Καλημερα σε ολους υπαρχει καποιος εδω που εχει κανει τα χαρτια του για οδηγος; Θα ηθελα λιγο να μου πει αν το διπλωμα μπρος πισω ειναι επαρκες για να σου δοθουν τα μορια ή αν θελει και καποιο αλλο εγγραφο
Τι λεσ ρε μάγκα γιωργο; Δλδ εχω πέρυσι ασ πουμε ειχα κάνει για εμακ και εχει κενα φετοσ.. Και θα παρει εσενα παράδειγμα που έκανες φετοσ και στ προκυρηξη δν υπάρχει καν το πεζόπόρο.. Εκει να δεισ τι ένσταση θα κάνω. Και προσωπικά μακάρι να μν ισχύουν οι περσινοι να κανω ένσταση να μπω σίγουρα..
300 δεα έγραψε:Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω με ποια κριτήρια μοιράζουν το προσωπικό στις υπηρεσίες. Τυχαια ; Δηλαδή ως παράδειγμα οποίος τα κάνει Μαγνησία, κάποιοι που μένουν Βόλο πανε και Σκόπελο...
Οχι τυχαια αλλα οπως οριζει η προκηρυξη:Οι προσλαμβανόμενοι με μέριμνα του Διοικητή της ΔΙ. Π. Υ. Ν. Ή ΔΙ. Π. Υ. Καλούνται για υπογραφή της σχετικής σύμβασης, προ της οποίας υποχρεούνται κατά φθίνουσα σειρά επιτυχίας βάσει των συλλεχθέντων μορίων, να επιλέξουν, εκ των ορισθεισών προς κάλυψη θέσεων, Υπηρεσία τοποθέτησης εντός Νομού.
Αρα ο καθενας θα διαλεγει με σειρα προτεραιοτητας που θελει να παει
Οι πρωτοι εχουν πλεονεκτημα, οι τελευταιοι οπου τους ριξει η μοιρα
Εγω εκει που εκανα πέρυσι ειχε 6 διαφορετικά κλιμακια δλδ 6 διαφορετικεσ λίστες.. Και φέτος θα παρει μόνο 3 κλιμακια τησ ιδια περιοχής... στη λιστα που είμαι επιλαχον 1οσ δν υπάρχει στ φετινή..2ον εκανα φέτος αλλα ειμαι σίγουροσ οτι θα γίνει οπωσ με τουσ φρουρουσ που εκανε ο καθε πικραμένος.. Αν τ θεση μ τν καλύψει εχω έννομο συμφέρον.. Και φιλε iceman για να κτλβεισ οτι τα ψαχνω τ πράγματα ξερω κ ποιοσ εισαι.. Και μακαρι να πασ εκει που θεσ!!
Θα σου ελεγα που θα μπεις και κατα ποσο σε υπολογιζουν αλλα σεβομαι τους υπολοιπους... ναι εμενα θα παρουν γιατι τα κενα ειναι φετος και φετος ζητανε αλλα κρητιρια..
Κοψε λιγο το Νετφλιξ γιατι σ εχει χαζεψει.. Αα ξεχασα εχε το νου σου γιατι εβγαλε μια προκυρηξη το FBI της αμερικης και κατι ακουσα οτι δε συμπληρωνονται οι θεσεις και θα παρουν απ τους επιλαχοντες εποχιακους πυροσβεστες της Ελλαδας του 2019.. αρα μαλλον για σενα ελεγαν.. αλλιως πηγαινε στον Trump και κανε ενσταση μη το αφησεις
Οποιος περιμενει να τον καλεσουνε ως "επιλαχοντα" δηλαδη ατομα που υπαρχουν στον πινακα του 2019 μετα τους επιτυχοντες &Καποιους επιτυχοντες επιλαχοντες που πηρε περυσι.
Καλα εντάξει αδερφέ... Στ Ιωάννινα που δν υπάρχει φετοσ στ προκυρηξη και εχεισ κενό θα παρεισ αλλη περιοχή και απο το 20.. δεσ τν περσινη με τν φετινη και θα κτλβεισ οτι δν είναι παντού οι ίδιες περιοχές.. Τεσπα εσεις τ ξερετε καλύτερα..
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Οποιος περιμενει να τον καλεσουνε ως "επιλαχοντα" δηλαδη ατομα που υπαρχουν στον πινακα του 2019 μετα τους επιτυχοντες &Καποιους επιτυχοντες επιλαχοντες που πηρε περυσι.