ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις
Σαν μονιμος στις ειδηκες δυναμεις στα ποσα χρονια υπηρεσιας βγενεις σε συνταξη; Εχω ακουση κατι οτι σε 20 χρονια βγενεις σε συνταξει...
Ειναι κανεις απο δω εποπ στις ειδικες δυναμεις; Θελω να μαθω αν αξιζει να πας εποπ (για ειδικες δυναμεις ενδιαφερομαι) γτ δεν περασα στην σχολη ευελπιδων ουτε στην σμυ και δεν θελω να ξαναδωσω πανελληνιες την βοηθεια σας πλζζ...
συγνωμη που το γραφο εδω αυτο ξερω οτι ειναι ασχετο με το θεμα για τις αθλητικες δοκιμασιες αλλα δεν ξερω να φτιαξω αλλο θεμα. Αν μπορει να καποιος να μ απαντησει για το πρωτο π ρωτησα ευχαριστω...aa έγραψε:Ειναι κανεις απο δω εποπ στις ειδικες δυναμεις; Θελω να μαθω αν αξιζει να πας εποπ (για ειδικες δυναμεις ενδιαφερομαι) γτ δεν περασα στην σχολη ευελπιδων ουτε στην σμυ και δεν θελω να ξαναδωσω πανελληνιες την βοηθεια σας πλζζ...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Κοιτα απο την στιγμη που σε ενδιαφερει και σου αρεσει ο στρατός δηλωσε για εποπ! Φτανει να το θες! Κι εγω στη θεση σου αυτο εκανα... Καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις... 

Στο στρατο μονο Ειδικες Δυναμεις λεει να πας... Αλλα θα σου το καψουν το μυαλο αλλα θα σε ρωτανε αλλα θα απαντας

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Αχαχααχαχ Τζο προσωπικη εμπειρια... Ε; Χαχαχα οτι να ναι. Εμενα μου λες... 

Πράξε σύμφωνα με αυτό που σε προστάζει η καρδούλα σου και όχι σύμφωνα με τις λεγόμενες ***** του καθενός.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
aa να ξαναδώσεις πανελλήνιες.
Ή δώσε πανελλήνιες πάλι όπως λέει ο Su-35 ή κάνε πρώτα την θητεία σου εναλλακτικά να δείς πως είναι το όλο σκηνικό και μετά αποφασίζεις.aa έγραψε:Ειναι κανεις απο δω εποπ στις ειδικες δυναμεις; Θελω να μαθω αν αξιζει να πας εποπ (για ειδικες δυναμεις ενδιαφερομαι) γτ δεν περασα στην σχολη ευελπιδων ουτε στην σμυ και δεν θελω να ξαναδωσω πανελληνιες την βοηθεια σας πλζζ...

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας... Μπορει και να ξαναδωσω... Οσο για την φιλη π ειπε οτι θα μ καψουν το μυαλο... Ειμαι ηδη ΚΑΜΕΝΟΣ 
... Και παλι ευχαριστω

aa έγραψε:Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας... Μπορει και να ξαναδωσω... Οσο για την φιλη π ειπε οτι θα μ καψουν το μυαλο... Ειμαι ηδη ΚΑΜΕΝΟΣ... Και παλι ευχαριστω
Μην το παρεις σαν συμβουλη αλλα θα σου πω αυτο που θα εκανα εγω. Φυσικα κ θα ξαναεδινα πανελληνιες εξαλου δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα μπεις ως ΕΠΟΠ για αυτο προσπαθησε απο τωρα με τις πανελληνιες κ μετα αν δεν τα καταφερεις πηγαινεις ΕΠΟΠ εξαλου ειναι καλυτερα το να βγεις Απο παραγωγικη σχολη
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Μονο οι ειδικες δυναμεις αξειζουν απο τον στρατο... και αν πας μονυμος ειναι ακομα καλυτερο.
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και θέλω την βοήθεια σας.
Σκέπτομαι να μπω ΕΠ. ΟΠ στο Ναυτικό και εάν τα καταφέρω μετά να πάω στην ΔΥΚ.
Ξέρει κάνεις εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα στην ΔΥΚ επειδή έχω μυωπία; Έχω λίγη, έναν βαθμό στο κάθε μάτι.
Σκέπτομαι να μπω ΕΠ. ΟΠ στο Ναυτικό και εάν τα καταφέρω μετά να πάω στην ΔΥΚ.
Ξέρει κάνεις εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα στην ΔΥΚ επειδή έχω μυωπία; Έχω λίγη, έναν βαθμό στο κάθε μάτι.
Καλησπερα, επειδη ειμαι καινουργιος για να καταταγω μονιμος στους πεζοναυτες απο επ. Οπ. Θα παω απο πεζικο η ναυτικο; Ευχαριστω!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα σας ! Ο αντρας μου εδωσε τωρα εποπ για ειδικες δυναμεις, περασε τα παντα (συνεντευξη, γιατροι, αθληματα) μονο που εβγαλε το μιλι σε 15 δευτερα περισσοτερο απο οτι ηθελαν και του παν υπαρχει πιθανοτητα να τον παρουν πεζικο κι οχι εδ. Ηθελα να ρωτησω 1ον) πεζικο ειναι το ιδιο μισθολογικα και μεταθεσεις οπως εδ (κοινως ποσα παιρνουν και πως μετατιθονται, ποσα χρονια κλπ) ; Και 2ον) αν τελικα τον στειλουν πεζικο μπορει να παει ειδικες δυναμεις - απο μεσα δηλαδη 'η πρεπει να ξαναδωσει εποπ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης