Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Για να παρουμε τα μορια απο το ιεκ πρεπει να εχουμε την πιστοποίηση;
Ρε μάγκες σας τα έχει σκάσει η καραντινα κ τσακώνεστε εδώ μέσα; Ημαρτον
Μόρια 2650 + η βάση μανκες για Πλάκα... Ούτε για τα διπλώματα δεν θα πάω που φτάνω 2650. Επιλαχων με το ζόρι. Όσο για το ποιος είχε την δυνατότητα να σπουδάσει αφήστε το να το ξέρω εγώ που έκανα 2 δουλειές και εμενα σε φοιτητική εστία για να τελειώσω Την σχολή μου στα 4 έτη. Τα τεμπελικια και οι δικαιολογείες στους γονείς σας όχι στο φόρουμ δεν περνάνε οι κλαψες εδω
Glock π κολλάει αυτο
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Το άρθρο αυτό είναι του Ιουλίου Και τι σχέση έχει με το θέμα μας ;
Fousekis ποσο πιστεύεις θα φτασει η βάση Στην Β κατηγορία ;
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 58
Fousekis έγραψε:Μόρια 2650 + η βάση μανκες για Πλάκα... Ούτε για τα διπλώματα δεν θα πάω που φτάνω 2650. Επιλαχων με το ζόρι. Όσο για το ποιος είχε την δυνατότητα να σπουδάσει αφήστε το να το ξέρω εγώ που έκανα 2 δουλειές και εμενα σε φοιτητική εστία για να τελειώσω Την σχολή μου στα 4 έτη. Τα τεμπελικια και οι δικαιολογείες στους γονείς σας όχι στο φόρουμ δεν περνάνε οι κλαψες εδω
Βασεις σε Α και Β κατηγορια πανω απο 3.000 μολις εκλεισα το τηλεφωνο.
Glock αυτό το διάβασα και εγώ αλλά είναι ασχετο με το θέμα μας νομίζω φίλε
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Κάτι άτομα σαν εσένα είναι για πολλά καψόνια.Fousekis έγραψε:Μόρια 2650 + η βάση μανκες για Πλάκα... Ούτε για τα διπλώματα δεν θα πάω που φτάνω 2650. Επιλαχων με το ζόρι. Όσο για το ποιος είχε την δυνατότητα να σπουδάσει αφήστε το να το ξέρω εγώ που έκανα 2 δουλειές και εμενα σε φοιτητική εστία για να τελειώσω Την σχολή μου στα 4 έτη. Τα τεμπελικια και οι δικαιολογείες στους γονείς σας όχι στο φόρουμ δεν περνάνε οι κλαψες εδω
Μην ακούτε το οτιδήποτε απο αυτόν τον ψυχασθενή τρολλερά που προσπαθεί να μειώσει την ψυχολογία
του καθένα εδωμέσα. Απλα αφήστε τον να γράφει οτι θέλει.
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
θα στηθούν λαϊκά δικαστήρια όταν βγουν τα πάντα αστούςEl Chapo έγραψε:Κάτι άτομα σαν εσένα είναι για πολλά καψόνια.Fousekis έγραψε:Μόρια 2650 + η βάση μανκες για Πλάκα... Ούτε για τα διπλώματα δεν θα πάω που φτάνω 2650. Επιλαχων με το ζόρι. Όσο για το ποιος είχε την δυνατότητα να σπουδάσει αφήστε το να το ξέρω εγώ που έκανα 2 δουλειές και εμενα σε φοιτητική εστία για να τελειώσω Την σχολή μου στα 4 έτη. Τα τεμπελικια και οι δικαιολογείες στους γονείς σας όχι στο φόρουμ δεν περνάνε οι κλαψες εδω
Μην ακούτε το οτιδήποτε απο αυτόν τον ψυχασθενή τρολλερά που προσπαθεί να μειώσει την ψυχολογία
του καθένα εδωμέσα. Απλα αφήστε τον να γράφει οτι θέλει.
