Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από illy »

Κανονικα κουκλα μου αυτο επρεπε να κανουν, να διναμε ακτινες τη 2η μερα αλλα δυστυχως δεν ισχυει αυτο... Μετα απο αιμα-ουρα αμεσως ακτινολογικο! Κ καλο θα ηταν να γινοταν την επομενη μερα η ακτινα για τους ευνοητους λογους αλλα ειναι χαζοι τελειως! Περυσι ουκ ολιγες εμαθαν οτι ειναι εγκυες, αλλα ηδη την προηγουμενη μερα ειχαν κανει ακτιναΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
kathy22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kathy22 »

Αντίθετα όταν έδινα εγώ περιμέναμε στο ακτινολογικό να βγούν τα αποτελέσματα από τα τεστ κυήσεως και μετά κάναμε τις ακτινογραφίες. Και σε εσάς έτσι θα γίνεται δε μπορεί αυτά βγαίνουν αμέσως.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μπα, οχι κοπελα μου... Ετσι οπως σου τα ειπα εγιναν! Και περυσι τα ιδια εκαναν! Δεν περιμεναμε να βγουν τα αποτελεσματα-λαθος, πολυ λαθος-... Μετα απο αυτα, αμεσως ακτινες!
Dum spiro spero
kathy22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από kathy22 »

Πέρυσι που έδωσα και εγώ μετά τα ούρα είχαμε οφθαλμίατρο και μετά ακτίνες και μάλιστα περιμέναμε και αρκετά για να βγούν τα αποτελέσματα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μπα, σε εμας δεν εγινε ποτε αυτο... Βλεπεις ειχαν πολλη δουλειαΕικόναΕικόνα, περυσι ειχαν να κανουν εξετασεις ολους αυτους που ειχαν ερθει απο αποστολες και φετος ειχαν αυτους που πανε για μονιμοποιηση
Dum spiro spero
kathy22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από kathy22 »

Μάλιστα. Όπως και να έχει εύχομαι καλή επιτυχία και σε σένα και στους υπόλοιπους.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Επισης κοριτσι μου, ευχομαι το ιδιο κ σε σενα!
Dum spiro spero
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ratatoulis »

ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ:Οι υποψήφιοι που πάσχουν από δυσχρωματοψία που εξακριβώ-

νεται με τους ψευδοϊσοχρωματικούς πίνακες (ISHIHARA),εφόσον δεν διακρίνονται τα βασικά

χρώματα (ερυθρό- πράσινο- κίτρινο) κρίνονται ικανοί κατηγορίας δεύτερης (Ι/2).(όταν λέει εφόσον δεν διακρίνονται τα βασικά χρώματα Δηλαδή το βασικό κόκκινο πράσινο κίτρινο η αν δεν διακρίνονται μέσο τον ishihara;)

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας! Ειμαι κ εγω μια απο αυτες που ειχα περιοδο κ εδωσα Τρεις φορες ουρα και τωρα περιμενω Την Δευτερα να δω αν εχω ξανα, μια γνωστη Μου παντως δεν περασε αθληματα γιατι Εδινε συνεχεια ουρα λογω περιοδου θα δωσει Μαλλον οταν Τελειωσει ο κυκλος της ολες Μα ολες που ειχαν περιοδο ητανε για επανεξεταση, τωρα τι να πω και εγω εδινα κ αλλες χρονιες τετοια δεν ειχαμε...
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από mila82 »

illy έγραψε:Ρε συ Κατερινα, εκει ημουν και το ξερω! Χθες ολες οσες ειχαν περιοδο τις ειπαν για επανεξεταση επειδη ειχαν περιοδο! Ολες! Ασχετα αν το σημειωσαν οτι εχουν περιοδο
ιλλυ, δεν εχω λογο να πω ψεμματα, καμια δεν πηγε για επανεξεταση λογω περιοδου. Για επανεξεταση πηγαιναν για αλλους λογους...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

mila82 έγραψε:
illy έγραψε:Ρε συ Κατερινα, εκει ημουν και το ξερω! Χθες ολες οσες ειχαν περιοδο τις ειπαν για επανεξεταση επειδη ειχαν περιοδο! Ολες! Ασχετα αν το σημειωσαν οτι εχουν περιοδο
ιλλυ, δεν εχω λογο να πω ψεμματα, καμια δεν πηγε για επανεξεταση λογω περιοδου. Για επανεξεταση πηγαιναν για αλλους λογους...

Μικαελα, δεν ειπα οτι λες ψεμματα... Ισως καθε νοσοκομειο να εχει αλλη γραμμη! Φετος ολες οσες εκαναν επανεξεταση για τα ουρα ηταν λογω περιοδου εφοσον ολες οι κοπελες αυτες ειχαν περιοδο! Περυσι πχ δεν ειχε κανει καμια επανεξεταση... Φετος τα ψειριζουν ολα μεχρι αηδιας! Εδω οπως προανεφερα υπηρξαν 3 κοπελες απο την προηγουμενη ομαδα που δωσαν 3 φορες αιμα! Ελεος πια... Την 3η φορα τους πηραν αιμα απο το ποδι!
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φέτος τα 'ψειρίζουν' όλα μέχρι αηδίας γιατί ο θεσμός θα γίνει σύμφωνα με τα αμερικάνικα πρότυπα (στελέχωση γιωτάδων δηλαδή). Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Φέτος τα 'ψειρίζουν' όλα μέχρι αηδίας γιατί ο θεσμός θα γίνει σύμφωνα με τα αμερικάνικα πρότυπα (στελέχωση γιωτάδων δηλαδή). Εικόνα
Ασε βρε ΔΥΚ, οταν μου το ειπε λυθηκα στα γελια μιλαμεΕικόνα

Dum spiro spero
isovitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από isovitis »

Αφου εχουν βγει τα ονοματα, τα εχουν αποφασισει γιατι δεν τα ανακοινωνουν και αφηνουν να ταλαιπωρουνται αδικα τοσα παιδια; Στο 424 γινεται οτι να"ναι. Κοπελες που κοβωνται την μια ημερα την αλλη παρουσιαζωνται, και συνεχηζουν σαν να μην εγινε τιποτα!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΕΣΠΟΙΝΑ »

Καλησπερα παιδια σημερα περασα στο 424 ψυχοτεχνικα τελικα οντως κοβανε κοπηκαν αρκετες. και υπαρχουν πολλες που πανε μια ομαδα πισω για επανεξεταση ουρων λογου περιοδου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες