ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Σαν μονιμος στις ειδηκες δυναμεις στα ποσα χρονια υπηρεσιας βγενεις σε συνταξη; Εχω ακουση κατι οτι σε 20 χρονια βγενεις σε συνταξει...
Anonymous

Ειναι κανεις απο δω εποπ στις ειδικες δυναμεις; Θελω να μαθω αν αξιζει να πας εποπ (για ειδικες δυναμεις ενδιαφερομαι) γτ δεν περασα στην σχολη ευελπιδων ουτε στην σμυ και δεν θελω να ξαναδωσω πανελληνιες την βοηθεια σας πλζζ...
Anonymous

aa έγραψε:Ειναι κανεις απο δω εποπ στις ειδικες δυναμεις; Θελω να μαθω αν αξιζει να πας εποπ (για ειδικες δυναμεις ενδιαφερομαι) γτ δεν περασα στην σχολη ευελπιδων ουτε στην σμυ και δεν θελω να ξαναδωσω πανελληνιες την βοηθεια σας πλζζ...
συγνωμη που το γραφο εδω αυτο ξερω οτι ειναι ασχετο με το θεμα για τις αθλητικες δοκιμασιες αλλα δεν ξερω να φτιαξω αλλο θεμα. Αν μπορει να καποιος να μ απαντησει για το πρωτο π ρωτησα ευχαριστω...
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Κοιτα απο την στιγμη που σε ενδιαφερει και σου αρεσει ο στρατός δηλωσε για εποπ! Φτανει να το θες! Κι εγω στη θεση σου αυτο εκανα... Καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις... Εικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzovana18 »

Στο στρατο μονο Ειδικες Δυναμεις λεει να πας... Αλλα θα σου το καψουν το μυαλο αλλα θα σε ρωτανε αλλα θα απανταςΕικόνα
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Αχαχααχαχ Τζο προσωπικη εμπειρια... Ε; Χαχαχα οτι να ναι. Εμενα μου λες... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πράξε σύμφωνα με αυτό που σε προστάζει η καρδούλα σου και όχι σύμφωνα με τις λεγόμενες ***** του καθενός.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

aa να ξαναδώσεις πανελλήνιες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

aa έγραψε:Ειναι κανεις απο δω εποπ στις ειδικες δυναμεις; Θελω να μαθω αν αξιζει να πας εποπ (για ειδικες δυναμεις ενδιαφερομαι) γτ δεν περασα στην σχολη ευελπιδων ουτε στην σμυ και δεν θελω να ξαναδωσω πανελληνιες την βοηθεια σας πλζζ...
Ή δώσε πανελλήνιες πάλι όπως λέει ο Su-35 ή κάνε πρώτα την θητεία σου εναλλακτικά να δείς πως είναι το όλο σκηνικό και μετά αποφασίζεις.Εικόνα

Anonymous

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας... Μπορει και να ξαναδωσω... Οσο για την φιλη π ειπε οτι θα μ καψουν το μυαλο... Ειμαι ηδη ΚΑΜΕΝΟΣ ΕικόναΕικόνα... Και παλι ευχαριστω
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

aa έγραψε:Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας... Μπορει και να ξαναδωσω... Οσο για την φιλη π ειπε οτι θα μ καψουν το μυαλο... Ειμαι ηδη ΚΑΜΕΝΟΣ ΕικόναΕικόνα... Και παλι ευχαριστω

Μην το παρεις σαν συμβουλη αλλα θα σου πω αυτο που θα εκανα εγω. Φυσικα κ θα ξαναεδινα πανελληνιες εξαλου δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα μπεις ως ΕΠΟΠ για αυτο προσπαθησε απο τωρα με τις πανελληνιες κ μετα αν δεν τα καταφερεις πηγαινεις ΕΠΟΠ εξαλου ειναι καλυτερα το να βγεις Απο παραγωγικη σχολη
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μονο οι ειδικες δυναμεις αξειζουν απο τον στρατο... και αν πας μονυμος ειναι ακομα καλυτερο.
Anonymous

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και θέλω την βοήθεια σας.

Σκέπτομαι να μπω ΕΠ. ΟΠ στο Ναυτικό και εάν τα καταφέρω μετά να πάω στην ΔΥΚ.

Ξέρει κάνεις εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα στην ΔΥΚ επειδή έχω μυωπία; Έχω λίγη, έναν βαθμό στο κάθε μάτι.
Anonymous

Καλησπερα, επειδη ειμαι καινουργιος για να καταταγω μονιμος στους πεζοναυτες απο επ. Οπ. Θα παω απο πεζικο η ναυτικο; Ευχαριστω!
lyra7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lyra7 »

Καλησπερα σας ! Ο αντρας μου εδωσε τωρα εποπ για ειδικες δυναμεις, περασε τα παντα (συνεντευξη, γιατροι, αθληματα) μονο που εβγαλε το μιλι σε 15 δευτερα περισσοτερο απο οτι ηθελαν και του παν υπαρχει πιθανοτητα να τον παρουν πεζικο κι οχι εδ. Ηθελα να ρωτησω 1ον) πεζικο ειναι το ιδιο μισθολογικα και μεταθεσεις οπως εδ (κοινως ποσα παιρνουν και πως μετατιθονται, ποσα χρονια κλπ) ; Και 2ον) αν τελικα τον στειλουν πεζικο μπορει να παει ειδικες δυναμεις - απο μεσα δηλαδη 'η πρεπει να ξαναδωσει εποπ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες