Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Γεώργιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία στους υποψήφιους, μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την πιθανή ημερομηνία των αποτελεσμάτων;

Προσωπική άποψη... Τρίτη 21/4 λίγο χλωμό το βλέπω για αύριο.

Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Λογικό μου ακούγεται. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Ένα νέο που έχω... Πρόκειται για γειτονική ΔΙΠΥΝ του νομού μου οπου διαμένω.

Απο 300 αιτήσεις μάχιμοι (250) - οδηγοί (50) που γίνανε πέρυσι φέτος το σύνολο των αιτήσεων είναι περίπου 1000 (μάχιμοι και οδηγοί).

Σίγουρα έχουμε τριπλασιασμό των αιτήσεων φέτος, όμως υπάρχει μία βασική διαφορά με πέρυσι... Αρκετοί που δεν τους νοιάζει αν θα είναι μάχιμοι ή οδηγοί με Γ κατηγορία άδεια έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα σε ΜΑΧΙΜΟΣ Ή ΟΔΗΓΟΣ όπου θα είχαν και στις 2 ειδικότητες τα ΙΔΙΑ μόρια, παντού όμως οι θέσεις των ΜΑΧΙΜΩΝ ειναι διπλάσιες σε σχέση με Τις θέσεις οδηγών άρα και πιο πιθανό να προσληφθεί κάποιος ώς μάχιμος και όχι ως οδηγός...

Ενώ κάποιος που έχει Δ κατηγορία αναγκαστικά θα πάει ώς οδηγός διότι του δίνει +2000 μόρια σε σχέση με το να έκανε τα χαρτιά του ώς μάχιμος που θα είχε 2000 μόρια λιγότερα.

Επομένως έχουμε απο την μία την αύξηση των αιτήσεων που δεν ευνοεί κανέναν υποψήφιο όμως έχουμε το πλεονέκτημα των οδηγών ΦΕΤΟΣ λόγο της βασικής διαφοράς φέτος σε σχέση με πέρυσι που αναγκαστικά διαλέγεις μία απο τις ειδικότητες και ΟΧΙ και τις 2.

Αυτό αποτελεί σκέψη δική μου, και δίνω τροφή σε όποιον έχει όρεξη για ανάπτυξη υγιούς κουβέντας.

Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Δηλαδη πιστευεις οτι ενας οδηγος με ολα τα διπλωματα φετος εχει περισσοτερες πιθανοτητες απ οσες αν ηταν τα πραγματα ιδια με περισυ; με λιγα λογια μικροτερος ανταγωνισμος για οδηγους και μεγαλυτερος για μαχιμους σε σχεση με περισυ.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Αλλη μία διαπίστωση είναι ότι φέτος έχουμε αρνητικές διαφορές μορίων στις πολυτεκνίες... (να θυμίσω όλοι πέρυσι παίρνανε 2500 μόρια, γονέας πολυτ-τριτ, τέκνα πολυτ-τριτ)

Γονέας πολύτεκνης οικογένειας το ΙΔΙΟ με πέρυσι 2500 μόρια

Γονέας τρίτεκνης οικογένειας χάνει -500 μόρια

Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας χάνει -1000 μόρια

Τέκνο τρίτεκνης οικογένειας χάνει -1500 μόρια

Απο δείγματα κάποιων περυσινών νομών δεν είδα πουθενά ΓΟΝΕΑ πολύτεκνης οικογένειας σε προσληπτέους παρα μόνο αρκετά ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΑ-ΤΡΙΤΕΚΝΑ αυτό μπορεί να διαπιστωθεί απο την ηλικία του υποψηφίου (εύκολα).

Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι φέτος θα έχουμε πτώσει βάσεων όσο αναφορά τα τέκνα ΠΟΛΥΤΕΚΝΑ-ΤΡΙΤΕΚΝΑ που σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά σε κάνε νομό.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Giorgos308 έγραψε:Δηλαδη πιστευεις οτι ενας οδηγος με ολα τα διπλωματα φετος εχει περισσοτερες πιθανοτητες απ οσες αν ηταν τα πραγματα ιδια με περισυ; Με λιγα λογια μικροτερος ανταγωνισμος για οδηγους και μεγαλυτερος για μαχιμους σε σχεση με περισυ.

Θα σου απαντήσω με ακρίβεια και με 2 παραδείγματα, αν διαφωνείς θα χαρώ να κάνουμε ανταλλαγή απόψεων.

1ο παράδειγμα - οδηγοί με Γ έως 40 ετών - φέτος πρέπει να επιλέξουν μάχιμοι ή οδηγοί δηλαδή ανάμεσα σε διπλάσιες θέσεις μαχίμων ή τις μισές ώς οδηγοί με τα ίδια μόρια. Εγώ στην θέση τους με κλειστά μάτια θα επέλεγα μάχιμος για να έχω τις διπλάσιες πιθανότητες.

2ο παράδειγμα - οδηγοί απο 40 έως 45 - φέτος αναγκαστικά οδηγοί λόγο του ορίου ηλικίας αυτό αποτελεί το μοναδικό μειονέκτημα σε σχέση με πέρυσι στον ανταγωνισμό των οδηγών.

Politis

Δημοσίευση από Politis »

Pyr καλησπέρα, νομίζω πως ευνοημένοι είναι οι εργάτες όπως έλεγε η αίτηση , γιατί όσοι επέλεξαν για οδηγοί , που πιστεύω είναι περισσότεροι (παιδιά που δε μπήκαν ειδ. φρουροι-λιμενικό και είχαν το δίπλωμα Γ, Δ)λόγω παραπάνω μορίων.. κατέθεσαν αποκλειστικά και μόνο για οδηγοί !!! Αν θυμάσαι στην αίτηση έλεγε στο πρώτο κουτάκι(1 για εργάτης ,2 για οδηγός) Οποτε εγώ πχ που έκανα για εργάτης θεωρώ ότι είμαι πιο ευνοημένος , συν ότι έχει παραπάνω θέσεις σε σε σχέση με τους οδηγούς !!! »-«/
Raf

Δημοσίευση από Raf »

Παιδιά ξέρει κάποιος έχω στείλει τα χαρτιά μου 7/4/2020 και είναι στα κεντρικά τον ΕΛΤΑ και δεν ξεκολλάει από εκεί τη γίνετε αν δεν φτάσει στη ΔΙ. Π. Υ. Ν
gxar8214

Δημοσίευση από gxar8214 »

Καλησπερα σε ολους παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω στους περσυνους πινακες οι οποιοι ειχαν ανακοινωθει στην τελευταια στηλη εγραφε Ε ΟΕ ΕΟ αυτα γνωριζει καποιος να μου πει τι ηταν απλα ενημερωτικα ρωταω ευχαριστω
Raff

Δημοσίευση από Raff »

Παιδιά καλησπέρα έχω στείλει τα χαρτιά μου 7_4_2020 και έχουν κολλήσει στα κεντρικά τον ΕΛΤΑ τη γίνετε αν δεν φτάσουν ξέρει κανείς
Catherine

Δημοσίευση από Catherine »

Ενώ κάποιος που έχει Δ κατηγορία αναγκαστικά θα πάει ώς οδηγός διότι του δίνει +2000 μόρια σε σχέση με το να έκανε τα χαρτιά του ώς μάχιμος που θα είχε 2000 μόρια λιγότερα.

Καλησπέρα! Μια επαλήθευση γιατί έτσι όπως το διάβασα που γεννήθηκε απορια. Όταν έχει Γ+Δ είναι 2000 (και τα δύο) ή παει 4000 (2000 για το καθενα)?

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Politis έγραψε:Pyr καλησπέρα, νομίζω πως ευνοημένοι είναι οι εργάτες όπως έλεγε η αίτηση, γιατί όσοι επέλεξαν για οδηγοί, που πιστεύω είναι περισσότεροι (παιδιά που δε μπήκαν ειδ. Φρουροι-λιμενικό και είχαν το δίπλωμα Γ, Δ) λόγω παραπάνω μορίων. Κατέθεσαν αποκλειστικά και μόνο για οδηγοί ! Αν θυμάσαι στην αίτηση έλεγε στο πρώτο κουτάκι (1 για εργάτης,2 για οδηγός) Οποτε εγώ πχ που έκανα για εργάτης θεωρώ ότι είμαι πιο ευνοημένος, συν ότι έχει παραπάνω θέσεις σε σε σχέση με τους οδηγούς ! »-«/

Καλοκαίρι 2019 βγήκε η προκήρυξη των ειδικών φρουρών άρα φύγανε και πολλά άτομα με Γ - Δ για ειδικοί φρουροί.

Να επέλεξαν περισσότεροι οδηγοί γιατί; Με τα περυσινά δεδομένα σε 3 νομούς που έχω μπροστά μου οι αιτήσεις ήταν :

Μαγνησία 250 μάχιμοι - 50 οδηγοί

Θεσσαλονίκη 529 μάχιμοι - 105 οδηγοί

Αθηνών 465 μάχιμοι - 64 οδηγοί

Όπως βλέπεις η αναλογία ειναι και στους 3 νομούς που πήρα τυχαία 5 για μάχιμοι αιτήθηκαν 1 για οδηγός αιτήθηκε ενώ ηταν ΊΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΧΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΠΕΡΥΣΙ.

1) όπως λές φύγανε και αρκετά άτομα απο πέρυσι με Γ και Δ λόγο του οτι πήγαν ειδικοί φρουροί άρα μείωση ανταγωνισμού στους οδηγούς

2) βάλε και την αλλαγή φέτος ότι οι θέσεις ειναι διπλάσιες απο οτι πέρυσι στους μάχιμους απο τους οδηγούς οπότε επόμενο ειναι πολλοί με μονο Γ και οχι Γ+Δ θα μεταπηδήσουν σε μάχιμοι αντί οδηγοί λόγο των διπλάσιων θέσεων.

3) ότι επιλέγεις ένα απο τα 2 και όχι και τα 2 όπως πέρυσι...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Raf έγραψε:Παιδιά ξέρει κάποιος έχω στείλει τα χαρτιά μου 7/4/2020 και είναι στα κεντρικά τον ΕΛΤΑ και δεν ξεκολλάει από εκεί τη γίνετε αν δεν φτάσει στη ΔΙ. Π. Υ. Ν

Δεν έχεις να αγχώνεσαι για κάτι εσύ κρατάς το 7/4/2020 που είναι ημερομηνία πριν της 10/4 οπου έληγε η αποστολή αίτησης.

Αν θέλεις πάρε ενα τηλ στην ΔΙΠΥΝ οπου έστειλες την αίτηση σου να ζητήσεις ΑΡ. Πρωτοκόλλου μήπως κόλλησε το σύστημα των ΕΛΤΑ κ εχει σταλεί κ σου λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν.

Politis

Δημοσίευση από Politis »

Pyr συμφωνώ στα πιο πολλα... Απλά θεωρώ ότι κάποιοι που έχουν μόνο το Γ δίπλωμα , θα τα καναν ως οδηγοί και ας μην είχαν τα έξτρα μόρια ( ίσως να μη διάβασαν και καλά την προκήρυξη, ίσως από βλακεία... περσι είχανε και βοήθεια στις ΔΙΠΥ , που φετοσ Δεν είχε κανένας υποψηφιος... )γνώμη μου πάντα , χωρίς να παρεξηγηθώ με κανέναν εδώ μέσα. Οποτε εγώ θεωρώ πως σαν εργάτης θα μαι ευνοημένος. ΥΓ : την άλλη βδομάδα&προς το τέλος έμαθα από πηγή πως θα βγούμε τα προσωρινά. το λεω με κάθε επιφύλαξη !!! &-&-&/&-
Raf

Δημοσίευση από Raf »

Τους έχω πάρει τηλ και δεν έχει φτάσει φτάσει φάκελος με τα στοιχεία μου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες