και το ξερω! Χθες ολες οσες ειχαν περιοδο τις ειπαν για επανεξεταση επειδη ειχαν περιοδο! Ολες! Ασχετα αν το σημειωσαν οτι εχουν περιοδο
ιλλυ, δεν εχω λογο να πω ψεμματα, καμια δεν πηγε για επανεξεταση λογω περιοδου. Για επανεξεταση πηγαιναν για αλλους λογους...
illy έγραψε:Ρε συ Κατερινα, εκει ημουν και το ξερω! Χθες ολες οσες ειχαν περιοδο τις ειπαν για επανεξεταση επειδη ειχαν περιοδο! Ολες! Ασχετα αν το σημειωσαν οτι εχουν περιοδο
ιλλυ, δεν εχω λογο να πω ψεμματα, καμια δεν πηγε για επανεξεταση λογω περιοδου. Για επανεξεταση πηγαιναν για αλλους λογους...
Μικαελα, δεν ειπα οτι λες ψεμματα... Ισως καθε νοσοκομειο να εχει αλλη γραμμη! Φετος ολες οσες εκαναν επανεξεταση για τα ουρα ηταν λογω περιοδου εφοσον ολες οι κοπελες αυτες ειχαν περιοδο! Περυσι πχ δεν ειχε κανει καμια επανεξεταση... Φετος τα ψειριζουν ολα μεχρι αηδιας! Εδω οπως προανεφερα υπηρξαν 3 κοπελες απο την προηγουμενη ομαδα που δωσαν 3 φορες αιμα! Ελεος πια... Την 3η φορα τους πηραν αιμα απο το ποδι!
Αφου εχουν βγει τα ονοματα, τα εχουν αποφασισει γιατι δεν τα ανακοινωνουν και αφηνουν να ταλαιπωρουνται αδικα τοσα παιδια; Στο 424 γινεται οτι να"ναι. Κοπελες που κοβωνται την μια ημερα την αλλη παρουσιαζωνται, και συνεχηζουν σαν να μην εγινε τιποτα!
Καλησπερα παιδια σημερα περασα στο 424 ψυχοτεχνικα τελικα οντως κοβανε κοπηκαν αρκετες. και υπαρχουν πολλες που πανε μια ομαδα πισω για επανεξεταση ουρων λογου περιοδου.