Γεώργιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία στους υποψήφιους, μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την πιθανή ημερομηνία των αποτελεσμάτων;
Προσωπική άποψη... Τρίτη 21/4 λίγο χλωμό το βλέπω για αύριο.
Γεώργιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία στους υποψήφιους, μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την πιθανή ημερομηνία των αποτελεσμάτων;
Giorgos308 έγραψε:Δηλαδη πιστευεις οτι ενας οδηγος με ολα τα διπλωματα φετος εχει περισσοτερες πιθανοτητες απ οσες αν ηταν τα πραγματα ιδια με περισυ; Με λιγα λογια μικροτερος ανταγωνισμος για οδηγους και μεγαλυτερος για μαχιμους σε σχεση με περισυ.
Politis έγραψε:Pyr καλησπέρα, νομίζω πως ευνοημένοι είναι οι εργάτες όπως έλεγε η αίτηση, γιατί όσοι επέλεξαν για οδηγοί, που πιστεύω είναι περισσότεροι (παιδιά που δε μπήκαν ειδ. Φρουροι-λιμενικό και είχαν το δίπλωμα Γ, Δ) λόγω παραπάνω μορίων. Κατέθεσαν αποκλειστικά και μόνο για οδηγοί ! Αν θυμάσαι στην αίτηση έλεγε στο πρώτο κουτάκι (1 για εργάτης,2 για οδηγός) Οποτε εγώ πχ που έκανα για εργάτης θεωρώ ότι είμαι πιο ευνοημένος, συν ότι έχει παραπάνω θέσεις σε σε σχέση με τους οδηγούς ! »-«/
Raf έγραψε:Παιδιά ξέρει κάποιος έχω στείλει τα χαρτιά μου 7/4/2020 και είναι στα κεντρικά τον ΕΛΤΑ και δεν ξεκολλάει από εκεί τη γίνετε αν δεν φτάσει στη ΔΙ. Π. Υ. Ν
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες