theo12345 έγραψε:Καλησπερα να ρωτησω κατι οι εποχιακοι πυροσβεστες πχ οι περσινοι που μπηκαν μολις τελειωσουν την 5ετια θα γινουν 5ετης; Η δεν ειναι σιγουρο
Η σύμβαση που υπογράφτηκε απο τους εποχικους σειράς 2019 και 2020 ειναι κοινή και αναφέρει:
για 5 χρόνια θα γίνεται επαναπρόσληψη απο το πυροσβεστικό σώμα και για 6μήνες κάθε χρόνο.
Μετά τα 5 χρόνια δεν έχει ληφθεί απόφαση πώς θα υπάρξει συνέχεια στο σώμα για τους Εποχικούς πυροσβέστες.
*Στις προηγούμενες σειρές εποχικών γινόταν ή ανανέωση άλλων 5 ετών σαν εποχικοί δηλαδή το ίδιο ή τους μετέτρεπαν ώς 5ετης πυροσβέστες (ΠΠΥ) (δηλαδή 12 μηνες δουλεια) Και μετά την 5ετία την κανονική 12 μηνών δουλεια ή μετατροπή ώς μόνιμος ή ανανέωση 5ετίας (12μηνης) στο σώμα μέχρι την σύνταξη ... ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΥΤΌ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ... Αν όταν έγινες απο εποχικός 5ετής ήσουνα κάτω ή πάνω απο 40 ετών.
Αυτά παιδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Παρ Δεκ 18, 2020 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα για την νέα προκήρυξη τι νέα έχετε; Οποίος έχει δλδ;Μου είπαν χθες ότι θα πάρουν επιλαχόντες από τους πίνακες του 20. Ότι μαθαίνω σας το λέω να ξέρετε απλά έχει κανεις ακουςει κάτι πιο σίγουρο;
Μου κάνει εντύπωση για τ υπουργείο προστασίας τ πολίτη σεν έχουν δοθεί θέσεις πέρα από τους σφ... Ούτε για έξτρα που ακούγονταν στην Αθήνα ούτε για τα πανεπιστήμια... Επιπλέον δεν βλέπω θέσεις για φρουρούς στα κέντρα κράτησης στις φύλακες... Μμμμμ περίεργο δεν σας φαίνεται παιδιά ; 🤔🤔🤔🤔
Ερώτηση εάν γνωρίζει κανεις... Σήμερα μας ήρθε χαρτί από το αρχηγείο ΠΣ γιατους ενεργούς εθελοντές να στείλουν πτυχία κ ότι έχουν από ξένες γλώσσες και εξειδικεύσεις ... Γνωρίζει κανεις που αποσκοπεί αυτό;
Πως σου ήρθε δηλ ειδοποίηση στο σπιτι πχ με ελτα συστημένο; Η σε πήρε καποιος τηλέφωνο; Κ γω είμαι εθελοντής αλλά δεν μου ήρθε κάτι; Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό; Τι να τα κάνουν που τα ζητάν;
NFS13 έγραψε:Ερώτηση εάν γνωρίζει κανεις... Σήμερα μας ήρθε χαρτί από το αρχηγείο ΠΣ γιατους ενεργούς εθελοντές να στείλουν πτυχία κ ότι έχουν από ξένες γλώσσες και εξειδικεύσεις ... Γνωρίζει κανεις που αποσκοπεί αυτό;
Αν και είμαστε σε λάθος μέρος για κουβέντα που περιέχει εθελοντές...
Η μόνη πληροφορία που έχω που σχετίζεται με αυτό είναι ότι η κυβέρνηση θέλει να αναβαθμίσει τον εθελοντισμό στο Π. Σ. Και να έχει πιο ενεργώ ρόλο ως ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ. Αυτό.
Σε πρόσφατη επικοινωνία μου με το σωματείο των Μεγάρων, με ενημέρωσαν ότι φέτος δεν θα βγει προκήρυξη και ότι τα όποια κενά θα συμπληρωθούν από τις λίστες των επιλαχόντων του 2020.
Αυτό μου είπαν, αυτό σας μεταφέρω και εγώ.
Εάν κάποιος έχει κάποια άλλη πληροφορία, ας τοποθετηθεί.
Θα ξανά προσληφθουν εποχικοι και φέτος και του χρόνου μέχρι το 2024 απλά ακόμα δεν έχει βγει ο αριθμός των ατόμων που θα πάρει. Όσο για τους επιλαχοντες του 20 θα καλύψουν τις θέσεις των εποχικων του 20 που τυχόν δεν θα θέλουν να συνεχίσουν.
B.G.L έγραψε:Θα ξανά προσληφθουν εποχικοι και φέτος και του χρόνου μέχρι το 2024 απλά ακόμα δεν έχει βγει ο αριθμός των ατόμων που θα πάρει. Όσο για τους επιλαχοντες του 20 θα καλύψουν τις θέσεις των εποχικων του 20 που τυχόν δεν θα θέλουν να συνεχίσουν.