Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Χαίρομαι κυνηγέ
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Για την ακρίβεια 24/4 έχουμε προσωρινά αποτελέσματα πρίν απο λίγο υπήρξε διαταγή.
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Pyr έγραψε:Για την ακρίβεια 24/4 έχουμε προσωρινά αποτελέσματα πρίν απο λίγο υπήρξε διαταγή.

Καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις πολλά πράγματα για τον θεσμό και το σώμα, σου είναι εύκολο να μου πεις επιγραμματικά τι μοριοδοτείται για εποχικός επειδή βαριέμαι να διαβάσω την προκήρυξη;

Να σημειώσω ότι φέτος δεν έκανα τα χαρτιά μου, αλλά ενδιαφέρομαι να τα κάνω του χρόνου αν και εργάζομαι κάπου στον ιδιωτικό ήδη.

Έχω υπηρετήσει στο πεζικό, έχω διπλώματα κατηγορίας Γ' και Δ',ecdl και lower.

Αξίζει να τα κάνω; Αν ναι, που προτείνεις; Μάχιμος ή οδηγός;

Επειδή είμαι από Αθήνα σκέφτομαι να τα κάνω για άλλον νομό, τύπου μακριά (Έβρο, νησιά, κλπ).

Η απάντησή σου θα με βοηθούσε πολύ.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Κηνυγε πηγαινε για καμια μπεκατσα και μη γραφεις πραγματα απ το μυαλο σου... τα αποτελεσματα θα εχουν βγει μεχρι 24/4 και ωρα 24:00... αυτη ειναι η αργοτερη προθεσμια που εδωσαν μπορει να βγουν και 23 αλλα 24 ειναι το αργοτερο που θα βγουν
Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Το προηγουμενο μηνυμα μου πηγαινε στον firefighter και οχι στον κυνηγο. συγνωμη κυνηγε αν και δε σου πει κατι κακο για μπεκατσες σου ειπα να πας.. κατι πολυ ευχαριστο για εναν κηνηγο 😂😂😂😂
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Giorgos308 έγραψε: Κηνυγε πηγαινε για καμια μπεκατσα και μη γραφεις πραγματα απ το μυαλο σου... τα αποτελεσματα θα εχουν βγει μεχρι 24/4 και ωρα 24:00... αυτη ειναι η αργοτερη προθεσμια που εδωσαν μπορει να βγουν και 23 αλλα 24 ειναι το αργοτερο που θα βγουν
Διαβασε βρε τζομπανε τι γραφω ακριβως. Και αν εισαι «χεράς» οπως ελεγες σε προηγουμενα ποστ με εμπειρια τραβα καβαλησε κανα συρομενο και κανα επικαθημενο και ασε την πυροσβεστικη. Γιατι αμα μπεις με τετοια μυαλα στο σωμα θα «καλοπερασεις». Γ Ι Ω Τ Α που το παιζεις και εμπειρο τιμονι πισω απο μια οθονη.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Χρήστος έγραψε:
Pyr έγραψε:Για την ακρίβεια 24/4 έχουμε προσωρινά αποτελέσματα πρίν απο λίγο υπήρξε διαταγή.

Καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις πολλά πράγματα για τον θεσμό και το σώμα, σου είναι εύκολο να μου πεις επιγραμματικά τι μοριοδοτείται για εποχικός επειδή βαριέμαι να διαβάσω την προκήρυξη;

Να σημειώσω ότι φέτος δεν έκανα τα χαρτιά μου, αλλά ενδιαφέρομαι να τα κάνω του χρόνου αν και εργάζομαι κάπου στον ιδιωτικό ήδη.

Έχω υπηρετήσει στο πεζικό, έχω διπλώματα κατηγορίας Γ' και Δ',ecdl και lower.

Αξίζει να τα κάνω; Αν ναι, που προτείνεις; Μάχιμος ή οδηγός;

Επειδή είμαι από Αθήνα σκέφτομαι να τα κάνω για άλλον νομό, τύπου μακριά (Έβρο, νησιά, κλπ).

Η απάντησή σου θα με βοηθούσε πολύ.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Και εγώ βαριέμαι να σου απαντήσω.

Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Και φαντάζομαι πως η παιδεία σου ειναι να μιλάς έτσι; Αν και δεν θα έπρεπε να σου δικαιολογήσω αλλα θα το κάνω γιατί μάλλον εισαι... Αυτό που είπε ο κυνηγός.Δες ποτέ βγήκε η οδηγία και ποτέ πόσταρα εδώ και ακόμη να δεχτώ πως κάποιος κάνει λάθος, ο τρόπος σου ειναι αυτός;

Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Pyr έγραψε:

Τότε πήγαινε να παίξεις με τις κούκλες σου και άσε το φόρουμ για αυτούς που ενδιαφέρονται να απαντήσουν. Κούρασες κάθε τρεις και λίγο ανόητε ξερόλα.

Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Επικός, βαριέμαι λέει να διαβάσω! Τι άλλο θα ακούσουμε;

Αν δεν ενδιαφέρει εσένα να ψάξεις και να ενημερωθείς γτ να ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε;

Με το ίδιο σκεπτικό θα βαριέσαι οτιδήποτε χρειαστεί η σου ζητηθεί να κάνεις, ελπίζω να ήταν μια κακή ερώτηση και όχι αυτό που αντιπροσωπεύεις.

Μακάρι να βρεις την όρεξη για την σταδιοδρομία σου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πολύ σωστά λέτε ότι έως της 24 του μήνα θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα βάση οδηγίας.

Καλή επιτυχία σε όλους, ας διοριστούν οι καλύτεροι.

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Χρήστος έγραψε:
Pyr έγραψε:

Τότε πήγαινε να παίξεις με τις κούκλες σου και άσε το φόρουμ για αυτούς που ενδιαφέρονται να απαντήσουν. Κούρασες κάθε τρεις και λίγο ανόητε ξερόλα.

Να απαντάς ειρωνικά μπορείς, να διαβάσεις μια προκήρυξη δεν μπορείς.

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Α ρε Χρήστος κουρ... Μαγκα που σου την ειπε με τροπο και εξυπνα ο Pyr και εβαλες αμεσως τα κλαματα!Α και που εισαι του χρονου δεν βγαινει προκηρυξη τελευταια ηταν αυτη. Μεινε στον ιδιωτικο θα περνας καλυτερα εκει με τα μυαλα που κουβαλας Εικόνα

Βλα (κ) χακο ε βλα (κ) χακο.Εικόνα

Giorgos308 πανω κατω τα ιδια ισχυουν και για σενα αν μιλας ετσι απεναντι σε αλλα ατομα, ειναι το επιπεδο... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Χρήστος έγραψε:
Pyr έγραψε:

Έγινε. Καλησπέρα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κύριοι, είμαι υποχρεωμένος να σας επαναφέρω στην τάξη. Διατηρήστε το (μέχρι στιγμής) καλό επίπεδο για να μην στεναχωρηθούμε μέρες που είναι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ydneas »

Dr έγραψε:Εννοείται πως γίνεται και δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα... Αρκετοί από πέρυσι εποχικοί παραιτήθηκαν για να μπουν ειδικοί φρουροί οπότε μην αγχώνεσαι... Με το καλό εύχομαι!!!
σε ευχαριστώ φιλε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 3 επισκέπτες