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 58
Gpap95 έγραψε:Glock αυτό το διάβασα και εγώ αλλά είναι ασχετο με το θέμα μας νομίζω φίλε
Βαλε σκαι εχει στην υγεια μας🍷 αστο για σημερα χαλαρωσε. Τσιλ
Νικοσ521 κάπου στα 100-150 μόρια πάνω από το 19 καθώς οι θέσεις έχουν ελλατωθει σημαντικα είναι η γνώμη μου. Από εκεί και πέρα δεν είπα σε κανέναν να χάσει την ελπίδα. Να κάνετε όλοι χαρτιά ανεξαιρετως. Τα μόρια όπως έχω ξαναγράψει είναι τόσο Εύκολο κάποιες φορές και ταυτόχρονα τόσο δύσκολο με ένα 15 απόλυτηριο ΕΠΑΛ δίπλωμα μηχανής αμάξιου ειδικές δυνάμεις και μια τριτεκνια είσαι 2700. Δεν ξέρω πως πιστεύουνε εδώ μέσα μερικοί ότι θα κινηθούν γύρω στα 2500 η βάση είναι οι ίδιοι που με έστειλαν το 19 να κάνω με 2250 και γελουσε και η μάνα του Πελέ ήμουν ο 4000κατι... Δεν είναι το τέλος της ζωής η αστυνομία εάν δεν μπει κάποιος που μερικοί κάνετε σαν να μην πω. Εγώ μπαίνω εδώ να πούμε την γνώμη μας να γελάσουμε και να πει ο καθένας ότι πιστεύει, εάν κάποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό και σπαζονται που λέμε ότι τα μόρια θα είναι ψηλά ξυδακι την γνώμη μας θα την λέμε όπως μπορείτε να πείτε και εσείς την δικιά σας εάν δεν γουστάρετε μην ξανάμπειτε στο φόρουμ σπασμένοι.
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Συμφωνώ φίλε και εγώ λέω τα ίδια κάπου βάση 2580με 2620 βασηFousekis έγραψε:Νικοσ521 κάπου στα 100-150 μόρια πάνω από το 19 καθώς οι θέσεις έχουν ελλατωθει σημαντικα είναι η γνώμη μου. Από εκεί και πέρα δεν είπα σε κανέναν να χάσει την ελπίδα. Να κάνετε όλοι χαρτιά ανεξαιρετως. Τα μόρια όπως έχω ξαναγράψει είναι τόσο Εύκολο κάποιες φορές και ταυτόχρονα τόσο δύσκολο με ένα 15 απόλυτηριο ΕΠΑΛ δίπλωμα μηχανής αμάξιου ειδικές δυνάμεις και μια τριτεκνια είσαι 2700. Δεν ξέρω πως πιστεύουνε εδώ μέσα μερικοί ότι θα κινηθούν γύρω στα 2500 η βάση είναι οι ίδιοι που με έστειλαν το 19 να κάνω με 2250 και γελουσε και η μάνα του Πελέ ήμουν ο 4000κατι... Δεν είναι το τέλος της ζωής η αστυνομία εάν δεν μπει κάποιος που μερικοί κάνετε σαν να μην πω. Εγώ μπαίνω εδώ να πούμε την γνώμη μας να γελάσουμε και να πει ο καθένας ότι πιστεύει, εάν κάποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό και σπαζονται που λέμε ότι τα μόρια θα είναι ψηλά ξυδακι την γνώμη μας θα την λέμε όπως μπορείτε να πείτε και εσείς την δικιά σας εάν δεν γουστάρετε μην ξανάμπειτε στο φόρουμ σπασμένοι.
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 69
Παντως απο τοτε που ξεκινησε ο κορονοιος δυσκολα καποιος μπορουσε να βγαλει τα ευκολα μορια των διπλωματων μηχανης και φορτηγου καθως οι σχολες ανοιγοκλειναν και τωρα δε νομιζω κανεις να προλαβει να βγαλει διπλωματα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες