Rad. έγραψε:Gpap, καλώς ήρθες στο φορούν 2021. Πήγες Τρίπολη μέσο Κέρκυρας. Αυτα τα γράφει και στο site της αστυνομίας, αν περιμέναμε να μάθουμε από ΠΔ που έχουν αραχνιάσει στο διαδίκτυο θα ήμασταν εκει όλη μέρα με refresh μούμιες και δε θα ρωτούσαμε να μάθουμε για διαρροές και αυτό δεν ισχύει μόνο εδώ, αλλά σε ότι υπόκειται σε νόμους.
Rad αρα απο οσο λες εγω που εχω κανονικα ecdl profile certificate με ενδειξη ΕΟΠΠΕΠ. Αλλα διαφερει σε μια ενοτητα απο τις τρεις που λεει το φεκ παιρνω κανονικα μορια; Ευχαριστω.
Rad. έγραψε:Gpap, καλώς ήρθες στο φορούν 2021. Πήγες Τρίπολη μέσο Κέρκυρας. Αυτα τα γράφει και στο site της αστυνομίας, αν περιμέναμε να μάθουμε από ΠΔ που έχουν αραχνιάσει στο διαδίκτυο θα ήμασταν εκει όλη μέρα με refresh μούμιες και δε θα ρωτούσαμε να μάθουμε για διαρροές και αυτό δεν ισχύει μόνο εδώ, αλλά σε ότι υπόκειται σε νόμους.
Rad αρα απο οσο λες εγω που εχω κανονικα ecdl profile certificate με ενδειξη ΕΟΠΠΕΠ. Αλλα διαφερει σε μια ενοτητα απο τις τρεις που λεει το φεκ παιρνω κανονικα μορια; Ευχαριστω.
οχι αγορι μου δεν θα παρεις τα μορια! Δεν θελει πολυ για να το καταλαβεις! Πρεπει να εχεις αυτα που σου ζηταει για να παρεις τα μορια και ας εχεις ecdl, θελει τις συγκεκριμενες ενοτητες!
Πόσο δύσκολο είναι ρε μάγκες να διαβάσετε το ρημάδι το ΦΕΚ;Αναφέρει κάποιες ενότητες οι οποίες αν εξαιρέσεις 1-2 που είναι βασικές οι άλλες θέλουνε λίγο προσοχή.
Η λογική λέει ότι οι 93αρηδες είναι μέσα, και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάποια αλλαγή στα όρια ηλιακίας.
Το ξαναγράφω, σταματήστε να γεμίζετε το νημα με ειρωνείες.
Fousekis έγραψε:Rad αρα απο οσο λες εγω που εχω κανονικα ecdl profile certificate με ενδειξη ΕΟΠΠΕΠ. Αλλα διαφερει σε μια ενοτητα απο τις τρεις που λεει το φεκ παιρνω κανονικα μορια; Ευχαριστω.
Οι ενότητες που ζητάει συμπεριλαμβάνονται στο Ecdl στα πακέτα Core Certificate,Start Certificate,Progress Certificate. Το Profile Certificate Όπου έχεις σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ τις ενότητες που θέλεις. Αν δεν αναγράφονται στο πιστοποιητικό σου δεν θα πάρεις τα μόρια. Κάνε και μια ερώτηση απ όπου το πήρες για να είσαι σίγουρος.
Καλημέρα απίστευτο του ότι με βάση το ΦΕΚ. Το Δημόσιο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων παίρνει 2 μόρια ενώ πτυχία που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της Ασφαλείας των Υποδομων.
Καλημέρα. Έχω 3340 μόρια αλλά χωρίς αγγλικά έχω πιθανότητες ; Επίσης δε μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που βγήκε το ΦΕΚ τη Παρασκευή γιατί πάτε να το αλλάξετε.
Politis97 έγραψε:Καλημέρα. Έχω 3340 μόρια αλλά χωρίς αγγλικά έχω πιθανότητες ; Επίσης δε μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που βγήκε το ΦΕΚ τη Παρασκευή γιατί πάτε να το αλλάξετε.
Αν δεν τρολλαρεις, θεωρητικά είσαι πολύ καλά αν όχι μέσα. Τι εννοείς πάμε να το αλλαξουμε;
Πραγματικα ρε. Οποιος ξανακανει ερωτηση τυπου "εχω 3400+ μορια εχω πιθανοτητες να μπω κ. Λ. Π. " πρεπει να τρωει μπαν. Μας πρηξατε τα τετοια. Σταματηστε να ριχνετε την ψυχολογια των παιδιων εδω μεσα. Μερικοι επιτηδες τα λετε. Αντε ζωα!
Μια χαρα ειναι η μοριοδοτηση.Πολυ λογικο ο πολυτεκνος να παιρνει 300 και το ιεκ που ειναι με πτυχιο επιπεδου 5 με ιδια μαθηματα με την Αστυφυλακων να παιρνει 200!
Αλλωστε στην αστυνομια πρεπει να μπουν εκπαιδευμενοι ανθρωποι, ο πολυτεκνος ειναι μεγαλο προσον που αυτοματα σε κανει καταλληλο για το Σωμα!
Politis97 έγραψε:Καλημέρα. Έχω 3340 μόρια αλλά χωρίς αγγλικά έχω πιθανότητες ; Επίσης δε μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που βγήκε το ΦΕΚ τη Παρασκευή γιατί πάτε να το αλλάξετε.
Θα το αλλάξουμε φίλε για να μην πάρεις 3340 μόρια εσύ 🙂