Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εγώ προσωπικά δε ξέρω άλλους από Βέροια να σκέφτονται κάτι τέτοιο. Σίγουρα κάποιοι ακόμα θα υπάρχουν. Πάντως αυτό με τα πτυχία το άκουσα και εγώ είναι η αλήθεια
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 207

Δημοσίευση από papercut »

Gpap95 έγραψε:Εγώ προσωπικά δε ξέρω άλλους από Βέροια να σκέφτονται κάτι τέτοιο. Σίγουρα κάποιοι ακόμα θα υπάρχουν. Πάντως αυτό με τα πτυχία το άκουσα και εγώ είναι η αλήθεια

Και τι πτυχια και ποσα μόρια θα δίνει και ποσοι θα πανε με. Πτυχία θα γίνει κάπως σκατα η φάση

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Διάβασα πως κανονικά θα αναγνωρίζονται πτυχία ΑΕΙ ΤΕΙ με τα περισσότερα. Μετα πάνε τα ΙΕΚ και τα σχετικά. Λίγη υπομονή και θα φανεί γιατί μπορεί να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά και τσάμπα να τα λέμε
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Διάβασα πως κανονικά θα αναγνωρίζονται πτυχία ΑΕΙ ΤΕΙ με τα περισσότερα. Μετα πάνε τα ΙΕΚ και τα σχετικά. Λίγη υπομονή και θα φανεί γιατί μπορεί να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά και τσάμπα να τα λέμε

Για στείλε λινκ που το διάβασες

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

https://xristika.gr/prokiryxi-epop-erchonte-15-000-proslipsis-kritiria-ke-moriodotisi/ αυτό εδώ ειναι το λινκ αλλά δικό μου λάθος. Αναφέρετε σε εποπ το συγκεκριμένο. Πάλι όμως διάβασα, ίσως και σε αυτό το σάιτ πως λέγανε ότι θα ισχύσουν τα πτυχία και για σφ. Μη λέμε μεγάλα λόγια όμως και σε ελπίσουμε να πάνε όλα καλά !

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:

https://xristika.gr/prokiryxi-epop-erchonte-15-000-proslipsis-kritiria-ke-moriodotisi/ αυτό εδώ ειναι το λινκ αλλά δικό μου λάθος. Αναφέρετε σε εποπ το συγκεκριμένο. Πάλι όμως διάβασα, ίσως και σε αυτό το σάιτ πως λέγανε ότι θα ισχύσουν τα πτυχία και για σφ. Μη λέμε μεγάλα λόγια όμως και σε ελπίσουμε να πάνε όλα καλά !

Ναι αυτό. Για εποπ. Είναι. Εγώ λέω να τα αφήσει όλα. Όπως είναι Φτάνουν οι μαμουχαλοι στην αστυνομία.

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν Νομίζω ότι είναι αξιοκρατία να πετάξει έξω έναν ειδικοδυναμητη μια επειδή σπουδασε μουσική ηχοληψία.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Χαχα, πολύ σωστά ! Ίσως πάλι να βγάλουν ξεχωριστές θέσεις για άτομα με πτυχία. Λίγη υπομονή και ευελπιστώ μέσα στο μήνα να έχουμε νέες ανακοινώσεις !
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostasdim »

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να καθίσουν να αλλάξουν την προκήρυξη ... Η προκήρυξη θα είναι παρόμοια με τις προηγούμενες... Το θέμα είναι να μην ξεχάσουν να αλλάξουν την ημερομηνία και να λέει 2021.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Kostasdim έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να καθίσουν να αλλάξουν την προκήρυξη ... Η προκήρυξη θα είναι παρόμοια με τις προηγούμενες... Το θέμα είναι να μην ξεχάσουν να αλλάξουν την ημερομηνία και να λέει 2021.

Μακάρι Κώστα να βγεις αληθινός αλλά αμφιβάλω γτ μίλησε ο υπουργός

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φιλε μου Τι ακριβως θα μπορουσαν να αλλαξουν σε σχεση με τις προηγουμενες προκηρυξης οσον αφορα την μοριοδοτηση; Θεωρω απιθανη την Καθε αλλαγη...

B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από B. G. L »

Δύσκολο να αλλάξει η μοριοδοτηση η μοριοδοτηση σε όλες τις προκήρυξεις είναι πάνω κάτω ίδια μόνο το όριο ηλικίας έχουν ζητήσει να αλλάξει
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ρε μάγκες δν τα βγάζουμε απ το μυαλό μας αφου ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι θέλει δήθεν να τα κάνει πιο αξιοκρατικα να δώσει μόρια στα πτυχια άρα; Αααρα ετοιμαστείτε μάλλον να έτοιμαστουμε να έχουμε Λιγότερα μορια από μια κομμώτρια. Αυτο λέμε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Papercut μην είσαι απαισιόδοξος. Εμείς κάνουμε απλά υποθέσεις και μπορεί σε όλα να βγούμε λάθος. Θα δείξει τι θα γίνει
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αντε να βγει η δομοσιευση και να μας φυγουν οι αποριες... Το θεμα ειναι κατα ποσο θα αργησει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες