Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Κάντε υπομονή να βγει το ΦΕΚ πρώτα και μετά τα υπόλοιπα...
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Κομεν έγραψε:Δεν ξέρω φίλε τι να σου πω μέχρι ψυχοτεχνηκα έφτασα.
Εσένα γιατί σε κόψανε όμως ;
Άβαταρ μέλους
Κομεν
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Κομεν »

Εμένα με έκοψαν γιατί στα αρνητικά έγραψα ότι είμαι σπάταλος στα λεφτά ότι αγοράζω διαφορα πράγματα μετα μου ξανά έκαναν 3 φορές την ίδια ερώτηση αν έχω κάτι αρνητικό τους απάντησα 3 φορές το ίδιο και μου είπαν ότι δεν κρινομαι ικανός τους απάντησα για πιο λόγο μου είπαν διάβασε τ γράψαμε και έγραφαν ότι με ρώτησαν 3 φορές αν έχω κάτι αρνητικό και ότι δεν τους απάντησα στην ουσία ότι είμαι καλός σε όλα... Μετά με έπιασε ένας αστυνομικός έξω από την αίθουσα μου είπε να ξανά προσπαθήσω στην επόμενη προκήρυξη ... Και εννοείται πως έκανα ένσταση μετά από αυτό.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Κομεν έγραψε:Εμένα με έκοψαν γιατί στα αρνητικά έγραψα ότι είμαι σπάταλος στα λεφτά ότι αγοράζω διαφορα πράγματα μετα μου ξανά έκαναν 3 φορές την ίδια ερώτηση αν έχω κάτι αρνητικό τους απάντησα 3 φορές το ίδιο και μου είπαν ότι δεν κρινομαι ικανός τους απάντησα για πιο λόγο μου είπαν διάβασε τ γράψαμε και έγραφαν ότι με ρώτησαν 3 φορές αν έχω κάτι αρνητικό και ότι δεν τους απάντησα στην ουσία ότι είμαι καλός σε όλα... Μετά με έπιασε ένας αστυνομικός έξω από την αίθουσα μου είπε να ξανά προσπαθήσω στην επόμενη προκήρυξη ... Και εννοείται πως έκανα ένσταση μετά από αυτό.
Ε συγγνώμη ρε φίλε, λογικό είναι όλοι να έχουμε τα αρνητικά μας. Δηλαδή οταν σου λέει γράψε τα αρνητικά σου, τι πρέπει να απαντήσεις ; Ότι δεν έχω ; Θα σου πούνε αυτό είναι θετικό όχι αρνητικό. Τι λογική είναι πάλι αυτή
Άβαταρ μέλους
Κομεν
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Κομεν »

Αυτό μου ήρθε αυτό έγραψα ρε φίλε. Εδώ ο άλλος είπε ότι του αρέσει να στήνει άτομα στα ραντεβού του και πέρασε στα πρώτα 5-10 λεπτά πλάκα με κάνεις και εσύ
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Frouros97 »

Δηλαδη σε εκοψαν επειδη τους ειπες οτι δεν εχεις αρνητικα;

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:
Κομεν έγραψε:Εμένα με έκοψαν γιατί στα αρνητικά έγραψα ότι είμαι σπάταλος στα λεφτά ότι αγοράζω διαφορα πράγματα μετα μου ξανά έκαναν 3 φορές την ίδια ερώτηση αν έχω κάτι αρνητικό τους απάντησα 3 φορές το ίδιο και μου είπαν ότι δεν κρινομαι ικανός τους απάντησα για πιο λόγο μου είπαν διάβασε τ γράψαμε και έγραφαν ότι με ρώτησαν 3 φορές αν έχω κάτι αρνητικό και ότι δεν τους απάντησα στην ουσία ότι είμαι καλός σε όλα... Μετά με έπιασε ένας αστυνομικός έξω από την αίθουσα μου είπε να ξανά προσπαθήσω στην επόμενη προκήρυξη ... Και εννοείται πως έκανα ένσταση μετά από αυτό.
Ε συγγνώμη ρε φίλε, λογικό είναι όλοι να έχουμε τα αρνητικά μας. Δηλαδή οταν σου λέει γράψε τα αρνητικά σου, τι πρέπει να απαντήσεις ; Ότι δεν έχω ; Θα σου πούνε αυτό είναι θετικό όχι αρνητικό. Τι λογική είναι πάλι αυτή

Κουτσομπόλη όταν θες να μαθαίνεις κάτι που θες να μάθεις μόνο εσυ στελνε προσωπικό μνμ αλήθεια μας έχεις ζαλίσει ρε φίλε έλεος δλδ έλεος ! Φτανει

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Frouros97 έγραψε:Δηλαδη σε εκοψαν επειδη τους ειπες οτι δεν εχεις αρνητικα;

Τον έκοψαν επειδή είπε ότι έχει αρνητικά ενώ έπρεπε να πει ότι δεν έχει αρνητικά ενώ του ρώτησαν να γράψει τα αρνητικά του χαρακτήρα του. Βγάλε άκρη τώρα. Να σου λένε γράψε μας τα αρνητικά σου και να περιμένουν να τους πεις ότι έχεις μόνο θετικά. Άντε καλά
Άβαταρ μέλους
Κομεν
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Κομεν »

Φρουρέ Εγώ είπα στα αρνητικά ότι είμαι σπάταλος στα λεφτά η επιτροπή λογικά για να με έκοψαν δν θα τους κάλυψε
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Frouros97 »

Η σπαταλη δε "μεταφραζεται" καλα απο εναν ψυχιατρο-ψυχολογο να ξερεις! Ειναι μεγαλο αρνητικο για πολλα πραγματα αν το αναλυσεις!

Άβαταρ μέλους
Κομεν
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Κομεν »

Από τα λάθη μαθαίνουμε Φρουρέ τώρα πάμε για άλλα. Η έστω αν δικαιωθώ με την ένσταση
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Κομεν έγραψε:Από τα λάθη μαθαίνουμε Φρουρέ τώρα πάμε για άλλα. Η έστω αν δικαιωθώ με την ένσταση
Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί σε κόψανε. Εγώ μαζί σου είμαι αν δε το κατάλαβες και μου φάνηκε περίεργο να σε κόψουν. Τέλος πάντων
Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Σαρβαιβορ δεν ειχε σημερα. Καρυδες μας τα κανες παλι αν ειναι δυνατον. Κουλαρε λιγο θες να μαθαινεις τα παντα αν ειναι δυνατον. Καποιος να του δεσει τα χερια να μην γραφει αλλο.
Άβαταρ μέλους
Κομεν
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Κομεν »

Gkap σόρρυ αδερφέ από τη βιασύνη αλλά διάβασα... Εμένα μου έκανε εντύπωση πως μια κοπέλα είπε ότι είναι πολύ αγχώδεις και πέρασε το άλλο το παιδί είπε ότι τσακώνεται με την οικογένειά του για τη κοπέλα του ο άλλος είπε τον αρέσει να στήνει άτομα στα ραντεβού όλοι πέρασαν. Σε καμία περίπτωση δε λέω να τους κόψουν απλά και εμένα με πνίγει το δίκιο. Όπως και με την ένσταση μετά από 20 μέρες την έκανα. Και την έκανα γιατί έμαθα ότι έκοψαν μια κοπέλα που έκανε το 1000ρι σε 4:25 ενώ ο άλλος η μπουχεσα το έκανε 4:50 και πέρασε κανονικά επειδή ήταν αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Θα γράψετε ότι είστε τελειομανεις παλικάρια.

Κλασικό "αρνητικο"

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες