Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Εγώ προσωπικά δε ξέρω άλλους από Βέροια να σκέφτονται κάτι τέτοιο. Σίγουρα κάποιοι ακόμα θα υπάρχουν. Πάντως αυτό με τα πτυχία το άκουσα και εγώ είναι η αλήθεια
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Gpap95 έγραψε:Εγώ προσωπικά δε ξέρω άλλους από Βέροια να σκέφτονται κάτι τέτοιο. Σίγουρα κάποιοι ακόμα θα υπάρχουν. Πάντως αυτό με τα πτυχία το άκουσα και εγώ είναι η αλήθεια
Και τι πτυχια και ποσα μόρια θα δίνει και ποσοι θα πανε με. Πτυχία θα γίνει κάπως σκατα η φάση
Διάβασα πως κανονικά θα αναγνωρίζονται πτυχία ΑΕΙ ΤΕΙ με τα περισσότερα. Μετα πάνε τα ΙΕΚ και τα σχετικά. Λίγη υπομονή και θα φανεί γιατί μπορεί να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά και τσάμπα να τα λέμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Gpap95 έγραψε:Διάβασα πως κανονικά θα αναγνωρίζονται πτυχία ΑΕΙ ΤΕΙ με τα περισσότερα. Μετα πάνε τα ΙΕΚ και τα σχετικά. Λίγη υπομονή και θα φανεί γιατί μπορεί να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά και τσάμπα να τα λέμε
Για στείλε λινκ που το διάβασες
https://xristika.gr/prokiryxi-epop-erchonte-15-000-proslipsis-kritiria-ke-moriodotisi/ αυτό εδώ ειναι το λινκ αλλά δικό μου λάθος. Αναφέρετε σε εποπ το συγκεκριμένο. Πάλι όμως διάβασα, ίσως και σε αυτό το σάιτ πως λέγανε ότι θα ισχύσουν τα πτυχία και για σφ. Μη λέμε μεγάλα λόγια όμως και σε ελπίσουμε να πάνε όλα καλά !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Gpap95 έγραψε:
https://xristika.gr/prokiryxi-epop-erchonte-15-000-proslipsis-kritiria-ke-moriodotisi/ αυτό εδώ ειναι το λινκ αλλά δικό μου λάθος. Αναφέρετε σε εποπ το συγκεκριμένο. Πάλι όμως διάβασα, ίσως και σε αυτό το σάιτ πως λέγανε ότι θα ισχύσουν τα πτυχία και για σφ. Μη λέμε μεγάλα λόγια όμως και σε ελπίσουμε να πάνε όλα καλά !
Ναι αυτό. Για εποπ. Είναι. Εγώ λέω να τα αφήσει όλα. Όπως είναι Φτάνουν οι μαμουχαλοι στην αστυνομία.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν Νομίζω ότι είναι αξιοκρατία να πετάξει έξω έναν ειδικοδυναμητη μια επειδή σπουδασε μουσική ηχοληψία.
Χαχα, πολύ σωστά ! Ίσως πάλι να βγάλουν ξεχωριστές θέσεις για άτομα με πτυχία. Λίγη υπομονή και ευελπιστώ μέσα στο μήνα να έχουμε νέες ανακοινώσεις !
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να καθίσουν να αλλάξουν την προκήρυξη ... Η προκήρυξη θα είναι παρόμοια με τις προηγούμενες... Το θέμα είναι να μην ξεχάσουν να αλλάξουν την ημερομηνία και να λέει 2021.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Kostasdim έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να καθίσουν να αλλάξουν την προκήρυξη ... Η προκήρυξη θα είναι παρόμοια με τις προηγούμενες... Το θέμα είναι να μην ξεχάσουν να αλλάξουν την ημερομηνία και να λέει 2021.
Μακάρι Κώστα να βγεις αληθινός αλλά αμφιβάλω γτ μίλησε ο υπουργός
Φιλε μου Τι ακριβως θα μπορουσαν να αλλαξουν σε σχεση με τις προηγουμενες προκηρυξης οσον αφορα την μοριοδοτηση; Θεωρω απιθανη την Καθε αλλαγη...
Δύσκολο να αλλάξει η μοριοδοτηση η μοριοδοτηση σε όλες τις προκήρυξεις είναι πάνω κάτω ίδια μόνο το όριο ηλικίας έχουν ζητήσει να αλλάξει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε μάγκες δν τα βγάζουμε απ το μυαλό μας αφου ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι θέλει δήθεν να τα κάνει πιο αξιοκρατικα να δώσει μόρια στα πτυχια άρα; Αααρα ετοιμαστείτε μάλλον να έτοιμαστουμε να έχουμε Λιγότερα μορια από μια κομμώτρια. Αυτο λέμε
Papercut μην είσαι απαισιόδοξος. Εμείς κάνουμε απλά υποθέσεις και μπορεί σε όλα να βγούμε λάθος. Θα δείξει τι θα γίνει
Αντε να βγει η δομοσιευση και να μας φυγουν οι αποριες... Το θεμα ειναι κατα ποσο θα αργησει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες