Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Κώστας έγραψε:Γειά στην ομάδα,

Ερώτημα:

Αν περάσω εποχικος κάνω το 5 μηνο κανονικά φέτος. Του χρόνου 2021 δεν θέλω να ανανέωσω τη σύμβαση... Όμως το 2023 θέλω να συνεχίσω... Μπορώ ;

Εδω δεν ξερουμε τι μας ξεμερωνει αυριο εσυ κανεις προγραμματισμο για το 2023; Παιχτη,

αμα δεν θελεις να ανανεωσεις ασε να φαει κανενας αλλος ψωμακι που το θελει πραγματικα και εχει και αναγκη.

φιλικα παντα.

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Κωστα εννοειτε αγορι μου οτι μπορεις και οχι μονο αυτο, αλλα για το 2021 κ 2022 το σωμα σε πληρωνει κανονικα και σου δινει και 2 αγνες παλλακιδες,1 για καθε χρονο! Ρε θα μας τρελανετε; Ειστε καλα;

Ρε φιλαρακι διαβασες καθολου τη προκηρυξη?

Αμα παραιτηθεις τελος, θα φωναξουν επιλαχοντα και εσυ δεν θα μπορεις να κανεις τα χαρτια σου αν ξαναβγει.

Οποτε πριν παρεις την αποφαση σου αμα θες ή οχι, σκεψου τα 16ωρα στο λιοπυρι και τη φωτια μπροστα σου και δες αμα μπορεις και οχι αν θελεις...

Αυτα

Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Κώστας έγραψε:Γειά στην ομάδα,

Ερώτημα:

Αν περάσω εποχικος κάνω το 5 μηνο κανονικά φέτος. Του χρόνου 2021 δεν θέλω να ανανέωσω τη σύμβαση... Όμως το 2023 θέλω να συνεχίσω... Μπορώ ;

Πολύ καλή ερώτηση γιατί όλοι μας κάνουνε κι άλλα πράγματα στη ζωή μιας... κάποιος μπορεί να θέλει πχ να κάνει μεταπτυχιακό και να χρειαστεί να λείψει και εκτος... Καλύτερα να ρωτουσες σε κάποια υπηρεσία η σωματείο εποχικων κλπ γιατί εδώ ο καθένας μόνο το κόμπλεξ του βγάζει

iceman2
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Lok1990 οτι ναναι λες, λογικα με σκοπιμοτητα... Η προκηρυξη λεει: Οι υποψήφιοι δύναται να αποστείλουν μια μόνο αίτηση συμμετοχής και για μια μόνο κατηγορία, στη ΔΙ. Π. Υ. Ν.

ή ΔΙ. Π. Υ. που επιθυμούν.

Αμα ηταν ετσι οπως τα λες θα ελεγε: να αποστειλουν τις αιτησεις (οσες θελουν) για μια μονο κατηγορια στις ΔΙ. Π. Υ. Ν. που επιθυμουν.

Δεν το λεει οποτε παραπληροφορεις!

gxar8214

Δημοσίευση από gxar8214 »

Καλημερα σε ολους μια ερωτηση για οποιον τυχων γνωριζει ανηκω στην κατηγορια των τριτεκνων εχω βαλει στα δικαιολογητικα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης απλα μου ειπαν οτι επειδη ειμαι 26 χρονων ενδεχεται να μην πιαστουν τα μορια γνωριζει κανεις κατι; Το αναγραφει καπου στην προκηρυξη;
Μάχιμη Γυναίκα

Δημοσίευση από Μάχιμη Γυναίκα »

Μια φωτογραφία βάζουμε στο φάκελο ή δύο;
roadrunner

Δημοσίευση από roadrunner »

Παιδια εγώ να ρωτήσω κάτι; Αν κάποιος έχει καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, για εσάς που πήγατε πέρυσι, αξίζει να την αφήσει γ αυτο; Γτ εμένα μόνιμος μ είπε πως δεν αξίζει.Kαι πέρυσι κάποιοι λέγαν να ξεχάσουμε την μονιμότητα. Επίσης ισχύει οτι τους 2,3 μήνες στην αρχή δεν πληρώθηκε κανένας και μπήκαν μετά τα λεφτα; Ευχαριστώ
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδία το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πότε έρχεται; έχω κάνει αίτηση από Παρασκευή... επίσης στέλνουμε ταχυδρομικώς; γιατί δεν έχω καταλαβει
Μάχιμη Γυναίκα

Δημοσίευση από Μάχιμη Γυναίκα »

Παιδιά και ακόμη μια ερώτηση.. Εκεί που λέει ενδιαφέρομαι για κατηγορία α=1 β=2 στο κουτάκι δίπλα τι θα βάλουμε; πχ αν ενδιαφέρομαι για το α... Α θα γράψω δίπλα ή 1;
2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Εγώ που περίμενα το πιστοποιητικό τηλεφώνησα και στην στρατολογία που υπαγομαι (δυτ. αττικης) και τους ενημέρωσα ότι βιάζομαι για να δώσουν έγκριση στο ΚΕΠ να το εκδόσει. Επίσης τα στέλνεις στην δι. π. υ που θες ή σε συμφέρει
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Μάχιμη Γυναίκα έγραψε:Παιδιά και ακόμη μια ερώτηση. Εκεί που λέει ενδιαφέρομαι για κατηγορία α=1 β=2 στο κουτάκι δίπλα τι θα βάλουμε; Πχ αν ενδιαφέρομαι για το α... Α θα γράψω δίπλα ή 1;

NAI

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αν συνεχίσετε μερικοί να γράφετε με διαφορετικά ονόματα το νήμα θα κλειδωθεί.
Άβαταρ μέλους
christripol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από christripol »

ΣΤΗΝ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΉΛΩΣΗ , ΠΑΝΩ ΠΆΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΠΡΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙ. Π. Υ. Ν. Η ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΉΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΏΝ;
Άβαταρ μέλους
Giorgos308
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Τα αποτελεσματα ποσες μερες μετα την τελευταια του διαγωνισμου βγαινουν συνηθως?
Γιαννης58
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιαννης58 »

Γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο υσχει το πιστοποιητικό τύπου α;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες