Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Pyr »

theo12345 έγραψε:Καλησπερα να ρωτησω κατι οι εποχιακοι πυροσβεστες πχ οι περσινοι που μπηκαν μολις τελειωσουν την 5ετια θα γινουν 5ετης; Η δεν ειναι σιγουρο

Η σύμβαση που υπογράφτηκε απο τους εποχικους σειράς 2019 και 2020 ειναι κοινή και αναφέρει:

για 5 χρόνια θα γίνεται επαναπρόσληψη απο το πυροσβεστικό σώμα και για 6μήνες κάθε χρόνο.

Μετά τα 5 χρόνια δεν έχει ληφθεί απόφαση πώς θα υπάρξει συνέχεια στο σώμα για τους Εποχικούς πυροσβέστες.

*Στις προηγούμενες σειρές εποχικών γινόταν ή ανανέωση άλλων 5 ετών σαν εποχικοί δηλαδή το ίδιο ή τους μετέτρεπαν ώς 5ετης πυροσβέστες (ΠΠΥ) (δηλαδή 12 μηνες δουλεια) Και μετά την 5ετία την κανονική 12 μηνών δουλεια ή μετατροπή ώς μόνιμος ή ανανέωση 5ετίας (12μηνης) στο σώμα μέχρι την σύνταξη ... ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΥΤΌ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ... Αν όταν έγινες απο εποχικός 5ετής ήσουνα κάτω ή πάνω απο 40 ετών.

Αυτά παιδιά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Παρ Δεκ 18, 2020 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Τώρα για την νέα προκήρυξη τι νέα έχετε; Οποίος έχει δλδ;Μου είπαν χθες ότι θα πάρουν επιλαχόντες από τους πίνακες του 20. Ότι μαθαίνω σας το λέω να ξέρετε απλά έχει κανεις ακουςει κάτι πιο σίγουρο;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει νέα προκήρυξη για εποχικούς σύμφωνα και με τον παρακάτω σύνδεσμο που αναφέρει για 2500 άτομα.

https://www.e-dimosio.gr/dimosio/181910/69-000-proslipsis-to-2021-pies-idikotites-tha-zitithoun-ke-pii-diagonismi-echoun-idi-egkrithi/?fbclid=IwAR1KKDKcGCENo6m1VqZBavnMcNOrhkEe1tVJ0sB-lKeli4P6zWfPF0E8Kbs

Kwnstantinos k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

D.Y.K έγραψε:Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει νέα προκήρυξη για εποχικούς σύμφωνα και με τον παρακάτω σύνδεσμο που αναφέρει για 2500 άτομα.

https://www.e-dimosio.gr/dimosio/181910/69-000-proslipsis-to-2021-pies-idikotites-tha-zitithoun-ke-pii-diagonismi-echoun-idi-egkrithi/?fbclid=IwAR1KKDKcGCENo6m1VqZBavnMcNOrhkEe1tVJ0sB-lKeli4P6zWfPF0E8Kbs

Δηλαδή DYK τι εννοεί;

Panellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Panellas »

Μου κάνει εντύπωση για τ υπουργείο προστασίας τ πολίτη σεν έχουν δοθεί θέσεις πέρα από τους σφ... Ούτε για έξτρα που ακούγονταν στην Αθήνα ούτε για τα πανεπιστήμια... Επιπλέον δεν βλέπω θέσεις για φρουρούς στα κέντρα κράτησης στις φύλακες... Μμμμμ περίεργο δεν σας φαίνεται παιδιά ; 🤔🤔🤔🤔
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από NFS13 »

Ερώτηση εάν γνωρίζει κανεις... Σήμερα μας ήρθε χαρτί από το αρχηγείο ΠΣ γιατους ενεργούς εθελοντές να στείλουν πτυχία κ ότι έχουν από ξένες γλώσσες και εξειδικεύσεις ... Γνωρίζει κανεις που αποσκοπεί αυτό;

Άβαταρ μέλους
georgioso3g
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από georgioso3g »

Πως σου ήρθε δηλ ειδοποίηση στο σπιτι πχ με ελτα συστημένο; Η σε πήρε καποιος τηλέφωνο; Κ γω είμαι εθελοντής αλλά δεν μου ήρθε κάτι; Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό; Τι να τα κάνουν που τα ζητάν;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Pyr »

NFS13 έγραψε:Ερώτηση εάν γνωρίζει κανεις... Σήμερα μας ήρθε χαρτί από το αρχηγείο ΠΣ γιατους ενεργούς εθελοντές να στείλουν πτυχία κ ότι έχουν από ξένες γλώσσες και εξειδικεύσεις ... Γνωρίζει κανεις που αποσκοπεί αυτό;

Αν και είμαστε σε λάθος μέρος για κουβέντα που περιέχει εθελοντές...

Η μόνη πληροφορία που έχω που σχετίζεται με αυτό είναι ότι η κυβέρνηση θέλει να αναβαθμίσει τον εθελοντισμό στο Π. Σ. Και να έχει πιο ενεργώ ρόλο ως ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ. Αυτό.

NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από NFS13 »

Πολύ καλό επιτέλους ! Ευχαριστώ πολυ
Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Pyr μήπως γνωρίζεις αδερφε πόσοι είμαι σύνολο όλοι εποχικοί μαζί με τα κενά που δημιουργήθηκαν από τους συνοριοφυλακες;
Ef.lxias
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ef.lxias »

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία ! Έχουμε κανένα νέο με καμία προκήρυξη εποχικών για φέτος ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σε πρόσφατη επικοινωνία μου με το σωματείο των Μεγάρων, με ενημέρωσαν ότι φέτος δεν θα βγει προκήρυξη και ότι τα όποια κενά θα συμπληρωθούν από τις λίστες των επιλαχόντων του 2020.

Αυτό μου είπαν, αυτό σας μεταφέρω και εγώ.

Εάν κάποιος έχει κάποια άλλη πληροφορία, ας τοποθετηθεί.

B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από B. G. L »

Θα ξανά προσληφθουν εποχικοι και φέτος και του χρόνου μέχρι το 2024 απλά ακόμα δεν έχει βγει ο αριθμός των ατόμων που θα πάρει. Όσο για τους επιλαχοντες του 20 θα καλύψουν τις θέσεις των εποχικων του 20 που τυχόν δεν θα θέλουν να συνεχίσουν.
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Και όλοι αυτοί μέχρι το 24 μετά θα γίνουν μόνιμοι?
Kwnstantinos k
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

B.G.L έγραψε:Θα ξανά προσληφθουν εποχικοι και φέτος και του χρόνου μέχρι το 2024 απλά ακόμα δεν έχει βγει ο αριθμός των ατόμων που θα πάρει. Όσο για τους επιλαχοντες του 20 θα καλύψουν τις θέσεις των εποχικων του 20 που τυχόν δεν θα θέλουν να συνεχίσουν.
Σοβαρά; Υπάρχει αυτή η πιθανότητα των προσλήψεων;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες