Φίλε στο λέω εγώ στο σώμα είμαι... Το ΤΕΜΑ πάλι που λες δεν σε παίρνουν... Έχεις το δικαίωμα μόλις συμπληρώσεις κάποια χρόνια σαν ανθυπαστυνόμος να δώσεις για τεμα εξετάσεις που είναι πιο δύσκολες από την αρχιφυλάκων... Και να γίνεις υπαστυνόμος β αφού παρακολουθήσεις σεμινάριο αλλιώς γίνεσαι υπαστυνόμος β όταν συμπληρώσεις όλα τα χρόνια που προβλέπεται σαν ανθυπαστυνόμος...GiorgosM82 έγραψε: Εγω ειπα οτι αυτοι που εχουν δωσει εξετασεις για να γινουν αρχιφυλακες αν εχουν πτυχιο γινοντε στα 2 χρονια ανθυπες αντι για 5, αυτο γραφει και στα σιτε τις αστυνομιας. Τωρα αν αλλαξε αυτο εγω δεν βρηκα καποιο αρθρο να το λεει, αν το εχει καποιος ας το παραθεσει. Και επισης εχεις το διακιωμα να πας και στο ΤΕΜΑ αν σε παρουν αυτα απο ποτε εχουν καταργηθει;
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Johnny94 έγραψε:Φίλε στο λέω εγώ στο σώμα είμαι... Το ΤΕΜΑ πάλι που λες δεν σε παίρνουν... Έχεις το δικαίωμα μόλις συμπληρώσεις κάποια χρόνια σαν ανθυπαστυνόμος να δώσεις για τεμα εξετάσεις που είναι πιο δύσκολες από την αρχιφυλάκων... Και να γίνεις υπαστυνόμος β αφού παρακολουθήσεις σεμινάριο αλλιώς γίνεσαι υπαστυνόμος β όταν συμπληρώσεις όλα τα χρόνια που προβλέπεται σαν ανθυπαστυνόμος...GiorgosM82 έγραψε: Εγω ειπα οτι αυτοι που εχουν δωσει εξετασεις για να γινουν αρχιφυλακες αν εχουν πτυχιο γινοντε στα 2 χρονια ανθυπες αντι για 5, αυτο γραφει και στα σιτε τις αστυνομιας. Τωρα αν αλλαξε αυτο εγω δεν βρηκα καποιο αρθρο να το λεει, αν το εχει καποιος ας το παραθεσει. Και επισης εχεις το διακιωμα να πας και στο ΤΕΜΑ αν σε παρουν αυτα απο ποτε εχουν καταργηθει;
Αδερφέ ακούγετε τίποτα μέσα ποτέ περίπου θα βγει η προκ ;
Φιλαράκι μου δεν ασχολείται κανεις με την προκήρυξη από αυτούς που είναι στο σώμα έχουμε τόσα αλλά θέματα αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως αυτά είναι θέματα του υπουργείου και των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τις διαδικασίες να την τρέξουν... Θα βγει τώρα το ποτε μόνο ένας που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα θα το ξερει και πάλι όχι σίγουρα...Βμκδ έγραψε:Αδερφέ ακούγετε τίποτα μέσα ποτέ περίπου θα βγει η προκήρυξη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 12, 2021 6:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Johnny94 έγραψε:Φιλαράκι μου δεν ασχολείται κανεις με την προκήρυξη από αυτούς που είναι στο σώμα έχουμε τόσα αλλά θέματα αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως αυτά είναι θέματα του υπουργείου και των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τις διαδικασίες να την τρέξουν... Θα βγει τώρα το ποτε μόνο ένας που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα θα το ξερει και πάλι όχι σίγουρα...
Έγινε φίλε σε ευχαριστω πολύ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 12, 2021 6:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Καλημέρα υπάρχει πληροφορία για τροποποίηση του ΦΕΚ για να δώσουν λιγότερα μόρια στα πτυχία ΑΕΙ ΤΕΙ; Λεται να κάνουν αύξηση στις ειδικές δυνάμεις και στο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων που είναι το πιο συναφείς πτυχίο;
Glock 19
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Enoplos Frouros έγραψε:Καλημέρα υπάρχει πληροφορία για τροποποίηση του ΦΕΚ για να δώσουν λιγότερα μόρια στα πτυχία ΑΕΙ ΤΕΙ; Λεται να κάνουν αύξηση στις ειδικές δυνάμεις και στο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων που είναι το πιο συναφείς πτυχίο;
Το ρωτάς ή μας πληροφορεις;
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Σε οποιαδήποτε προκήρυξη όταν βγαίνει ένα ΦΕΚ το οποίο έχει ήδη τροποποιηθεί δεν αλλάζει. Αλλά και να μην έχει υποστεί τροποποίηση πάλι δύσκολα αλλάζει. Γενικά όσα γράφονται εδώ μέσα περι αλλαγής ΦΕΚ κλπ κλπ είναι αερολογίες από άτομα που δεν τα συμφέρει η μοριοδότηση για να τρομάξουν τους αιτούντες. Ας μην αρχίσουμε τα ίδια όμως και να αναμένουμε εως τελος του μήνα την οριστική προκήρυξη!
2 ερωτηματικα εχει βαλει προφανως ρωταει με ολα αυτα που γραφουν οι πιο πισω ... Ποτε λετε να βγει η προκ guys; Θεωρω θα περιμενουν να κλεισουν τον εποπ εως 22/4 και μετα να βγει αυτη. Κανα 2 βδομαδες δεν ειχαν δωσει και το 19 για τους ε. Φ προθεσμια για αιτήσεις;26-7 πιστευω θα ειναι η προθεσμια για την οππι
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Όχι φουσεκη εντός 7 ημερών που πρέπει ν κάτσει το ΦΕΚ βγήκε αμέσως ! Δεν νομίζω να έχει σχέση με τους εποπ και επιπλέον πέφτει κ Πάσχα οπότε ίσως αυτή τη βδομάδα ! Άντε να δούμε ... Καμία πληροφορία για τροποποίηση ενοπλε
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Και δώσανε 21 μέρες νομίζω διορία για αιτήσεις
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Οπότε θα βγει με τη μοριοδότηση που ξέρουμε.Efedros2015 έγραψε:Όχι φουσεκη εντός 7 ημερών που πρέπει ν κάτσει το ΦΕΚ βγήκε αμέσως ! Δεν νομίζω να έχει σχέση με τους εποπ και επιπλέον πέφτει κ Πάσχα οπότε ίσως αυτή τη βδομάδα ! Άντε να δούμε ... Καμία πληροφορία για τροποποίηση ενοπλε
Glock 19
Το φεκ των εποπ καθόταν 3 μήνες. Το φεκ βγήκε. Τελείωσε το θέμα.
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθεί;Gpap95 έγραψε:Το φεκ των εποπ καθόταν 3 μήνες. Το φεκ βγήκε. Τελείωσε το θέμα.
Glock 19
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες