Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

; έγραψε:Τον αριθμό πρωτόκολλο που μπορούμε ακριβώς να τον μάθουμε ;

Παρε τηλ στη ΔΙΠΥΝ και πες να στο δωσουν Εικόνα

gxar8214

Δημοσίευση από gxar8214 »

Καλημερα σε ολους υπαρχει καποιος εδω που εχει κανει τα χαρτια του για οδηγος; Θα ηθελα λιγο να μου πει αν το διπλωμα μπρος πισω ειναι επαρκες για να σου δοθουν τα μορια ή αν θελει και καποιο αλλο εγγραφο
Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Τι λεσ ρε μάγκα γιωργο; Δλδ εχω πέρυσι ασ πουμε ειχα κάνει για εμακ και εχει κενα φετοσ.. Και θα παρει εσενα παράδειγμα που έκανες φετοσ και στ προκυρηξη δν υπάρχει καν το πεζόπόρο.. Εκει να δεισ τι ένσταση θα κάνω. Και προσωπικά μακάρι να μν ισχύουν οι περσινοι να κανω ένσταση να μπω σίγουρα..
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

300 δεα έγραψε:Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω με ποια κριτήρια μοιράζουν το προσωπικό στις υπηρεσίες. Τυχαια ; Δηλαδή ως παράδειγμα οποίος τα κάνει Μαγνησία, κάποιοι που μένουν Βόλο πανε και Σκόπελο...

Οχι τυχαια αλλα οπως οριζει η προκηρυξη:Οι προσλαμβανόμενοι με μέριμνα του Διοικητή της ΔΙ. Π. Υ. Ν. Ή ΔΙ. Π. Υ. Καλούνται για υπογραφή της σχετικής σύμβασης, προ της οποίας υποχρεούνται κατά φθίνουσα σειρά επιτυχίας βάσει των συλλεχθέντων μορίων, να επιλέξουν, εκ των ορισθεισών προς κάλυψη θέσεων, Υπηρεσία τοποθέτησης εντός Νομού.

Αρα ο καθενας θα διαλεγει με σειρα προτεραιοτητας που θελει να παει Εικόνα

Οι πρωτοι εχουν πλεονεκτημα, οι τελευταιοι οπου τους ριξει η μοιρα Εικόνα

Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Εγω εκει που εκανα πέρυσι ειχε 6 διαφορετικά κλιμακια δλδ 6 διαφορετικεσ λίστες.. Και φέτος θα παρει μόνο 3 κλιμακια τησ ιδια περιοχής... στη λιστα που είμαι επιλαχον 1οσ δν υπάρχει στ φετινή..2ον εκανα φέτος αλλα ειμαι σίγουροσ οτι θα γίνει οπωσ με τουσ φρουρουσ που εκανε ο καθε πικραμένος.. Αν τ θεση μ τν καλύψει εχω έννομο συμφέρον.. Και φιλε iceman για να κτλβεισ οτι τα ψαχνω τ πράγματα ξερω κ ποιοσ εισαι.. Και μακαρι να πασ εκει που θεσ!!
Odigos

Δημοσίευση από Odigos »

Ξέρουμε πως πάμε με συγκοινωνία οπωσ Ρώτησε ο υποψηφιος, Ελευσίνα , μέγαρα, εμακ όσοι μένουμε Αθήνα ; Έχει μήπως υπηρεσιακό λεωφορείο ;
Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Θα σου ελεγα που θα μπεις και κατα ποσο σε υπολογιζουν αλλα σεβομαι τους υπολοιπους... ναι εμενα θα παρουν γιατι τα κενα ειναι φετος και φετος ζητανε αλλα κρητιρια..
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Σε ευχαριστω ρε φιλε αλλα σιγουρα δεν με ξερεις Εικόνα

Οσο για τα αλλα ξανα λεω θα δουμε τι θα γινει στο κοντινο μελλον, εγω ειτε ετσι ειτε αλλιως χαμενος δεν ειμαι Εικόνα

Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Σωπα ρε φιλε Γιώργο.. Περυσι γιατι δεν ειχεσ κανει; Δε το ειχεσ δει να φανταστώ... Θα τ δουμε μονο μν χαθείς μετα τα αποτελέσματα..
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Bill931 »

Καλά καθίστε να δούμε πόσα κενά θα έχει και αν θα καλυφθούν και μετά βλέπουμε, μν σκατε.
Giorgos308

Κοψε λιγο το Νετφλιξ γιατι σ εχει χαζεψει.. Αα ξεχασα εχε το νου σου γιατι εβγαλε μια προκυρηξη το FBI της αμερικης και κατι ακουσα οτι δε συμπληρωνονται οι θεσεις και θα παρουν απ τους επιλαχοντες εποχιακους πυροσβεστες της Ελλαδας του 2019.. αρα μαλλον για σενα ελεγαν.. αλλιως πηγαινε στον Trump και κανε ενσταση μη το αφησεις

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Οποιος περιμενει να τον καλεσουνε ως "επιλαχοντα" δηλαδη ατομα που υπαρχουν στον πινακα του 2019 μετα τους επιτυχοντες &Καποιους επιτυχοντες επιλαχοντες που πηρε περυσι.

ας αλλαξει πλευρο...

δεν υπαρχει καμια μα καμια τετοια περιπτωση.

Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Καλα εντάξει αδερφέ... Στ Ιωάννινα που δν υπάρχει φετοσ στ προκυρηξη και εχεισ κενό θα παρεισ αλλη περιοχή και απο το 20.. δεσ τν περσινη με τν φετινη και θα κτλβεισ οτι δν είναι παντού οι ίδιες περιοχές.. Τεσπα εσεις τ ξερετε καλύτερα..
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Οποιος περιμενει να τον καλεσουνε ως "επιλαχοντα" δηλαδη ατομα που υπαρχουν στον πινακα του 2019 μετα τους επιτυχοντες &Καποιους επιτυχοντες επιλαχοντες που πηρε περυσι.

ας αλλαξει πλευρο...

δεν υπαρχει καμια μα καμια τετοια περιπτωση.

ΚΥΝΗΓΟΣ εγω τα λεω πιο ηρεμα και δεν ακουν Εικόνα

Χωστα εσυ μηπως και ακουσουν...

Giorgos308

Στον πρακτορα του FBI απο πανω πες τα που ξερει και ποιοι ειμαστε ΕικόναΕικόναΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες