Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Για την ακρίβεια 24/4 έχουμε προσωρινά αποτελέσματα πρίν απο λίγο υπήρξε διαταγή.
Pyr έγραψε:Για την ακρίβεια 24/4 έχουμε προσωρινά αποτελέσματα πρίν απο λίγο υπήρξε διαταγή.
Καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις πολλά πράγματα για τον θεσμό και το σώμα, σου είναι εύκολο να μου πεις επιγραμματικά τι μοριοδοτείται για εποχικός επειδή βαριέμαι να διαβάσω την προκήρυξη;
Να σημειώσω ότι φέτος δεν έκανα τα χαρτιά μου, αλλά ενδιαφέρομαι να τα κάνω του χρόνου αν και εργάζομαι κάπου στον ιδιωτικό ήδη.
Έχω υπηρετήσει στο πεζικό, έχω διπλώματα κατηγορίας Γ' και Δ',ecdl και lower.
Αξίζει να τα κάνω; Αν ναι, που προτείνεις; Μάχιμος ή οδηγός;
Επειδή είμαι από Αθήνα σκέφτομαι να τα κάνω για άλλον νομό, τύπου μακριά (Έβρο, νησιά, κλπ).
Η απάντησή σου θα με βοηθούσε πολύ.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κηνυγε πηγαινε για καμια μπεκατσα και μη γραφεις πραγματα απ το μυαλο σου... τα αποτελεσματα θα εχουν βγει μεχρι 24/4 και ωρα 24:00... αυτη ειναι η αργοτερη προθεσμια που εδωσαν μπορει να βγουν και 23 αλλα 24 ειναι το αργοτερο που θα βγουν
Το προηγουμενο μηνυμα μου πηγαινε στον firefighter και οχι στον κυνηγο. συγνωμη κυνηγε αν και δε σου πει κατι κακο για μπεκατσες σου ειπα να πας.. κατι πολυ ευχαριστο για εναν κηνηγο 😂😂😂😂
Διαβασε βρε τζομπανε τι γραφω ακριβως. Και αν εισαι «χεράς» οπως ελεγες σε προηγουμενα ποστ με εμπειρια τραβα καβαλησε κανα συρομενο και κανα επικαθημενο και ασε την πυροσβεστικη. Γιατι αμα μπεις με τετοια μυαλα στο σωμα θα «καλοπερασεις». Γ Ι Ω Τ Α που το παιζεις και εμπειρο τιμονι πισω απο μια οθονη.Giorgos308 έγραψε: Κηνυγε πηγαινε για καμια μπεκατσα και μη γραφεις πραγματα απ το μυαλο σου... τα αποτελεσματα θα εχουν βγει μεχρι 24/4 και ωρα 24:00... αυτη ειναι η αργοτερη προθεσμια που εδωσαν μπορει να βγουν και 23 αλλα 24 ειναι το αργοτερο που θα βγουν
Χρήστος έγραψε:Pyr έγραψε:Για την ακρίβεια 24/4 έχουμε προσωρινά αποτελέσματα πρίν απο λίγο υπήρξε διαταγή.
Καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις πολλά πράγματα για τον θεσμό και το σώμα, σου είναι εύκολο να μου πεις επιγραμματικά τι μοριοδοτείται για εποχικός επειδή βαριέμαι να διαβάσω την προκήρυξη;
Να σημειώσω ότι φέτος δεν έκανα τα χαρτιά μου, αλλά ενδιαφέρομαι να τα κάνω του χρόνου αν και εργάζομαι κάπου στον ιδιωτικό ήδη.
Έχω υπηρετήσει στο πεζικό, έχω διπλώματα κατηγορίας Γ' και Δ',ecdl και lower.
Αξίζει να τα κάνω; Αν ναι, που προτείνεις; Μάχιμος ή οδηγός;
Επειδή είμαι από Αθήνα σκέφτομαι να τα κάνω για άλλον νομό, τύπου μακριά (Έβρο, νησιά, κλπ).
Η απάντησή σου θα με βοηθούσε πολύ.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και εγώ βαριέμαι να σου απαντήσω.
Και φαντάζομαι πως η παιδεία σου ειναι να μιλάς έτσι; Αν και δεν θα έπρεπε να σου δικαιολογήσω αλλα θα το κάνω γιατί μάλλον εισαι... Αυτό που είπε ο κυνηγός.Δες ποτέ βγήκε η οδηγία και ποτέ πόσταρα εδώ και ακόμη να δεχτώ πως κάποιος κάνει λάθος, ο τρόπος σου ειναι αυτός;
Pyr έγραψε:
Τότε πήγαινε να παίξεις με τις κούκλες σου και άσε το φόρουμ για αυτούς που ενδιαφέρονται να απαντήσουν. Κούρασες κάθε τρεις και λίγο ανόητε ξερόλα.
Επικός, βαριέμαι λέει να διαβάσω! Τι άλλο θα ακούσουμε;
Αν δεν ενδιαφέρει εσένα να ψάξεις και να ενημερωθείς γτ να ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε;
Με το ίδιο σκεπτικό θα βαριέσαι οτιδήποτε χρειαστεί η σου ζητηθεί να κάνεις, ελπίζω να ήταν μια κακή ερώτηση και όχι αυτό που αντιπροσωπεύεις.
Μακάρι να βρεις την όρεξη για την σταδιοδρομία σου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση πολύ σωστά λέτε ότι έως της 24 του μήνα θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα βάση οδηγίας.
Καλή επιτυχία σε όλους, ας διοριστούν οι καλύτεροι.
Αν δεν ενδιαφέρει εσένα να ψάξεις και να ενημερωθείς γτ να ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε;
Με το ίδιο σκεπτικό θα βαριέσαι οτιδήποτε χρειαστεί η σου ζητηθεί να κάνεις, ελπίζω να ήταν μια κακή ερώτηση και όχι αυτό που αντιπροσωπεύεις.
Μακάρι να βρεις την όρεξη για την σταδιοδρομία σου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση πολύ σωστά λέτε ότι έως της 24 του μήνα θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα βάση οδηγίας.
Καλή επιτυχία σε όλους, ας διοριστούν οι καλύτεροι.
Χρήστος έγραψε:Pyr έγραψε:
Τότε πήγαινε να παίξεις με τις κούκλες σου και άσε το φόρουμ για αυτούς που ενδιαφέρονται να απαντήσουν. Κούρασες κάθε τρεις και λίγο ανόητε ξερόλα.
Να απαντάς ειρωνικά μπορείς, να διαβάσεις μια προκήρυξη δεν μπορείς.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Α ρε Χρήστος κουρ... Μαγκα που σου την ειπε με τροπο και εξυπνα ο Pyr και εβαλες αμεσως τα κλαματα!Α και που εισαι του χρονου δεν βγαινει προκηρυξη τελευταια ηταν αυτη. Μεινε στον ιδιωτικο θα περνας καλυτερα εκει με τα μυαλα που κουβαλας 
Βλα (κ) χακο ε βλα (κ) χακο.
Giorgos308 πανω κατω τα ιδια ισχυουν και για σενα αν μιλας ετσι απεναντι σε αλλα ατομα, ειναι το επιπεδο...

Βλα (κ) χακο ε βλα (κ) χακο.

Giorgos308 πανω κατω τα ιδια ισχυουν και για σενα αν μιλας ετσι απεναντι σε αλλα ατομα, ειναι το επιπεδο...

Χρήστος έγραψε:Pyr έγραψε:
Έγινε. Καλησπέρα.
Κύριοι, είμαι υποχρεωμένος να σας επαναφέρω στην τάξη. Διατηρήστε το (μέχρι στιγμής) καλό επίπεδο για να μην στεναχωρηθούμε μέρες που είναι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
σε ευχαριστώ φιλεDr έγραψε:Εννοείται πως γίνεται και δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα... Αρκετοί από πέρυσι εποχικοί παραιτήθηκαν για να μπουν ειδικοί φρουροί οπότε μην αγχώνεσαι... Με το καλό εύχομαι!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες