Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Rad. έγραψε:Gpap, καλώς ήρθες στο φορούν 2021. Πήγες Τρίπολη μέσο Κέρκυρας. Αυτα τα γράφει και στο site της αστυνομίας, αν περιμέναμε να μάθουμε από ΠΔ που έχουν αραχνιάσει στο διαδίκτυο θα ήμασταν εκει όλη μέρα με refresh μούμιες και δε θα ρωτούσαμε να μάθουμε για διαρροές και αυτό δεν ισχύει μόνο εδώ, αλλά σε ότι υπόκειται σε νόμους.

Rad αρα απο οσο λες εγω που εχω κανονικα ecdl profile certificate με ενδειξη ΕΟΠΠΕΠ. Αλλα διαφερει σε μια ενοτητα απο τις τρεις που λεει το φεκ παιρνω κανονικα μορια; Ευχαριστω.

BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από BorderPolice »

Fousekis έγραψε:
Rad. έγραψε:Gpap, καλώς ήρθες στο φορούν 2021. Πήγες Τρίπολη μέσο Κέρκυρας. Αυτα τα γράφει και στο site της αστυνομίας, αν περιμέναμε να μάθουμε από ΠΔ που έχουν αραχνιάσει στο διαδίκτυο θα ήμασταν εκει όλη μέρα με refresh μούμιες και δε θα ρωτούσαμε να μάθουμε για διαρροές και αυτό δεν ισχύει μόνο εδώ, αλλά σε ότι υπόκειται σε νόμους.

Rad αρα απο οσο λες εγω που εχω κανονικα ecdl profile certificate με ενδειξη ΕΟΠΠΕΠ. Αλλα διαφερει σε μια ενοτητα απο τις τρεις που λεει το φεκ παιρνω κανονικα μορια; Ευχαριστω.

οχι αγορι μου δεν θα παρεις τα μορια! Δεν θελει πολυ για να το καταλαβεις! Πρεπει να εχεις αυτα που σου ζηταει για να παρεις τα μορια και ας εχεις ecdl, θελει τις συγκεκριμενες ενοτητες!
Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Sefis23 »

Πόσο δύσκολο είναι ρε μάγκες να διαβάσετε το ρημάδι το ΦΕΚ;Αναφέρει κάποιες ενότητες οι οποίες αν εξαιρέσεις 1-2 που είναι βασικές οι άλλες θέλουνε λίγο προσοχή.

Η λογική λέει ότι οι 93αρηδες είναι μέσα, και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάποια αλλαγή στα όρια ηλιακίας.

Το ξαναγράφω, σταματήστε να γεμίζετε το νημα με ειρωνείες.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Fousekis έγραψε:Rad αρα απο οσο λες εγω που εχω κανονικα ecdl profile certificate με ενδειξη ΕΟΠΠΕΠ. Αλλα διαφερει σε μια ενοτητα απο τις τρεις που λεει το φεκ παιρνω κανονικα μορια; Ευχαριστω.

Οι ενότητες που ζητάει συμπεριλαμβάνονται στο Ecdl στα πακέτα Core Certificate,Start Certificate,Progress Certificate. Το Profile Certificate Όπου έχεις σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ τις ενότητες που θέλεις. Αν δεν αναγράφονται στο πιστοποιητικό σου δεν θα πάρεις τα μόρια. Κάνε και μια ερώτηση απ όπου το πήρες για να είσαι σίγουρος.
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 06, 2021 6:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Καλημέρα απίστευτο του ότι με βάση το ΦΕΚ. Το Δημόσιο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων παίρνει 2 μόρια ενώ πτυχία που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της Ασφαλείας των Υποδομων.
Glock 19
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Επίσης δίνουν 3 και 2 μόρια σε πολύτεκνους και τρίτεκνους στο 2021. Θα έπρεπε να δίνουν μόρια στα πραγματικά προσόντα.
Glock 19
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Enoplos Frouros έγραψε:Επίσης δίνουν 3 και 2 μόρια σε πολύτεκνους και τρίτεκνους στο 2021. Θα έπρεπε να δίνουν μόρια στα πραγματικά προσόντα.

Μεγάλη κουβέντα ανοιγεις ξανά φίλε... Δεν βγάζεις άκρη!

-Bildakoss-
Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Politis97 »

Καλημέρα. Έχω 3340 μόρια αλλά χωρίς αγγλικά έχω πιθανότητες ;Εικόνα Επίσης δε μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που βγήκε το ΦΕΚ τη Παρασκευή γιατί πάτε να το αλλάξετε.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Δεν βγαζεις ακρη...
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Politis97 έγραψε:Καλημέρα. Έχω 3340 μόρια αλλά χωρίς αγγλικά έχω πιθανότητες ;Εικόνα Επίσης δε μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που βγήκε το ΦΕΚ τη Παρασκευή γιατί πάτε να το αλλάξετε.Εικόνα

Αν δεν τρολλαρεις, θεωρητικά είσαι πολύ καλά αν όχι μέσα. Τι εννοείς πάμε να το αλλαξουμε;

Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

Πραγματικα ρε. Οποιος ξανακανει ερωτηση τυπου "εχω 3400+ μορια εχω πιθανοτητες να μπω κ. Λ. Π. " πρεπει να τρωει μπαν. Μας πρηξατε τα τετοια. Σταματηστε να ριχνετε την ψυχολογια των παιδιων εδω μεσα. Μερικοι επιτηδες τα λετε. Αντε ζωα!
Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Politis97 »

Δε τρολάρω φυσικά, ρωτάω εάν με τόσα μόρια μπαίνω ή εχω πιθανότητες.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Μια χαρα ειναι η μοριοδοτηση.Πολυ λογικο ο πολυτεκνος να παιρνει 300 και το ιεκ που ειναι με πτυχιο επιπεδου 5 με ιδια μαθηματα με την Αστυφυλακων να παιρνει 200!

Αλλωστε στην αστυνομια πρεπει να μπουν εκπαιδευμενοι ανθρωποι, ο πολυτεκνος ειναι μεγαλο προσον που αυτοματα σε κανει καταλληλο για το Σωμα!

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Politis97 έγραψε:Καλημέρα. Έχω 3340 μόρια αλλά χωρίς αγγλικά έχω πιθανότητες ;Εικόνα Επίσης δε μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που βγήκε το ΦΕΚ τη Παρασκευή γιατί πάτε να το αλλάξετε.Εικόνα

Θα το αλλάξουμε φίλε για να μην πάρεις 3340 μόρια εσύ 🙂

-Bildakoss-
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες