Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
L4on3310
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από L4on3310 »

Για να παρουμε τα μορια απο το ιεκ πρεπει να εχουμε την πιστοποίηση;
505Marine
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 505Marine »

Ρε μάγκες σας τα έχει σκάσει η καραντινα κ τσακώνεστε εδώ μέσα; Ημαρτον
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Μόρια 2650 + η βάση μανκες για Πλάκα... Ούτε για τα διπλώματα δεν θα πάω που φτάνω 2650. Επιλαχων με το ζόρι. Όσο για το ποιος είχε την δυνατότητα να σπουδάσει αφήστε το να το ξέρω εγώ που έκανα 2 δουλειές και εμενα σε φοιτητική εστία για να τελειώσω Την σχολή μου στα 4 έτη. Τα τεμπελικια και οι δικαιολογείες στους γονείς σας όχι στο φόρουμ δεν περνάνε οι κλαψες εδω
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Glock π κολλάει αυτο
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Το άρθρο αυτό είναι του Ιουλίου Και τι σχέση έχει με το θέμα μας ;
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Fousekis ποσο πιστεύεις θα φτασει η βάση Στην Β κατηγορία ;
Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Fousekis έγραψε:Μόρια 2650 + η βάση μανκες για Πλάκα... Ούτε για τα διπλώματα δεν θα πάω που φτάνω 2650. Επιλαχων με το ζόρι. Όσο για το ποιος είχε την δυνατότητα να σπουδάσει αφήστε το να το ξέρω εγώ που έκανα 2 δουλειές και εμενα σε φοιτητική εστία για να τελειώσω Την σχολή μου στα 4 έτη. Τα τεμπελικια και οι δικαιολογείες στους γονείς σας όχι στο φόρουμ δεν περνάνε οι κλαψες εδω

Βασεις σε Α και Β κατηγορια πανω απο 3.000 μολις εκλεισα το τηλεφωνο.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Glock αυτό το διάβασα και εγώ αλλά είναι ασχετο με το θέμα μας νομίζω φίλε
El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

Fousekis έγραψε:Μόρια 2650 + η βάση μανκες για Πλάκα... Ούτε για τα διπλώματα δεν θα πάω που φτάνω 2650. Επιλαχων με το ζόρι. Όσο για το ποιος είχε την δυνατότητα να σπουδάσει αφήστε το να το ξέρω εγώ που έκανα 2 δουλειές και εμενα σε φοιτητική εστία για να τελειώσω Την σχολή μου στα 4 έτη. Τα τεμπελικια και οι δικαιολογείες στους γονείς σας όχι στο φόρουμ δεν περνάνε οι κλαψες εδω
Κάτι άτομα σαν εσένα είναι για πολλά καψόνια.

Μην ακούτε το οτιδήποτε απο αυτόν τον ψυχασθενή τρολλερά που προσπαθεί να μειώσει την ψυχολογία

του καθένα εδωμέσα. Απλα αφήστε τον να γράφει οτι θέλει.

Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

El Chapo έγραψε:
Κάτι άτομα σαν εσένα είναι για πολλά καψόνια.

Μην ακούτε το οτιδήποτε απο αυτόν τον ψυχασθενή τρολλερά που προσπαθεί να μειώσει την ψυχολογία

του καθένα εδωμέσα. Απλα αφήστε τον να γράφει οτι θέλει.

θα στηθούν λαϊκά δικαστήρια όταν βγουν τα πάντα αστούς
Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Gpap95 έγραψε:Glock αυτό το διάβασα και εγώ αλλά είναι ασχετο με το θέμα μας νομίζω φίλε

Βαλε σκαι εχει στην υγεια μας🍷 αστο για σημερα χαλαρωσε. Τσιλ

Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Νικοσ521 κάπου στα 100-150 μόρια πάνω από το 19 καθώς οι θέσεις έχουν ελλατωθει σημαντικα είναι η γνώμη μου. Από εκεί και πέρα δεν είπα σε κανέναν να χάσει την ελπίδα. Να κάνετε όλοι χαρτιά ανεξαιρετως. Τα μόρια όπως έχω ξαναγράψει είναι τόσο Εύκολο κάποιες φορές και ταυτόχρονα τόσο δύσκολο με ένα 15 απόλυτηριο ΕΠΑΛ δίπλωμα μηχανής αμάξιου ειδικές δυνάμεις και μια τριτεκνια είσαι 2700. Δεν ξέρω πως πιστεύουνε εδώ μέσα μερικοί ότι θα κινηθούν γύρω στα 2500 η βάση είναι οι ίδιοι που με έστειλαν το 19 να κάνω με 2250 και γελουσε και η μάνα του Πελέ ήμουν ο 4000κατι... Δεν είναι το τέλος της ζωής η αστυνομία εάν δεν μπει κάποιος που μερικοί κάνετε σαν να μην πω. Εγώ μπαίνω εδώ να πούμε την γνώμη μας να γελάσουμε και να πει ο καθένας ότι πιστεύει, εάν κάποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό και σπαζονται που λέμε ότι τα μόρια θα είναι ψηλά ξυδακι την γνώμη μας θα την λέμε όπως μπορείτε να πείτε και εσείς την δικιά σας εάν δεν γουστάρετε μην ξανάμπειτε στο φόρουμ σπασμένοι.
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Fousekis έγραψε:Νικοσ521 κάπου στα 100-150 μόρια πάνω από το 19 καθώς οι θέσεις έχουν ελλατωθει σημαντικα είναι η γνώμη μου. Από εκεί και πέρα δεν είπα σε κανέναν να χάσει την ελπίδα. Να κάνετε όλοι χαρτιά ανεξαιρετως. Τα μόρια όπως έχω ξαναγράψει είναι τόσο Εύκολο κάποιες φορές και ταυτόχρονα τόσο δύσκολο με ένα 15 απόλυτηριο ΕΠΑΛ δίπλωμα μηχανής αμάξιου ειδικές δυνάμεις και μια τριτεκνια είσαι 2700. Δεν ξέρω πως πιστεύουνε εδώ μέσα μερικοί ότι θα κινηθούν γύρω στα 2500 η βάση είναι οι ίδιοι που με έστειλαν το 19 να κάνω με 2250 και γελουσε και η μάνα του Πελέ ήμουν ο 4000κατι... Δεν είναι το τέλος της ζωής η αστυνομία εάν δεν μπει κάποιος που μερικοί κάνετε σαν να μην πω. Εγώ μπαίνω εδώ να πούμε την γνώμη μας να γελάσουμε και να πει ο καθένας ότι πιστεύει, εάν κάποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό και σπαζονται που λέμε ότι τα μόρια θα είναι ψηλά ξυδακι την γνώμη μας θα την λέμε όπως μπορείτε να πείτε και εσείς την δικιά σας εάν δεν γουστάρετε μην ξανάμπειτε στο φόρουμ σπασμένοι.
Συμφωνώ φίλε και εγώ λέω τα ίδια κάπου βάση 2580με 2620 βαση

Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Wolf93 »

Παντως απο τοτε που ξεκινησε ο κορονοιος δυσκολα καποιος μπορουσε να βγαλει τα ευκολα μορια των διπλωματων μηχανης και φορτηγου καθως οι σχολες ανοιγοκλειναν και τωρα δε νομιζω κανεις να προλαβει να βγαλει διπλωματα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες