Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

GiorgosM82 έγραψε: Εγω ειπα οτι αυτοι που εχουν δωσει εξετασεις για να γινουν αρχιφυλακες αν εχουν πτυχιο γινοντε στα 2 χρονια ανθυπες αντι για 5, αυτο γραφει και στα σιτε τις αστυνομιας. Τωρα αν αλλαξε αυτο εγω δεν βρηκα καποιο αρθρο να το λεει, αν το εχει καποιος ας το παραθεσει. Και επισης εχεις το διακιωμα να πας και στο ΤΕΜΑ αν σε παρουν αυτα απο ποτε εχουν καταργηθει;
Φίλε στο λέω εγώ στο σώμα είμαι... Το ΤΕΜΑ πάλι που λες δεν σε παίρνουν... Έχεις το δικαίωμα μόλις συμπληρώσεις κάποια χρόνια σαν ανθυπαστυνόμος να δώσεις για τεμα εξετάσεις που είναι πιο δύσκολες από την αρχιφυλάκων... Και να γίνεις υπαστυνόμος β αφού παρακολουθήσεις σεμινάριο αλλιώς γίνεσαι υπαστυνόμος β όταν συμπληρώσεις όλα τα χρόνια που προβλέπεται σαν ανθυπαστυνόμος...
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Johnny94 έγραψε:
GiorgosM82 έγραψε: Εγω ειπα οτι αυτοι που εχουν δωσει εξετασεις για να γινουν αρχιφυλακες αν εχουν πτυχιο γινοντε στα 2 χρονια ανθυπες αντι για 5, αυτο γραφει και στα σιτε τις αστυνομιας. Τωρα αν αλλαξε αυτο εγω δεν βρηκα καποιο αρθρο να το λεει, αν το εχει καποιος ας το παραθεσει. Και επισης εχεις το διακιωμα να πας και στο ΤΕΜΑ αν σε παρουν αυτα απο ποτε εχουν καταργηθει;
Φίλε στο λέω εγώ στο σώμα είμαι... Το ΤΕΜΑ πάλι που λες δεν σε παίρνουν... Έχεις το δικαίωμα μόλις συμπληρώσεις κάποια χρόνια σαν ανθυπαστυνόμος να δώσεις για τεμα εξετάσεις που είναι πιο δύσκολες από την αρχιφυλάκων... Και να γίνεις υπαστυνόμος β αφού παρακολουθήσεις σεμινάριο αλλιώς γίνεσαι υπαστυνόμος β όταν συμπληρώσεις όλα τα χρόνια που προβλέπεται σαν ανθυπαστυνόμος...

Αδερφέ ακούγετε τίποτα μέσα ποτέ περίπου θα βγει η προκ ;

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

Βμκδ έγραψε:Αδερφέ ακούγετε τίποτα μέσα ποτέ περίπου θα βγει η προκήρυξη;
Φιλαράκι μου δεν ασχολείται κανεις με την προκήρυξη από αυτούς που είναι στο σώμα έχουμε τόσα αλλά θέματα αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως αυτά είναι θέματα του υπουργείου και των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τις διαδικασίες να την τρέξουν... Θα βγει τώρα το ποτε μόνο ένας που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα θα το ξερει και πάλι όχι σίγουρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 12, 2021 6:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Johnny94 έγραψε:Φιλαράκι μου δεν ασχολείται κανεις με την προκήρυξη από αυτούς που είναι στο σώμα έχουμε τόσα αλλά θέματα αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως αυτά είναι θέματα του υπουργείου και των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τις διαδικασίες να την τρέξουν... Θα βγει τώρα το ποτε μόνο ένας που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα θα το ξερει και πάλι όχι σίγουρα...

Έγινε φίλε σε ευχαριστω πολύ !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 12, 2021 6:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Καλημέρα υπάρχει πληροφορία για τροποποίηση του ΦΕΚ για να δώσουν λιγότερα μόρια στα πτυχία ΑΕΙ ΤΕΙ; Λεται να κάνουν αύξηση στις ειδικές δυνάμεις και στο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων που είναι το πιο συναφείς πτυχίο;
Glock 19
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Enoplos Frouros έγραψε:Καλημέρα υπάρχει πληροφορία για τροποποίηση του ΦΕΚ για να δώσουν λιγότερα μόρια στα πτυχία ΑΕΙ ΤΕΙ; Λεται να κάνουν αύξηση στις ειδικές δυνάμεις και στο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων που είναι το πιο συναφείς πτυχίο;

Το ρωτάς ή μας πληροφορεις;

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

Ερώτηση κάνω.
Glock 19
Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Politis97 »

Σε οποιαδήποτε προκήρυξη όταν βγαίνει ένα ΦΕΚ το οποίο έχει ήδη τροποποιηθεί δεν αλλάζει. Αλλά και να μην έχει υποστεί τροποποίηση πάλι δύσκολα αλλάζει. Γενικά όσα γράφονται εδώ μέσα περι αλλαγής ΦΕΚ κλπ κλπ είναι αερολογίες από άτομα που δεν τα συμφέρει η μοριοδότηση για να τρομάξουν τους αιτούντες. Ας μην αρχίσουμε τα ίδια όμως και να αναμένουμε εως τελος του μήνα την οριστική προκήρυξη!
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

2 ερωτηματικα εχει βαλει προφανως ρωταει με ολα αυτα που γραφουν οι πιο πισω ... Ποτε λετε να βγει η προκ guys; Θεωρω θα περιμενουν να κλεισουν τον εποπ εως 22/4 και μετα να βγει αυτη. Κανα 2 βδομαδες δεν ειχαν δωσει και το 19 για τους ε. Φ προθεσμια για αιτήσεις;26-7 πιστευω θα ειναι η προθεσμια για την οππι
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

Οπότε πιστεύεις ότι θα βγει 26 Απριλίου;
Glock 19
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Όχι φουσεκη εντός 7 ημερών που πρέπει ν κάτσει το ΦΕΚ βγήκε αμέσως ! Δεν νομίζω να έχει σχέση με τους εποπ και επιπλέον πέφτει κ Πάσχα οπότε ίσως αυτή τη βδομάδα ! Άντε να δούμε ... Καμία πληροφορία για τροποποίηση ενοπλε
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Και δώσανε 21 μέρες νομίζω διορία για αιτήσεις
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

Efedros2015 έγραψε:Όχι φουσεκη εντός 7 ημερών που πρέπει ν κάτσει το ΦΕΚ βγήκε αμέσως ! Δεν νομίζω να έχει σχέση με τους εποπ και επιπλέον πέφτει κ Πάσχα οπότε ίσως αυτή τη βδομάδα ! Άντε να δούμε ... Καμία πληροφορία για τροποποίηση ενοπλε
Οπότε θα βγει με τη μοριοδότηση που ξέρουμε.

Glock 19
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Το φεκ των εποπ καθόταν 3 μήνες. Το φεκ βγήκε. Τελείωσε το θέμα.
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

Gpap95 έγραψε:Το φεκ των εποπ καθόταν 3 μήνες. Το φεκ βγήκε. Τελείωσε το θέμα.
Ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθεί;

Glock 19
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες