Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Κάντε υπομονή να βγει το ΦΕΚ πρώτα και μετά τα υπόλοιπα...
Εσένα γιατί σε κόψανε όμως ;Κομεν έγραψε:Δεν ξέρω φίλε τι να σου πω μέχρι ψυχοτεχνηκα έφτασα.
Εμένα με έκοψαν γιατί στα αρνητικά έγραψα ότι είμαι σπάταλος στα λεφτά ότι αγοράζω διαφορα πράγματα μετα μου ξανά έκαναν 3 φορές την ίδια ερώτηση αν έχω κάτι αρνητικό τους απάντησα 3 φορές το ίδιο και μου είπαν ότι δεν κρινομαι ικανός τους απάντησα για πιο λόγο μου είπαν διάβασε τ γράψαμε και έγραφαν ότι με ρώτησαν 3 φορές αν έχω κάτι αρνητικό και ότι δεν τους απάντησα στην ουσία ότι είμαι καλός σε όλα... Μετά με έπιασε ένας αστυνομικός έξω από την αίθουσα μου είπε να ξανά προσπαθήσω στην επόμενη προκήρυξη ... Και εννοείται πως έκανα ένσταση μετά από αυτό.
Ε συγγνώμη ρε φίλε, λογικό είναι όλοι να έχουμε τα αρνητικά μας. Δηλαδή οταν σου λέει γράψε τα αρνητικά σου, τι πρέπει να απαντήσεις ; Ότι δεν έχω ; Θα σου πούνε αυτό είναι θετικό όχι αρνητικό. Τι λογική είναι πάλι αυτήΚομεν έγραψε:Εμένα με έκοψαν γιατί στα αρνητικά έγραψα ότι είμαι σπάταλος στα λεφτά ότι αγοράζω διαφορα πράγματα μετα μου ξανά έκαναν 3 φορές την ίδια ερώτηση αν έχω κάτι αρνητικό τους απάντησα 3 φορές το ίδιο και μου είπαν ότι δεν κρινομαι ικανός τους απάντησα για πιο λόγο μου είπαν διάβασε τ γράψαμε και έγραφαν ότι με ρώτησαν 3 φορές αν έχω κάτι αρνητικό και ότι δεν τους απάντησα στην ουσία ότι είμαι καλός σε όλα... Μετά με έπιασε ένας αστυνομικός έξω από την αίθουσα μου είπε να ξανά προσπαθήσω στην επόμενη προκήρυξη ... Και εννοείται πως έκανα ένσταση μετά από αυτό.
Αυτό μου ήρθε αυτό έγραψα ρε φίλε. Εδώ ο άλλος είπε ότι του αρέσει να στήνει άτομα στα ραντεβού του και πέρασε στα πρώτα 5-10 λεπτά πλάκα με κάνεις και εσύ
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 146
Δηλαδη σε εκοψαν επειδη τους ειπες οτι δεν εχεις αρνητικα;
Gpap95 έγραψε:Ε συγγνώμη ρε φίλε, λογικό είναι όλοι να έχουμε τα αρνητικά μας. Δηλαδή οταν σου λέει γράψε τα αρνητικά σου, τι πρέπει να απαντήσεις ; Ότι δεν έχω ; Θα σου πούνε αυτό είναι θετικό όχι αρνητικό. Τι λογική είναι πάλι αυτήΚομεν έγραψε:Εμένα με έκοψαν γιατί στα αρνητικά έγραψα ότι είμαι σπάταλος στα λεφτά ότι αγοράζω διαφορα πράγματα μετα μου ξανά έκαναν 3 φορές την ίδια ερώτηση αν έχω κάτι αρνητικό τους απάντησα 3 φορές το ίδιο και μου είπαν ότι δεν κρινομαι ικανός τους απάντησα για πιο λόγο μου είπαν διάβασε τ γράψαμε και έγραφαν ότι με ρώτησαν 3 φορές αν έχω κάτι αρνητικό και ότι δεν τους απάντησα στην ουσία ότι είμαι καλός σε όλα... Μετά με έπιασε ένας αστυνομικός έξω από την αίθουσα μου είπε να ξανά προσπαθήσω στην επόμενη προκήρυξη ... Και εννοείται πως έκανα ένσταση μετά από αυτό.
Κουτσομπόλη όταν θες να μαθαίνεις κάτι που θες να μάθεις μόνο εσυ στελνε προσωπικό μνμ αλήθεια μας έχεις ζαλίσει ρε φίλε έλεος δλδ έλεος ! Φτανει
Τον έκοψαν επειδή είπε ότι έχει αρνητικά ενώ έπρεπε να πει ότι δεν έχει αρνητικά ενώ του ρώτησαν να γράψει τα αρνητικά του χαρακτήρα του. Βγάλε άκρη τώρα. Να σου λένε γράψε μας τα αρνητικά σου και να περιμένουν να τους πεις ότι έχεις μόνο θετικά. Άντε καλάFrouros97 έγραψε:Δηλαδη σε εκοψαν επειδη τους ειπες οτι δεν εχεις αρνητικα;
Φρουρέ Εγώ είπα στα αρνητικά ότι είμαι σπάταλος στα λεφτά η επιτροπή λογικά για να με έκοψαν δν θα τους κάλυψε
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 146
Η σπαταλη δε "μεταφραζεται" καλα απο εναν ψυχιατρο-ψυχολογο να ξερεις! Ειναι μεγαλο αρνητικο για πολλα πραγματα αν το αναλυσεις!
Από τα λάθη μαθαίνουμε Φρουρέ τώρα πάμε για άλλα. Η έστω αν δικαιωθώ με την ένσταση
Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί σε κόψανε. Εγώ μαζί σου είμαι αν δε το κατάλαβες και μου φάνηκε περίεργο να σε κόψουν. Τέλος πάντωνΚομεν έγραψε:Από τα λάθη μαθαίνουμε Φρουρέ τώρα πάμε για άλλα. Η έστω αν δικαιωθώ με την ένσταση
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 58
Σαρβαιβορ δεν ειχε σημερα. Καρυδες μας τα κανες παλι αν ειναι δυνατον. Κουλαρε λιγο θες να μαθαινεις τα παντα αν ειναι δυνατον. Καποιος να του δεσει τα χερια να μην γραφει αλλο.
Gkap σόρρυ αδερφέ από τη βιασύνη αλλά διάβασα... Εμένα μου έκανε εντύπωση πως μια κοπέλα είπε ότι είναι πολύ αγχώδεις και πέρασε το άλλο το παιδί είπε ότι τσακώνεται με την οικογένειά του για τη κοπέλα του ο άλλος είπε τον αρέσει να στήνει άτομα στα ραντεβού όλοι πέρασαν. Σε καμία περίπτωση δε λέω να τους κόψουν απλά και εμένα με πνίγει το δίκιο. Όπως και με την ένσταση μετά από 20 μέρες την έκανα. Και την έκανα γιατί έμαθα ότι έκοψαν μια κοπέλα που έκανε το 1000ρι σε 4:25 ενώ ο άλλος η μπουχεσα το έκανε 4:50 και πέρασε κανονικά επειδή ήταν αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ
Θα γράψετε ότι είστε τελειομανεις παλικάρια.
Κλασικό "αρνητικο"
Κλασικό "αρνητικο"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες